Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AnnaGrudziadz

Szukam przyjaciolki.Kobitki 25-30 latki laczmy sie

Polecane posty

Gość smutna przyszla panna mlodaaaa
witajcie dzisiaj:) a u mnie hmm...dzisiaj totalne leniuchowanie:) a wczoraj oczywiscie nie obeszlo sie bez wzmianki w stylu ze " dzieci to jeszcze nie teraz" ;) :P

ale o dziwo tak to bylo spokojnie...tak to juz jest...jak sie bardzo obawiam to jest cisza...a jak sie niespodziewam to wtedy jest masakra...atakuje z zaskoczenia:D hehe:P

hej kobitki narzeczona , widzisz :) nie nastawiaj sie ze zawsze musi byc zle , opowiadsaj jak bylo czesc nati zet:) ja dopiero wstalam , to jakas masakra,kregoslup tak mnie boli, wczoraj po 2 poszlam spac:(... co u was:)?

ale i tak nie zmienie zdania ze ta kobieta robi z siebie taaaaaka biedna...ze gdzies tam nie szla bo tyle nachodzila ze juz ja nogi bolaly..oczywiscie wszystko z takim glosem,aby tylko jej wspolczuc:P ale to neiwazne hmm ja szlam ok 3 spac ale tak dlugo to ja nei spalam dzisiaj:D wstalam przed 11;P

dolaczyc moze kazdy;) tak jak pisalam na etapie wyboru sali,czyli calkeim na pcozatkowym etapie;)

u was tez dzisiaj w cinema jest promocja na biley??:D od 15 min probuje zarezerwowac ale tak im salbo strony sie laduja ze masakra

ejj jakas aluzja do mnie??:P ja jestem pomaranczowa:P

Ja to dziś o kinie mogę tylko pomarzyć :-) Generalne porządki robię...mąż mi zwariował i zaprosił swoją dawną miłość z dziećmi do nas jutro....przechlapane mam:-)

Kasiu .. no tak te czwarte dziecko wymaga najwiekszej opieki:) ja jestem poki co bez dzieci:) wystarcza mi rozmowy z mamami:) rozumiem ze na codzien zajmujesz sie dziecmi? narzeczona .. a czemu aluzja?? przeciez nie jestes chamska?? ja tu mam jazde z pomaranczkami od paru dni , kilka tematow o mnie zalozyli:) wiec mam dosc czytania tych polglowkow

Gość fajny facet.
A czy fajny facet może się dołączyć? 190cm/88kg/18cm

aa ja tam nawet nie czytam co tam za tematy sie zakladaja:P kasia...hmm czyzby byla zona??

Smutna przyszła panna.... Ona była żona???...nie....narzeczona sprzed ok 20lat :-)....ale doła i tak złapałam....bo na co i po co ?

Kasiu praca biurowa jak ty to wszystko laczysz maja trojke dziecI?> to faktycznie fajne pomysly ma twoj maz:) narzeczona ja jestem teraz w uk , a w kinie nie bylam callee wieki , zaczernij sie co? :) bo zaraz ktos bedzie sie podszywal fajny facet mozesz ale opisywac sie tak szczegolowo nie musisz

prawdazawszeciezaboli_24 Dzieci już w zasadzie nie wymagają już zbyt dużej opieki. Córka prawie 16 i 8 lat, syn 12.

Gość fajny facet.
To był żart niestety. Nie mam ani 190cm ani tym bardziej 18cm, chociaż bardzo bym chciał.

Oj przygotowania do slubu to wielki stres ale i piekny czas. Milo wspominam kazdy szczegol - wybor sali, fotografa , dekoracji, tortu. Najpiekniejsze jednak bylo wybieranie i kupno sukni.

domyslam sie ze moze to byc piekna procedura, o ile nie wtyka w to swojego nosa wscibska i niby pomyslowa tesciowa;)

Gość fajny facet.
Dołączam się. Jestem po 30 i mam 2 fajnych synów. Pochodzę z dużego miasta, lubię sport i kobiety.