Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AnnaGrudziadz

Szukam przyjaciolki.Kobitki 25-30 latki laczmy sie

Polecane posty

Gość fajny facet.
Każdy inny jest lepszy niż tematy o zdradzie. Generalnie takie przypuszczenia/podejrzenia/rozważania świadczą o jakiejś niepewności co do sytuacji we własnym związku.

Gość wyolbrzymiłam problem,
gdyż tu tyle ludzi pisze o zdradach... Fajny masz rację :-)...

Gość wyolbrzymiłam problem,
zrobiłam sie pomarańczka:-) A moje dzieciaczki zamiast spac to tylko gry:-)

Gość smutna przyszla panna mlodaaaa
jestem ehh do dupy dzien:( poklocilam sie z facetem i jeszcze oberwalo sie moim rodzicom...:(

ktos sie pytal o suknie...tak na obecna chwile wiem jaka mi sie podoba;) ale...ja planuje slub na 2013 rok wiec gust jeszcze moze mi sie zmienic

ojej a ty tutaj siedzisz caly czas??:)

ehh niby nic takiego...ale jednak... moj facet po prostu jezdzi po miescie jak szalony,wiedzialam ze tak bedzie jak bedzie mial samochod z duza moca:( boje sie a on ma to kompletnie w dupie...dwa lata temu mial wypadek i az dziwne ze wyszedl z niego calo bo auto bylo zmasakrowane i nie nadawalo sie do napraw.... a dzisiaj...jechalismy pasem na wprost...jakis gosc jechal szybciej i probowal wbic sie przed niego z pasa ktory byl teoretycznie do skretu...to moj nie potrafi byc madrzejszy i odpusic tylko przyspieszyl specjalnie zeby tamten sie nie zmiescil...tamten musial hamowac bo mial koniec pasa i wbic sie jednak za nas...no i zaczelo sie...wyprzedzanie,zajezdzanie drogi,wyhamowywanie... w koncu stwierdzil ze wyjdzie do niego...tylko nie wiem z czym on wogole wychodzi...z nikim nie mialby szans... nienawidze czegos takiego:( a jak zaczelam na niego krzyczec czy ma kurwa jakies kompleksy ze musial byc glupszy od tamtego to kazal mi sie zamknac...

chodzi o to ze po prostu moze byc bardzo nieprzyjemnie jezeli juz dwaj tacy wychodza do siebie...i co?? i zaczna sie bic na srodku ulicy i co ja niby bym miala zrobic...ja pieprze...on mnie doprowadzi normalnie do zawalu wczesnego...bo to nie pierwszy i nie ostatni raz pewnie

jesli bedzie ta okazja ze potapic w taki sposob to na pewno nastepnym razem tak zrobie... chociaz raz tak zrobilam ze sie poklocilam i kazalam sie jemu zatrzymac i wyszlam...byla zima...mial kompletnie w dupie ze musialabym przejsc pol miasta...i oczywiscie ja pierwsza do niego dzwonilam,wyjasniac mu dalej zeby zrozumial ze cos zle zrobil;/ ehh zawsze tak jest...nie mam cierpliwosci ja tez za chwilke sie klade;)

widocznie malo stanowcza jestes , skoro mial w dupie to sie mu nie dziwie bo pewnie wiedzial ze pierwsza zadzwonic nast razem wyjsc i nie dzwon pierwsza , jesli sam nie zadzwoni to znaczy ze mu nie zalezy a jesli zadzwoni to i tak pare razy nie odbieraj a jak odbierzesz .. nie dawaj sie na poczatku przepraszac .. niech sie nauczy ze nie zartujessz

Gość fajny facet.
Twój facet jest zestresowany albo strasznie nerwowy. Czy w normalnym życiu też jest taki wybuchowy?