Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AnnaGrudziadz

Szukam przyjaciolki.Kobitki 25-30 latki laczmy sie

Polecane posty

smutna -> moja tesciówka tez miala problemy "ze strache o synka o pozne wracanie do domku" jak zaczelismy sie spotkac - wiadomo ciezko bylo sie rozstac - a ze maz mieszkal u mamusi (ja juz wtedy mieszkalam na swoim z siostra) jakies 20min drogi pieszo ode mnie ... nasze spotkania konczyly sie o 2-3ej w nocy ... to ona miala wąty ze czemu tak pozno itd. ( hmm moja siostra tez hahah ale ona mowila - to niech zostanie na noc a nie tak o 3ej wychodzi... hahah ) ... ale on jej jasno powiedzial ze to jego sprawa i zeby sie nie wpierdzielala... potem po namowie mojej siostry i ja zaczelam sie bac ze tak po nocy wraca... wiec zaczol nocowac... znosic powoli swoje ciuchy itd :) i jak poznalismy sie w luty ... w maju razem juz mieszkalismy :)

hehe no wlasnie my tez ok tych godzin do domow wracalismy;) ciezko bylo sie rozstac to fakt:D nie tescia nie ma od 2 lat...zmarl na zawal i teraz wszystkie winy przelewaja sie na syna...i nie idzie wytrzymac...tak to bylo to podzielone pomiedzy moim narzeczonym a jego ojcem...

nie,po prostu jakos mi do glowy przyszla ta piosenka nagle:D hehe nie mamy jeszcze;) kiedys chcialam zeby byly posklejane kawalki i jakis smieszny taniec...wiecie o co chodzi chyba? ale jzu tyle tego bylo ze chyba w koncu chce poprostu tylko sie poprzytulac,a nie kombinowac z walcami itp itd...no ale mzoe do slubu jeszcze mi sie zmieni myslenie...kobieta zmienna jest:D

czesc kobitki:) Ja wlasnie wrocilam z roboty .. straszne korki sąa po za tym cos z ta moja pieta coraz gorzej jest , musze sie przejsc do lekarza . . . Dostalam kolejne wielkie mieszkanie do sprzatniecia .. na caly tydzien ... 4 PIETROWE .. po budowie, jest taki syf ze o matko .. a co u was?:)

czesc prawdaciezaboli :) My juz na dzis skonczylysmy, ja zaraz zmykam. 4 pietrowa chałupa po remoncie - jest co sprzątąć!!! Sama mam parter i po remoncie musiałam wszystko doprowadzic do porządku. Okna do dzis jeszcze nie sa wszystkie pomyte - a mam ich sporo :)

czesc mloda mamo :) 4 pietrowa .. to jest jakas masakra .U siebie w domu mam tylko 2 pokoje korytarz lazienke kuchni living i mam duzo roboty a co mowic tam .. wszystko w pyle .. ale pociesza mnie to ze w 7 dni wyrobimy sie:) duzooo czasu ( mam nadzieje) Ja wlasciwie tez na chwile tylko wpadalam bo musze jechac do urzedu zalatwiac sprawy , skrobne cos wieczorkiem ..:) milego poludnia .. do odpisania:)

od razu mi sie dom mojego brata kojarzy,mieszka w londynie w jednej czesci blizniaka,jezuu zawsze jak tam jedziemy z rodzicami to jest kilka dobrych dni sprzatania(sam nie obleci wszystkiego bo wiadomo ciezko,tym bardziej ze pracuje od rana do wieczora) tez 4 pietra(piwnica zagospodarowana,parter i 2 pietra;) no ale po budowie to masakra sprzatac:P

Gość fajny facet.
żona-swojego-męża czy ja dobrze zrozumiałem, że Ty masz 30 a mąż 24?

Gość fajny facet.
No to odważna jesteś. Życzę powodzenia.

Witam :) Ja juz jestem ale całkiem nie w humorze, bo dzis ta przeklęta kosmetyczka mnie czeka :( Wieczorem takiego doła miałam ze Mąż mi polał Whisky na dodanie otuchy ;) Udało mi sie wczoraj zarobić 50zł dodatkowo ;) hehe