Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AnnaGrudziadz

Szukam przyjaciolki.Kobitki 25-30 latki laczmy sie

Polecane posty

i idzie u ciebie zarobic na samodzielne zycie w londynie??:P mam przyjaciolke ktora siedzi teraz w holandii,pojechala tam z agencji...ale ma dylemat bo co tam nie pojedzie to albo po chwili okazuje sie ze pracy nie ma,albo spi w warunkach takich ze nie idzie sobie tego wyobrazic... i mysli czy probowac caly czas z holandia pomimo tego ze z agencjami jest problem czy do londynu leciec...tyle ze agencje od nas nie gwarantuja mieszkania i transportu..a z praca tez nie wiadomo na ile bedzie...z tym ze latwiej jej z jezykiem by bylo

mloda mamo , tak tak cofnij sie pare stron i poczytaj:) dolaczyla sie w sobote;) albo niedziele ... phii niee pamietam:) zono ___ na poczatku mnie wkurwila , bo to co robila przechodzilo wszelkie granice , zalozyla nick MOPIARA , potem pare czarnych , potem pare pomaranczek , do kazdego tematu na ogolnej pisala OCHYDNY RYJ OCHYDNY RYJ TO PRAWDAZAWSZECIEZABOLI_24 .. no ale mialam dwoch kolegow na swoim temacie i podpowiedzieli zebym tottalnie to zignorowala na poczatku nie chcialam lecz .. to zrobilam , totalna wyjebka .. az sama sie sprzedala nagle zapomniala sie przelogowac i dodala post pod nickiem Lady laro i oczywiscie udala glupka ze weszla zeby mnie powkurzac . Dziwny zbieg okolicznosci co???:)?? ale ktos z pomaranczek sie wkurwil i napisal o STALKINGU i od tamtej pory .sie przestraszyla bo zaczela ludzi pytac czy ktos moze ja namierzyc .. hahah nawwet zaczela mnie przepraszac ale ladnie ja okreslilam wiec znow cos zaczela burczec poki co spokoj Masz racje ! Ja obracam sie wsrod roznych charakterkow ale to co zobaczylam tutaj , bije na leb !;. Tyle nienawisci , zawisc,podlosci nigdy nie widzialam . Boze uchowaj .. :)

narzeczona . Nie wiem jak jest w holandi , mam tam kolezanke to mowi ze jest niezle . Idzie wyzyc , wszedzie idzie jak sie ma leb .Niestety ale to prawda. Ja przyjechalam do uk ponad 2 lata temu bez jezyka totalnie nic nie potrafilam prawie powiedziec oprocz Hello i Goodbay , kupienie jedzenia w sklepie graniczylo z cudem .Przyjechalam w ciemno z kolezanka mialam 500 funtow w kieszeni ,rodzine oklamalam ze jade do kolezanki ... wlasciwie powiedzialam prawde ale kolezanka ,odwrocila sie dupa w ostatniej chwili Mialam duzo problemow ! bo w jednej pracy mnie oklamali ,kasy nie dali w drugiej wywiezli .. a potem 6 godzin wracalam do domu .. az w koncu trafilam do polaka pracowalam u niego rok nazbieralam sprzatan , nauczylam sie mowic i krok po kroku zrezygnowalam .. dalam ogloszenie , wzielam kolezanke i sie kreci po dzis dzien:) Nie jestem tu sama ... mam dziecko .. specjalnej troski ktore ostatnio troche mnie wkurwia ....:):):)

Gość fajny facet.
żona-swojego-męża fajny facet. -> mi kolezanki nie opowiadaja.... widze co sie dzieje wsrod znajomych jak sie rodzi dziecko i jak to im sie uklada... i jesli jest talki facet jak ty ... co najw. jest sex z zona a nie zabawa z dzieckiem to sory Nie wiem czy mam się obrazić, ale czytając niektóre Twoje posty w innych topikach domyślam się, że po prostu taka jesteś. Ja wychowuję dwójkę dzieci i poświęcam im bardzo dużo czasu, więc Twoje sugestie są zdecydowanie chybione. Właśnie m.in. dlatego wiem, jak wielką zmianę w relacjach międzyludzkich wnosi urodzenie dziecka i jakie ma to konsekwencje dla ich związku.

niew iem nie odbierzcie mnie zle , ty zono mnie pytalas o ta autorke powiedzialam ze sobie poszla jak zwykle , ale nie moglam inaczej zrobic bo z moja slawa na kafe zaraz by ,mi temat zjebaly dziekuje i wzajemnie:)