Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukam podstępu pułapki

kuzynka kradnie moje jedzenie

Polecane posty

Gość wynajmujesz dwupokojowe
mieszkanie 54m a pokoje macie 10 i 12 m, to co zajmuje ponad połowę metrażu mieszkania? Łazienka i kuchnia muszą być ogromne!

Gość Pizza Shop Wrocław
www.pizzashop.pl Pizza Shop to nowo otwarta pizzeria w centrum Wrocławia. Pizza Wrocław. Pyszna pizza, świetne makarony gotowane i zapiekane, zdrowe i wyśmienite sałatki. Nasz gustownie urządzony lokal otwarty jest codziennie od 11 do 22, dowóz pizzy w godzinach otwarcia a w piątki i soboty dowóz do 24. Lokal znajduje się w pobliżu dworca PKP we Wrocławiu, przy skrzyżowaniu ulicy Dworcowej z Kościuszki,z tyłu "trzonolinowca". Adres to Kościuszki 76 B, tel. 71 337 37 77. Serdecznie Zapraszamy www.pizzashop.pl

Gość hakjhfksejhfd
Miałam podobny problem, kuzynka męża razem z chłopakiem zamieszkali u nas "tymczasowo". Mieli sie dokładać do rachunków a jedzenie wiadomo każdy swoje. Okazało się że do rachunków nie zamierzali dopłacać, mało tego chętnie częstowali się naszym jedzeniem. W końcu chciałam to przerwać i powiedziałam żeby szukali sobie innego mieszkania, to odstawili taki cyrk że się w głowie nie mieści. Oskarżyli nas o kradzież ich jedzenia, obdzwonili z płaczem całą rodzinę, ba nawet do moich rodziców na skargę polecieli że nie dość że ich obkradliśmy to jeszcze wyrzucamy z domu :/ Trzymaj się z daleka od takich ludzi, ja bym jasno przedstawiła sprawę. Nie krępuj się że postawisz ją w głu[piej sytuacji, bo to ona cię robi cię w bambuko :P i ona liczy na to że nic się nie odezwiesz. Reakcja może być różna ale musisz być twarda.

Gość eeeeeeeeeeeee..........
Przede wszystkim porządny opierdol. Narób jej wstydu przy obcych. Kupuj Tyle ile ci potrzeba na jeden dzień. Jeżeli to nie pomoże to przenieś lodówkę z kuchni do swojego pokoju i zamek do drzwi. Niech sie martwi teraz sama gdzie ma trzymać jogurty......