Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawie alkoholik

piję żeby kochać się z żoną

Polecane posty

Gość żona całkiem całkiem
no nie wiadomo jak to jest, ale fakt faktem ze swoją figurą męża nie pociąga, to co ma w związku z tym dalej robić ? Jak nie zrobi nic, ich związek się albo posypie albo będzie coś nie tak ciągle.Coś zrobić muszą w sumie oboje, bo dalej tak nie pocięgną w szczęściu i zadowoleniu.

Gość Cos mi tu nie pasi
on od niej oczekuje,tak samo jak ona ma prawo oczekiwac czegos od niego. Gdyby potrafił to zmienić w rozmowach z nią nie potrzebował by rad na forum.Różne ludzie maja problemy w życiu.

Gość kalina*
Ja też chyba zacznę pić bo kierowniczka nie chce mi dać podwyżki! A ja się tak staram, a ona udaje, że tego nie widzi! Chyba się zachlam z tego powodu :(

Gość Marzena 29latka
On napewno pracuje, a zona wcina w domu golonke ...

a po drugie nie widzialam jeszcze takiego skurwiela ktory potrafi na forum tak zgnoic swoja zone dla mnie jestej juz jak przydeptany papuc ktorych mam x w piwnicy, czyli nic nie warty ale jak juz psalam durne prowo

I w sumie gdyby ona tak źle czułaby się w swoim ciele i walczyła z otyłością, to na pewno nie miałaby takiej ochoty na seks, jaką niby ma.Kobieta upokorzona swym wyglądem na seks ocohy nie ma, a ona najwidoczniej utwierdza się w przekonaniu że jest super laską i że mąż ma ją brać.

Gość kalina*
Taaaa, a ten mąż wygląda zapewne jak młody Michael Dauglas :) Buha ha ha ha

To swoją drogą smutne to, że żona męża nie podnieca i musi zapijać by z nią uprawiać seks, gdyby ta żona o tym wiedziała, to współczuję myśli, które by miała, no ale logiczne jest, że w seksie pociąga nas coś, co jest podniecające, a skoro żona się zapuściła, sporo utyła to niestety bodźców do podniety brak.

Gość kalina*
O charakterze nie wspomnę :)

Gość Cos mi tu nie pasi
OJ Autorze żona całkiem całkiem-nikt a tym bardziej kobieta nie przyznaje sie do swoich niedoskonalosci.Moze walczy ale slyszac wciaz jak zle wyglada i ze jest gruba oblesna nie pociaga moze po prostu nie ma juz sily na walke? Ona nie walczy to bierność.Gdzie w tej sytacji jej motywacja.Przecież powinna sie jej zapalic lampka,że jak nic sie nie zmieni,to może mąż znajdzie to co chciałby znaleźć w żonie ?Przecież załóżmy,że nie poszedł na lewo,bo....no bo chce swojej zony i się stara zmienic jej myslenie.

Gość Cos mi tu nie pasi
kalina* Ja też chyba zacznę pić bo kierowniczka nie chce mi dać podwyżki! A ja się tak staram, a ona udaje, że tego nie widzi! Chyba się zachlam z tego powodu To jej o tym powiedz :D

Gość marcoo
puste słowa. rzcezy robi się dla SIEBIE a nie dla kogoś. skoro ona nie chce zadbac o siebie to NIE. skoro on nie chce się z nia kochąc0niech się NIE KOCHA dajcie jej spokój-chce bys spasalekiem niech sobie będzie, wolny kraj. to nie ona ma problem tylko ON

Gość oj boniu swiety
to kup jej po domu fajne dresy w nike takie kobiece są i luźny fason wybierz a rano jak wstanie to jej powiedz zeby sie uczesała bo jak potwór wyglada. potem komentuj cerę i zbyt obcisłe ciuchy i tak w kółko do zrzygania - na niektóre kobiety tylkonacisk i awantury działają.

Gość kalina*
Coś mi tu nie pasi Mówiłam!!! A ona, zapuszczona świnka, udaję, że nie słyszy i bąka coś, że kryzys... ( Nic, tylko pić!

Gość Cos mi tu nie pasi
kalina* Coś mi tu nie pasi Mówiłam!!! A ona, zapuszczona świnka, udaję, że nie słyszy i bąka coś, że kryzys... ( Nic, tylko pić! Jeśli rozmowy nie przynosza oczekiwanego skutku,wtedy trzeba sie rozglądnąć za czyms innym .:P

Gość kalina*
Wolę zapijać mój problem :)

Gość Cos mi tu nie pasi
kalina* Wolę zapijać mój problem Każdy ma wybór,jak wybierze tak bedzie miał :)

Gość Izka, mloda mama
Denna prowokacja. "Facet" Cierpiennik, zmusza sie do seksu z zona, moze nawet ona go gwałci. Jest idealem, spedza wiecej czasu z dzieckiem niz ona, jej sie nic nie chce-poza tyciem of cours. On pracuje, jest idealnym mezem...nawet nie przytyl gdy ona byla w ciazy!!!! Jestem pod wrazenie, ze mozna takie glupoty wypisywac. Pewnie jakas glupia kura domowa sie niezle nudzila...

Gość kalina*
No i pewnie wygląda powalająco !! Kobiety za nim szaleją!

Gość Cos mi tu nie pasi
Izka, mloda mama Denna prowokacja. "Facet" Cierpiennik, zmusza sie do seksu z zona, moze nawet ona go gwałci. Jest idealem, spedza wiecej czasu z dzieckiem niz ona, jej sie nic nie chce-poza tyciem of cours. On pracuje, jest idealnym mezem...nawet nie przytyl gdy ona byla w ciazy!!!! Jestem pod wrazenie, ze mozna takie glupoty wypisywac. Pewnie jakas glupia kura domowa sie niezle nudzila... Prowokacja czy też nie ...nie mnie oceniać.Fakt jest taki,że w życiu i tak bywa.

Gość Izka, mloda mama
A nie wątpie, ona pewnie na sile zaciaga do łózka by zajsc w ciaze, jego geny sa takie cudowne, pożadane.I bedzie mogla przytyc kolejne 20kg. Biedny, naprawde. Moze kupimy mu whisky??

Gość Cos mi tu nie pasi
kalina* No i pewnie wygląda powalająco !! Kobiety za nim szaleją! Tego akurat nie napisał,po co takie sarkazmy..

Gość kalina*
I będziemy piły razem z nim?? Ja mu tak współczuję, że nawet się z nim prześpię; mam 174 i ważę 65 kg, chodzę na basen i jogę. Ja myślicie? Warto człowieka poratować ;)

Gość kalina*
Kosmetyczkę odwiedzam 2 razy w miesiącu :) to dla uzupełnienia

Gość Cos mi tu nie pasi
Kalina.Sądzisz,że jak by napisał,że nie rozmawiał z zona o problemie,tylko od razu znalazł sobie inną co by tu wszyscy zrobili ? napisali : dobrze zrobiłeś " ,czy zjedli by " żywcem " bo na razie to go tu gotujecie :)

Gość kalina*
Coś mi tu nie pasi kup mu browara :)

Gość prawie alkoholik
szkoda że tak mało ludzi potrafi czytać ze zrozumieniem

Gość kalina*
a dużo już dziś wypiłaś? :)

Gość Cos mi tu nie pasi
kalina* Coś mi tu nie pasi kup mu browara Potrafisz odpowiedziec na pytanie? jak nie to sie nie wysilaj .