Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

moni_1985

Weight loss

Polecane posty

Go艣膰 Gu艣ka39
A czy kto艣 kojarzy stron臋 http://pk.weightlossc.com/? Zam贸wi艂am 1 opakowanie 2 tygodnie temu i do tej pory nic nie dosta艂am. Gdy rozmawiam z konsultantami...ka偶dy milczy. NIE DAJCIE SI臉 NABRA膯! B艂膮d zrobi艂am, 偶e zap艂aci艂am 137 z艂 z g贸ry. :(

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 damiani
Ja zakupi艂em po 4 dniach schud艂em 2 kg

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 OnA :))
Witam :) Aktualnie mieszkam i pracuje w Czechach i tez kupi艂am te tabletki. Mam zamiar zacz膮膰 od poniedzia艂ku skoro juz kupi艂am to spr贸buje zobaczymy:) Tak czytam forum i jestem rozczarowana no ale coz zobaczymy jak to bedzie:) Moze to zalezy od wagi -mysle ze osoby z wieksza nadwaga chudna szybciej niz te co maja do zrzucenia tylko 3 kg....

Udost臋pnij ten post

damiani a czy jestes na jakiejs diecie? czy cwiczysz? napisz moze cos wiecej ,skoro to na Ciebie dzia艂a :)

Udost臋pnij ten post

Witam :) Ja zakupi艂am juz te tabl. i stosuje od jakiegos tyg. powiem 偶e jak narazie jestem zadowolona z efekt贸w zrzuci艂am jakie艣 2 kg. wiec my艣le ze jest w porzadku. Nie rozumiem jak kto艣 ma do zrzucenia 3 kg. to po co stosuje tabletki. Ja jem tabletki 20 min. przed 艣niadaniem i 20 min. przed obiadem plus 膰wiczenia i spacery. Generalnie apetytu nie mam musze sie pilnowa膰 偶eby wog贸le cokolwiek je艣膰. Pozdrawiam i obiecuje informowa膰 na bierz膮co moje post臋py.

Udost臋pnij ten post

martha284- czesc :) a jestes na jakiejs diecie czy tylko sport i tabletki?no i czekam na dalsze rezultaty:) Ja mam troche problem bo pracuje tylko na noc i nie jestem pewna jak mam brac te tabletki czy calkowicie sie przerzuci膰 na nocny tryb czyli wieczorem jest tabletke a potem w nocy w pracy... Chyba tak zrobie bo to nie ma sensu zebym brala popoludniu skoro i tak wieczorem sie jeszcze klade a pisze ze nie ma sie brac tabletek 5 godzin przed snem :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 damiani
Staram sie wieczorami jak najmniej jesc,a je偶eli ju偶 to potrawy z ma艂膮 zawartosci膮 t艂uszczu strasznie du偶o pije ( przede wszystkim zielon膮 cherbate,oraz przesta艂em jesc s艂odycze choc strasznie je lubi艂em.Nie wiem czy to te tabletki pomagaj膮,ale napewno mnie zmotywowa艂y psychicznie,a je偶eli chodzi o s艂odycze to dzi臋ki nim straci艂em na nie apetyt,choc g艂贸d wieczorami i tak czuje,ale wtedy oszukuje go cherbat膮,lub wod膮 ewentualnie jab艂ko albo twar贸g chudy..Wa偶y艂em5 dni temu 116,9 kg a teraz 114,6 kg.

Udost臋pnij ten post

Hej :) Nie konkretnej diety nie stosuje tylko tabletki i ruch ale jak pisa艂am wcze艣niej nie mam apetytu i musze sie pilnowa膰 zeby zje艣膰 艣niadanie i obiad kolacji zazwyczaj nie jad艂am wiec to mi sie nie zmieni艂o. Wiesz co tez pracowa艂am na nocne zmiany i powiem szczerze bardzo ci臋zko jest w takim trybie 偶ycia co艣 zmieni膰 je艣li chodzisz dzie艅 w dzie艅 na nocki to mo偶e spr贸b贸j sie "przestawi膰" a je艣li zmiany tygodniowe to b臋dzie ci臋偶ko. Trzymam kciuki i pozdrawiam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Karola 10
Chyba na g艂ow臋 upad艂am,偶e da艂am si臋 nabra膰 i zakupi艂am 2 opakowania Weight loss.Bior臋 je juz prawie tydzie艅 i tak jak pisz膮 inni nie schud艂am nawet 0,5kg.Zawsze by艂am sceptycznie nastawiona do takich z艂otych 艣rodk贸w a,偶e nie przepadam za 膰wiczeniami to si臋 skusi艂am.Wnioski: - na wadze nie spad艂am w og贸le, od trzech dni mam problemy ze spaniem nawet do 3 nad ranem nie mog臋 zasn膮膰,do toalety nie biegam jak szalona-艣rednio co 2 dzie艅(wcze艣niej 1 raz w tygodniu)wi臋c tu si臋 polepszy艂o,w sumie kolacji te偶 nie musz臋 je艣膰,poniewa偶 nie jestem g艂odna wieczorem( zjem jab艂ko lub jogurt),zacz臋艂am 膰wiczy膰 brzuszki,poniewa偶 g艂贸wnie brzuch chc臋 zgubi膰- mia艂am w planie ok 10kg schudn膮膰 ale chyba kicha,nic z tego nie b臋dzie. Za tydzie艅 napisz臋 o dalszych post臋pach w odchudzaniu.By膰 mo偶e co艣 si臋 zmieni?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 demonka58
Karola raczej sie nie 艂ud藕 , ja juz 2 tygodnie 艂ykam to placebo i zero spadku na wadz臋. 呕a艂uj臋 偶e dalam sie nabra膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mloda_fan
Dziewczyny te tabletki nic nie dzia艂aja tylklo niepotrzebnie pieniadze na nie wydajecie. wystarczy sie zdrowo odrzywiac i codziennie przynajmniej 20 min cwiczyc a gwarantuje wam ze bedziecie wyniki widziec juz po tygodniu. Nie trzeba z niczego rezygnowac poprostu zamias bia艂ego chleba jesc ciemy pe艂o ziarnisty, s艂odycze ograniczyc czyli dwa razy w tygoniu cos s艂odkiego przekascic a i najwazniejsze straca sie uzywac ma艂o oleju i mas艂a. potrawy pieczone bez oleju sa bardzo zdrowe i przede wszystkim smaczne:) Gwarantuje wam ze schudniecie i do tego nie bedzie efektu jojo:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Marcin i Ania
Witam Od prawie trzech tygodni stosujemy tabletki Weight Loss Pewnie najwa偶niejsze s膮 rezultaty wi臋c od tego zaczn臋 moja pocz膮tkowa waga 96 kg po 3 tygodniach 91. Moja narzeczona waga pocz膮tkowa 70 kg w tej chwili 67,5. Wi臋c rezultaty s膮 ale nie spodziewajcie si臋 13 czy 15 kg w miesi膮c:D Do tego zdrowa dieta (zero s艂odyczy opr贸cz dzisiaj oczywi艣cie :-) wi臋cej warzyw ciemne pieczywo) i 膰wiczenia godzinny rowerek i godzinny szybki spacer. Je偶eli kto艣 chce podzieli膰 si臋 opiniami i dowiedzie膰 si臋 wi臋cej na temat tego preparatu zapraszam na gg 9263326. Co do cel贸w ja chc臋 osi膮gn膮膰 76 kg a moja sympatia 60. Wiem 偶e to b臋dzie trudne bo najmniej wa偶y艂em 82 kg. Ale do odwa偶nych 艣wiat nale偶y. Co do dzia艂ania specyfiku na pewno nie dzia艂a na wszystkich!!! Jedni b臋d膮 si臋 czu膰 ca艂y czas g艂odni. My akurat nie mamy takiego problemu po zjedzeniu jednej kanapki czujemy si臋 ju偶 nasyceni. Jeszcze jeden wa偶ny w膮tek w pierwszym tygodni schud艂em 3,5 kg. W drugim waga staje w miejscu niekt贸rzy mog膮 lekko przyty膰 ale od trzeciego znowu zaczyna si臋 spadek wagi. Trzymamy kciuki za wszystkie osoby chc膮ce zrzuci膰 zb臋dne kilogramy i poczu膰 si臋 wreszcie dobrze w swoim ciele Pozdrawiamy Marcin i Ania

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pikna ;)
Dzis zam贸wilam tabsy. Cena 137 z艂. Kolejne zam贸wienie-opakowanie po jakim艣 czasie wynosi 87 z艂. Tak wyja艣ni艂a mi Pani konsultantka :) Zobaczymy, kiedy przyjd膮 tabsy i najwa偶niejsze jakie i czy w og贸le b臋d膮 jakie艣 efekty po ich za偶yciu. Dam zna膰 ;0 bo sama jestem ciekawa.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kobieta6
Chcia艂am je zam贸wi膰, ale dobrze 偶e pogrzeba艂am w necie. Dawno temu tez zam贸wi艂am jakie艣 zi贸艂ka z reklamy w gazecie. Netu nie by艂o wtedy...dawne czasy. Oczywi艣cie zi贸艂ka nie zadzia艂a艂y, ale kas臋 bez problemu i szybko zwr贸cili, pomniejszon膮 o koszt przesy艂ki. Bior臋 teraz lid臋, ale na mnie 艣rednio dzia艂a. Og贸lne czuj臋 si臋 super, ale apatytu specjalnie nie t艂umi. No to szukam czegos innego...Cz艂owiek jest naiwny i mysli, ze "tym razem zadzia艂a i to nie uszustwo" a wida膰, z臋 Weight lossto 艣ciema.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 WEIGHT LOSS WORK
Do SzaraMyszka1 My艣l臋,偶e skoro chodzisz codziennie na si艂ownie tak jak opowiadasz i dajesz sobie taki wycisk, 偶e a偶 w majtkach mokro to powinna艢 chudn膮膰 i bez tabletek. My艣le podobnie jak kt贸ra艣 z Pa艅, kt贸ra napisa艂a, 偶e tym bardziej oty艂ym jest 艂atwiej schudn膮膰. Ja mam 1,70m i wa偶臋 70 kg, wi臋c nie jest najgorzej, ale jednak chcia艂abym zej艣膰 do 60. Moim problemem s膮 boczki i cellulit, dlatego si臋 zdecydowa艂am. Wzie艂am dopiero 8 tabletek i trzymam diete i widz臋 tych boczk贸w troszk臋 mniej ale waga sie nadal utrzymuje, zobaczymy co b臋dzie jak po 1 miesi膮cu jak zaczn臋 膰wiczy膰m bo naraze musze wyzdrowie膰.

Udost臋pnij ten post

DO WEIGHT LOSS WORK: Wykonuje takie 膰wiczenia, kt贸re zaleca mi m贸j trener. Nie forsuje si臋 na chama. Do moich 膰wicze艅 nale偶膮 brzuszki, bie偶nia, rowerek, stepy i sauna. Wszystko oczywi艣cie w pewnych granicach. R贸wnie偶 mam problem z cellulitem. Ja mam natomiast 165 cm wzrostu i wa偶y艂am przed zacz臋ciem 膰wicze艅 oraz brania tabletek 67 kg. Teraz waga spad艂a mi do 63-63,5 kg. Mi ju偶 min臋艂o marzenie o cudownych tabletkach. Nie wierz臋 w ten 艣rodek i ju偶. Tak jak ju偶 pisa艂am zrobi艂am przerw臋 od si艂owni lecz tabletki b臋d臋 bra艂a dalej. Zobaczymy jaki b臋dzie tego wynik. O rezultatach na pewno napisz臋. Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Witam!!! Ja rowniez zawsze sceptycznie podchodzilam do tego typu produktow, jedank nie wiem dlaczego tym razem sie skusilam za zakup tegoz produktu. Od 3 dni lykam tabletki Wejght Loss, 20 min przed posilkiem, 2 razy dziennie -wedlug zalecen producenta. Staram sie mniej jesc, pije wode niegazowana (okolo 2 l dziennie), niestety nie cwicze- mam 8 m-czna c贸reczke iraczej nie mam mozliwosci, gdyz moje dziecko jest dosc wymagajace, natomiast staram sie chodzic codziennie na 2 h spacer. Mam 172cm wzrostu i obecnie waze 71kg -niestety po ciazy zostalo mi 10kg, ktore bardzo chcialabym zgubic:) Po 3 dniach stosowania tabletek nie widze wiekszej roznicy, poza tym, ze chyba po zazyciu tabletek mam wiecej energii (nie wiem jednak czy to wynik dzialania tabletki czy psychika), staram sie jesc mniej, no i unikam slodyczy, oraz posilkow po 18.00. Odezwe sie w przyszlym tygodniu i poinformuje o (ewentualnych) efektach:)

Udost臋pnij ten post

witam ponownie:) mia艂am zacz膮膰 od jutra ale ze musze zmienic tryb na nocny takze zaczynam dzis wieczorem:) Zobaczymy jak to bedzie. Jak narazie prawie same negatywne oceny az sie zaczynam bac ze faktycznie nic nie pomoga ale nie trace nadzieji:D no to dam znac jak mi idzie :) Opr贸cz tego jakas dietka i zumba mysle ze bedzie dobrze :)

Udost臋pnij ten post

Witam dzisiaj 10 dzie艅 jak bior臋 tabletki spadek wagi to 4 kg my艣l臋 ,偶e to nie jest 艣ciema tylko ka偶dy ma inny organizm na jednego dzia艂aj膮 na drugiego wolniej mam spor膮 wag臋 do zrzucenia zobaczymy jak dalej b臋dzie. pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 asterka1986
POLECAM DIET臉 DUKANA A NIE TABLETKI JA WA呕Y艁AM 89 KG 2 LUTEGO A DZI艢 JU呕 82,5 TERAZ MA BY膯 4 KG MNIEJ MIESI臉CZNIE POLECAM

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 avicularia
Witam. Dzisiaj przysz艂y mi 2 op tabletek i zaczynam kuracje :) Mam 184 cm i 92 kg- mam zamiar warzy膰 oko艂o 80 kg do lata... realne? zobaczymy :P Opr贸cz tabletek jazda na rowerku stacjonarnym i brzuszki. Relacje b臋d臋 zdawa艂 w ka偶dy poniedzia艂ek :]

Udost臋pnij ten post

Witam, Jakie艣 2 m-ce temu kupi艂am tabletki weight loss- DZI艢 zaczynam je bra膰, ale jako suplement.( chce przy艣pieszy膰 proces odchudzania) 3 m-ce temu urodzi艂am dziecko, w ci膮偶y przyty艂am 15 kg wa偶y艂am 80 kg, teraz wa偶臋 65 kg, przy wzro艣cie 1,70 m, wr贸ci艂am do wagi sprzed ci膮偶y, ale chcia艂am schudn膮膰 jeszcze jakie艣 6, 8 kg. Nie stosowa艂am wcze艣niej tych tabletek , poniewa偶 karmi艂am piersi膮. Pami臋tajcie nie ma takich tabletek, dzi臋ki kt贸rym schudniecie bez 偶adnej diety i 膰wicze艅! Tj jedynie suplement wspomagaj膮cy, przy艣pieszaj膮cy odchudzanie. Przyk艂ad mojej diety: Moje 艣niadanie- 30 g, owsianki na wodzie z dodatkiem suszonych owoc贸w , orzech贸w, lub jajka sadzone, omlety z p艂atkami owsianymi zamiast m膮ki. Na obiady jadam piersi z kurczaka, gotowane, grillowane, wo艂owin臋, indyka z dodatkiem makaronu pe艂noziarnistego, warzyw. Kolacj臋 pasty z ryb, makreli, 艂ososia, ( domowej roboty, bez majonezu), chleb pe艂noziarnisty, bia艂e chude sery, jajka. Pij臋 du偶o wody i najwa偶niejsza zasada NIE PODJADAMY, trzeba je艣膰 regularnie co 3, 4 godziny. Ponadto staram si臋 膰wiczy膰 30, 40 minut dziennie- aczkolwiek nie zawsze mi si臋 chce:)- bo czas zawsze si臋 znajdzie. Napisz臋 za kilka dni czy rzeczywi艣cie tabletki weight loss pomagaj膮 szybciej zrzuci膰 zb臋dne kilogramy:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Alusia992
hej ja juz tu pisalam wczesnie... kupilam i stosuje juz ponad tydz. i nic nie daja i jeszcze przybra艂am na wadze!! Dosyc ze nic nie daja to strasznie zle sie czuje przez nie.. po godzinie 15 mam juz takie bole glowy i nudnosci ze ledwo to ogarniam.. sa to tylko pieniadze wrzucone w b艂oto.. mam nadzieje ze w jakims stopniu oddadza mi pieniadze..

Udost臋pnij ten post

Witam:) Wlasnie minal 4 dzien a raczej noc brania tabletek i 1.7 kg mniej :) Mysle ze zalezy duzo od wagi i organizmu bo jak widac na mnie dzialaja:) No zobaczymy jak bedzie dalej ale jestem dobrej mysli :) Napisze za nastepne 4 dni jak mi idzie:) powdzenia i papa

Udost臋pnij ten post

asterka1986-tez bylam na diecie dukana i schudlam 16 kg w 3 miesiace chociaz grzeszylam (alkohol)- dieta dobra chociaz monotonna ale polecam! przerwalam w trakcie na swieta i przybralam 7 kg ale zawsze te 9 mniej:)

Udost臋pnij ten post

witam tez dalam sie przekonac do tych tabletek 'cud' jak zobaczy艂am te wszystkie fantastyczne zdjecia to az sie prosi艂o zeby kupic. niestety to byl bardzo nie przemyslany zakup:( moglam najpierw zobaczyc opinie na tym forum a raczej brak opini dobrych o tym specyfiku jeszcze nie dosta艂am tabletek a juz jestem nie zadowolona, ciekawe czy to obejmuje gwarancja zwrotu kasy:( raczej je przetestuje moze akurak zadzia艂a placebo :) bede czekac na inne opinie moze ktos wkoncu napisze ze schudl wiecej jak 3 kg, oczywiscie tez wyraze swoja tylko niech dostane te cudo. ps znalazlam w necie te same zdjecia i opis tylko tabletki mialy inna nazwe i oczywiscie tez same odchudzaly:0 ps 2. jak ktos naprawde powaznie mysli o schudnieciu to polecam diete Odchudzanie na zawolanie przetestowalam i naprawde dziala 8 kg w miesiac tym razem bylam naiwna i chcialam szybciej i prosciej a tak sie chyba nie da.

Udost臋pnij ten post

Witam wszystkich. Od dzis zaczelam brac te tabletki wiec za duzo nie mog臋 si臋 wypowiedziec. Widze ze wiele osob jest nie zadowolona. Ja zamawiaj膮c t臋 kuracje zapewniano mnie ze schudne 14 kg w miesiec jeszcze jedno jest ciekawe je艣li tak nie bedzie jest gwarancja zwrotu got贸wki ale nie ceny promocyjnej tylko 100% warto艣ci. Je艣li nie zadzialaja zamierzam z nimi walczy膰

Udost臋pnij ten post

do wszystkich frajer贸w/frajerek W艂a艣nie wyrzucili艣cie w b艂oto 137 z艂. Nie wiem co to za g贸wno: tabletki, herbatki czy inne badziewie. Prawda jest taka: - Ci co kupili i nie schudli - dali si臋 nabra膰 na marketing - jedz膮 to co dawniej, zero ruchu, efekt贸w brak - Ci co kupili i schudli - pomy艣leli, 偶e skoro ju偶 wydali tak膮 kas臋 to mo偶e si臋 postaraj膮 jedz膮c zdrowo i 膰wicz膮c. Od 膰wicze艅 i zdrowego jedzenia schudli - uznali, 偶e to zas艂uga tego specyfiku. Tacy w艂a艣nie jeste艣cie, przykro powiedzie膰... Nawini...

Udost臋pnij ten post

a zanim pozg艂aszacie swoje reklamacje, firma ju偶 si臋 dawno zwinie i tyle dla was gwarancji. Dla st贸wy ci膮ga膰 nikogo po s膮dach nie b臋dziecie. Miesi膮c p贸藕niej w internecie pojawi膮 si臋 reklamy nowych tabletek, powiedzmy :"Carbo Fat Turbo", koniecznie z obcobrzmi膮c膮 nazw膮, bo to bardziej wiarygodne. A wy spojrzycie na reklam臋 kilka razy, obejrzycie podstawion膮 stronk臋 internetow膮 z opiniami, 偶e to naprawd臋 co艣 wyj膮tkowego i kolejna st贸wa zniknie wam z potfela. Na darmo. Nie lepiej by艂oby poczyta膰 troch臋 o zdrowym od偶ywianiu, po膰wiczy膰 cho膰 ze 20 minut dziennie, a st贸w臋 wyda膰 po miesi膮cu na jaki艣, o rozmiar mniejszy, ciuch?

Udost臋pnij ten post

naprawd臋 nigdy was nie zdziwi艂o, 偶e te specyfiki tak szybko si臋 pojawiaj膮 na "rynku" i r贸wnie szybko z niego znikaj膮? 呕e 偶aden z tych suplement贸w nie jest dost臋pny w normalnej aptece tylko w internecie? 呕e sklepy nie maj膮 偶adnego stacjonarnego adresu ani numeru telefonu, a je艣li adres jest to okazuje si臋, 偶e na miejscu o takiej firmie nie s艂yszano? Naprawd臋?

Udost臋pnij ten post