Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

moni_1985

Weight loss

Polecane posty

Witam Jestem takiego samego zdania ,że każdy organizm jest inny .Jestem zadowolona z działania tabletek po miesiącu spadłam 10 kg ,ale jestem na diecie ,zaczęłam używać następne opakowanie ,zobaczymy jak pójdzie dalej.Jak dla mnie te tabletki to rewelacja lepszych nie ma a stosowałam ich dużo. Pozdrawiam

Gość Magda Szostka
Witajcie ja 4 miesiące temu się skusiłam na te gówno i miałam bardzo duze problemy ze zdrowiem więc UWAŻAJCIE! Przez ponad miesiąc miałam problemy z miesiączką! Od 3 miesięcy stosuje Trójkąt Zdrowia Kyani i mogę Wam powiedzieć, że nie tylko straciłam 17 kg przez ten czas, ale polepszył się stan moich włosów, paznokci oraz nie mam już bólów głowy. Dodatkowo jeżeli kupujecie suplementy Kyani macie możlwiość BEZPŁATNYCH konsultacji z dietetykiem. Jeżeli ktoś z Was jest zainteresowany podaje adres skąd ja zamawiam produkty: http://odchudzajsie.weebly.com/

Gość demonka58
Do wpisu powyżej. kolejne gówno wymyślone przez cwaniaków. ten sam schemat co w reklamie weight loss. Obiecanki cacanki typu w razie nie zadziałania preparatu zwrot kasy. Hehe Nie dajcie sie nabrać oszustom

Gość marek1345
Ja sam stosuje też Kyani i jestem zadowolony...Kyani to normalna firma działająca od ponad 7 lat. Wpisz sobie w wyszukiwarkę Kyani wszędzie są POZYTYWNE opinie o produktach jak i o samej firmie. Dodatkowo metoda wykorzystywana w produktach Kyani otrzymała nagrodę Nobla. Wszystkie produkty mają certyfikaty Unii Europejskiej. Więc jeżeli ktoś nie wie nic na dany temat to niech się nie wypowiada...

Gość Anita839
Zamówiłam Kyani Sunrise z tej strony. Dziewczyny na wizazu bardzo chwalą te saszetki i w internecie też same dobre opinie i co ważne sprzedaje je normalna firma :)

Gość maltynkaa
dziewczyny podajcie mi ich adres zwrotny,zwykly badziew jeszcze przytyłam:(

Gość AJ88
Dziś mija 6 dzień zażywania Weight Loss.. waga nadal ta sama..ale mimo to jestem zadowolona. Nie mam chęci na słodycze, na podjadanie..nad którym nie mogłam zapanować. Samopoczucie super i wierze że i waga zacznie spadać. O miesiączke też się bałam..ale wszystko dobrze. Dla mnie jak narazie było warto.

Gość Michal Waliszewki
Masakra!!! Zamówiłem te gówno WEIGHT LOSS! Zażywałem 2 tygodnie i 0 efektów wręcz przeciwnie byłem nie do życie...ciągły ból głowy lub brzucha zadzwoniłem na infolinie zwrotu nie chcą przyjąć bo mają ich za dużo!!! DODATKOWO PRODUKT TEN NIE MA CERTYFIKATÓW NIE JEST DOPUSZCZONY DO OBIEGU W EUROPIE!!! UWAŻAŻAJCIEE!!! Bo stracicie zdrowie!!!

Gość testowałam
Nie polecam, zakupiłam w/w srodek za 137 zł. zjadłam juz prawie całe opakowanie, przez pierwsze 2-3 dni miałam wrazenie że rzeczywiście mniej się chce jesć - ale to chyba była MOJA podswiadomość. DO DNIA DZISIEJSZEGO NIC NIE SCHUDŁAM -WIELKA lipa!!!! Po raz kolejny utwierdzilam się w przekonaniu ze nie ma złotych środków na odchudzanie. Szkoda pieniędzy. :-(((( Dzis odsyłam opakowanie - mam nadziej że zwrócą mi koszt za te wspaniale tabletki ( z takiej oferty skorzystałam )

Gość dzielnie walczę z nadwagą :)
te tabletki to suplement diety,także jak ktos mysli,że bedzie je brał i nadal sie objadał i schudnie to sie myli... ja biore je od tygodnia powiem szczerze ze te tabletki maja takie dzialanie ze czlowiek nie ma duzego apetytu...ja mam do zrzucenia 27 kg ćwicze,stosuje diete i biore te tabletki moze pomoga bo nie małe pieniadze zapłacicłam za 2 pudelka 197zł takze walcze dzielnie z nad wagą :) jezeli ktos nie widzi rezultatow,a ponoc wyjda dopiero po stosowaniu polowy kuracji wiem to od konsultantki tej firmy co te tabletki sprzedaja to mozna starac sie o zwrot pieniedzy pozdrawiam i życzę wytrwałości sobie i Wam kobietki no i męzczyżni jak tu tacy owi sa ;)

Gość Adamsson
Zamówiłem Kyani Sunrise co tutaj pisała o tym wcześniej dziewczyna, bo jak się dowiedziałem moja koleżanka też schudła na tym 12kg więc zobaczymy jak na mnie podziałają. Fajne jest też to, że kupując Kyani Sunrise możemy bezpłatnie konsultować się z kilkoma dietetykami oraz specjalistami od zdrowego odżywiania

Gość DENIM1990
witam wszystkich serdecznie, moim zdaniem bez ruchu i ćwiczeń nie ma czego oczekiwać, to jest tylko suplement. widziałem wiele razy tą reklame i poważnie myślałem o zakupie, lecz po przeczytaniu Waszych komentarzy raczej odpuszczę sobie ten specyfik. osobiście staram się schudnąć, na razie spadłem 5kg w 3 tygodnie, podstawa to dieta, zero cukru i słodyczy, na śniadanie np 3jajka, kromka RAZOWEGO chleba +CZARNA KAWA BEZ CUKRU, obiad w pracy 2 podwójne kanapki z razowego chleba+chuda szynka+ser+warzywo i jogurt naturalny 0%, jeśli jest możliwość to kurczak z ryżem lub pełnoziarnistym makaronem+sałata. kolacja max o 17, najlepiej coś lekkiego i sytego, np musli lub wafle ryżowe, no i ruch najczęściej jak się da, polecam skakankę i brzuszki o poranku najlepiej przed śniadaniem aby rozruszać metabolizm. Grunt to wytrzymać 1tydzień, później organizm przyzwyczaja się do diety i łaknienie powoli maleje, jesli nie polecam duuużo wody przed posiłkiem. pozdrawiam Was serdecznie i życzę powodzenia!!!

Gość na mnie działa
witam wszystkich Weight biorę od 1,5 tygodnia nie czuje głodu i dobrze się czuję jak na razie nie staje na wagę ale widze że spadł mi brzuch więc chyba wszystko idzie w dobra stronę

Gość gkhgfhgf
nic te tabletki nie daly. Misiac stosowania po 2 tabl i ani ja ani corka nawet nie drgnelysmy

Gość madziara7761
witam wszystkich serdecznie.Ja takze zakupilam te tabletki.Wczoraj dostalam przesylke i dzis rano pierwsza tabletke wzielam.wasze komentarze nie sa zbyt optymistyczne i teraz nie wiem czy to kontynuowac:( Pozdrawiam.

Gość magdalena35
witam

Gość magdalena35
ja takze zakupilam te tabletki.Wczoraj dostalam przesylke a dzis rano wzielam pierwsza tabletke.Szczerze teraz po przeczytaniu waszych wypowiedzi sie obawiam czy dalej je stosowac:(

Gość mona40
BZDURA I OSZUSTWO!!!NIC NIE SCHUDLAM!!!NIE DAJCIE SIE NABRAC!!!!!!!!!!!!!!

Gość Ewelina Dryńska
Hej Powiem Wam, że dużo czytałam o tym co ktoś już wspomniał czyli Kyani Sunrise i od 7 dni stosuje nie mam jakiś super efektów, bo 2 kg schudłam od tamtego czasu, ale mogę za darmo korzystać z konsultacji z dietetykiem ułożył specjalnie dietę, a trener personalny po konsultacjach dał mi 2 proste ćwiczenia jakie mogę wykonywać w ciągu dnia w domu. Jak dla mnie efekty super, bo nie jestem osłabiona, nie mam bólów głowy, jem normalnie i dzięki Kyani i ich trenerom i dietetykom mam fajne efekty! Więc jeżeli chcecie się pozbyć zbędnych kilogramów zdrowo, skutecznie w zbilansowanym tempie to mogę każdemu to polecić. Zamówiłam z tej samej strony co ktoś wyżej http://odchudzajsie.weebly.com/ Będę Wam pisać o efektach jak idzie w kolejnych tygodniach.

Gość otku64
Kiedyś w naszym mieście pojawił się REWELACYJNY preparat na odchudzane - do nabycia od ręki u naszych wschodnich sąsiadów. Wystarczyło pójść na rynek. Rzeczywiście rezultaty były zaskakujące - kobiety chudły w oka mgnieniu. Później tylko okazało się, że tajemnicą skuteczności specyfiku były jaja tasiemca ukryte w tabletkach. No ale to tak na marginesie tylko ... :)

Gość adamjjk
otku64 właśnie nie łykajcie żadnych tabletek!!! Weight loss nie jest dopuszczony do sprzedaży! Stracicie zdrowie!

Gość kama_23
Witam! Mam do sprzedania opakowanie tegoż "cudownego" suplementu diety Weight loss Jeśli ktoś zainteresowany podaje gg 4326741. Biore go kilka dni i niestety źle się po nim czuję więc lepiej nie tracić zdrowia. Ale każdy reaguje inaczej na takie specyfiki... Życze powodzenia wszystkim stosującym tę kuracje. pozdr

Gość Adrenalinka:)
Kochani:) Te tabletki działają, przy zestawie ćwiczeń i diecie. Powinniście przeczytać że to jest suplement diety wspomagający odchudzanie , a nie tabletki o tak o odchudzające bez żadnego wysiłku.

Gość otku64
no, w ten sposób to i bez tabletek można się odchudzić :))

Gość Adamsson
Niestety potwierdził się moje przypuszczenia Weight Loss jest nielegalny czyli nie może być sprzedawany w Polsce!

Gość Janusz Klein
Też dołączam do osób, które zakupiły Kyani Sunrise zobaczymy jak się sprawdzi. Kontakt z dietetykiem świetny ułożył mi dodatkowo dietę, która bardzo fajnie wygląda i nie musimy głodować tyle jemy zdrowo, na zakup kyani zdecydowałem sie po pozytywnych opiniach w internecie na temat sunrise.

Gość Agnieszka Szfrańska
Dołączam do osób stosujących kyani sunrise :) Dzisiaj kupiłam zobaczymy jak to będzie jestem już umówiona z dietetykiem kyani.

Gość Renatttkaa
rozmawiałam z konsultantką z strony http://www.odchudzajsie.com/ w sprawie Kyani Sunrise i brzmi to świetnie produkty oraz cała pomoc dietetykow i trenerow wiec skorzystalam na 30 dni zobaczymy

Gość Steph
Od 3 dni łykam Weight loss,zszokowaly mnie opinie,szkoda że wcześniej ich nie czytalam,napewno bym nie zamowila tego.Jedyne efekty jakie zauważylam to taki że bardziej chce mi sie jeść i ciągle burczy mi w brzuchu,pozatym jestem nerwowa że bez kija nie podchodz.Stracilam nadzieje i jestem zla sama na siebie że to kupilam.Chcąc to oddac mysle że zostane bez kasy i tabletek-oszuści.