Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

moni_1985

Weight loss

Polecane posty

Gość dominiczeek
dziewczyny sluchajcie albo ten preparat to pic na wode albo dziala tylko na tych bardziej podatnych dodajac pozadna diete badz cwiczenia .. dla mnie nie ma rewelacji wyglad taki sam jak wczeniej wiec moja opinia brzmi ; NIE WYDAWAJCIE KASY NA TEN BADZIEW!! Dziekuje za uwage pa ;-) ps oczywiscie moge sie mylic wiec wam powodzenia!

Gość Agatao
kochani.gdzie kupić e tabletki

Gość monimit75
witam,koleżanka namówiła mnie i kupiłam WL,na drugi dzień od razu poczułam mniejszy apetyt,na trzeci dzień to samo,dwa lekkie posiłki przez dzień,nie wiem czy to przez te tabletki,ale ostatnio miałam napady jedzenia i to w ilościach sporych w tym słodkie,pieczywo i na ostro,wszystko na raz

Gość monimit75
I dalej siedzę przed komp i czytam te wasze opinie i chyba na nikogo te tabletki nie działają,ja dwa lata temu brałam meridie i schudłam przez dwa miesiące 13 kg,fajne uczucie jak ludzie na ulicy mnie nie poznawali,a pani w sklepie tylko po głosie,ale stare czasy tabletki wycofali i jak zamówiłam w intern ostatnio to mnie oszukała panienka i zamówiłam WL,mam dużo energii to prawda i kłopoty ze spaniem,ale tak samo było przy tamtych,myślę,że za tydzień już coś będę wiedziała po wadzę i napiszę jak mi to idzie to moje odchudzanie,pa

Gość figa76
Witajcie, od paru dni przymierzam się do zrobienia porządku ze swoimi nagromadzonymi przez zimę kg. Zaczęłam od stepera i rezygnacji ze słodyczy, ale dziś wchodząc w pocztę nadziałam się na tę nieszczęsną reklamę WEIGHT LOSS i kliknęłam, że zamawiam za 87zł.Jako formę zapłaty wybrałam : przelew, ale jeszcze go nie dokonałam. Po Waszych komentarzach zastanawiam się czy w ogóle płacić. Jak myślicie, czy będą mnie ścigać żebym zapłaciła???

Gość mcmmarta1989
Ja za późno przeczytałam wasze opinie i zamówiłam płacąc z góry;/ dzisiaj dostałam przesyłke i skoro już wydałam pieniądze to sprawdzę od jutra na własnej skórze czy działają czy nie, więc podziele się z wami moją opinią o nich. Mam nadzieję, że choć trochę zadziałają bo inaczej szkoda moich pieniędzy :|

Gość demonka58
Ludzie nie kupujcie tego badziewia, to pic na wode. Ja już prawie zużyłam całe opakowanie a waga w miejscu, mimo iż słodycze odstawiłam, i porcje zmniejszyłam. Dochodzę do wniosku, że tylko aktywność ruchowa jest mi w stanie pomóc . A te wpisy ze ktoś schudł dzieki tym pillsom to fałszywa reklama!

Gość gogo29
witam,ja dzisiaj wzięłam rano pierwszą tabletkę,czekam na efekty,zważę sie za tydzień i dam znać,pozdrawiam

Gość Gruba_21
Ja wziełam dziś rano pierwszą tabletke

Gość avicularia
ja już biorę tydzień i straciłem około 2kg (brzuszki+ rowerek+ hektolitry wody :)) mogę powiedzieć, że zauważyłem znaczny wzrost apetytu i się zacząłem zastanawiać czy to zmierza w dobrym kierunku hehe naturalnie nie ulegam pokusą ale cały czas myślę o jedzeniu i nie moge sie doczekać obiadu, kolacji itd- wsuwam nawet takie potrawy których wcześniej nie lubiłem :D

Gość farfalla87
właśnie mija 3 tydzien odkąd biorę te tabletki.. a waga ani drgnie... Wyszukałam w internecie dietę Minikuur, czy ktoś ją stosował? słyszałam ze jest skuteczna, ale nie chciałabym razem z kilogramami pozbyc się włosów, paznokci i zebów :D.

Gość godik
biore juz tydzien i nic! oszustwo!!!! i zadnej gwarancji nie dostałam ze moge oddać opakowanie i dostane zwrot pieniedzy!!!! oszusci!!!!

Gość izzuniia
JA BIORE JUŻ 3 DZIEŃ I ZAUWAŻYŁAM POSTEY WCALE NIE CHCE MI SIĘ JEŚĆ JEM TYLKO ŚNIADANIE DWIE KROMKI CIEMNEGO CHLEBA BEZ MASŁA I OBIAD.. ROBIE BRZUSZKI I SKACZE NA SKAKANCE ZOBACZYMY PO TYGODNIU CZY BĘDĄ JAKIEŚ REZULTATY MĄŻ MÓWI ŻE JUŻ WIDZI LEKKĄ RÓŻNICE U MNIE

Gość gogo29
Witam,miałam się odezwać po tygodniu ale odzywam się dzisiaj bo niepokoi mnie mój olbrzymi apetyt.Biorę WL drugi dzień i przez te dwa dni zjadłam tyle co by mi na cztery wystarczyło,jestem zła i załamana bo spodziewałam się innych efektów:((

Gość Gruba_21
Też zauważyłam większy apetyt :(

Witajcie U mnie efekty są zadowalające 24 dni stosowania i waga spadła prawie 8kg, brak apetytu i zaburzenia senne i oczywiście dieta.Jestem zadowolona ,lecz każdy organizm reaguje inaczej.

Myślę ,że to nie oszustwo jak co nie którzy wypisują ,lecz każdy organizm nasz jest inny i inaczej reaguje.Mi pomaga dzisiaj zamówiłam następne opakowanie.Zobaczymy jak będzie dalej . Pozdrawiam i życzę powodzenia

Gość Aga7834
Nie dajcie się nabrać na tabletki Weight Loss, to jest wielkie oszustwo. Po pierwsze że nie dzialają a po drugie teraz wyszedł nowy produkt o nazwie FastSlim i jak pooglądacie sobie na tej stronie zdięcia osób które niby schudły to są te same zdięcia jak przy Weight Loss. Uważajcie!!!! To jest jedna wielka ściema!

Gość gogo29
Mam pytanie do wszystkich osób na które tabletki WL nie zadziałały.Czy ktoś z Was próbował odzyskać kasę,odsyłał opakowanie?Bo jestem ciekawa jak to wygląda.Pozdrawiam

Gość monimit75
Witam znowu,ja zażywam już chyba tydzień,nie mam apetytu i jestem podburzona i w nocy trochę mam kłopoty ze snem,ale coś za coś na wadze ok 2 kg,może 1,5.Nic nie robie w sensie cwiczeń,staram się tylko więcej chodzić,mniej jeżdzić autem,ale to różnie bywa.Zobaczymy co będzie dalej,za tydzień się odezwę .Moja koleżanka też schudła 2.5 kg ,ale zażywa drugi tydzień.

Witajcie Nie rozumiem dlaczego ci co nie schudli to piszą ,że to oszustwo wystarczy trochę diety i silnej woli a tabletki to tylko pomoc w odchudzaniu od samego zażywania się nie schudnie.Co do telefonu wystarczy zadzwonić i zareklamować i dowiecie się ja jakoś dodzwaniam się dzisiaj zamówiłam kolejne opakowanie .

FASTSLIM to nie taka nowość odchudzam się od paru lat i nic nie pomagało fastslim było 2009 r więc to nie nowość .

Gość damiani73
Tak jak wczesniej pisałem mnie te tabletki pomogły,3 tygodnie i mam już o 8 kg mniej moja waga na dzien dzisiejszy wynosi 109 kg jeszcze chciałbym sie pozbyc 9 kg ,wtedy będe już na 100% w pełni zadowolony.

Gość PoLa Seoul
A mi te tabletki pomogły. Przez dwa tygodnie schudłam 11 kg i jestem zadowolona, właśnie zamawiam kolejne opakowanie. Moja waga przed tabletkami była 70, a dziś 59 przy wzroście 168, a mam 20 lat. Kiedy wróciłam do Korei znajomi mnie nie poznali. Po trzech latach nieobecności w Korei przytyłam 30 kg. Nie dbałam o wagę, bo tęskniłam za domem i przyjaciółmi. Chciałam jak najszybciej wrócić do Seulu. Chodź jestem Polką wychowałam się w Korei więc jedzenie tam różni się od tego w Polsce, więc nie ma co się martwić o wagę i moi znajomi tego nie robią. Też tak miałam do puki mojego tatę nie oddelegowali do Polski.Jedzenie babci cudowne, ale i tuczące. No i oczywiście fastfoody bo nigdy nie miałam czasu by zjeść pożądny posiłek.Wróciłam do Korei, zabrałam ze sobą tabletki i chudnę. Dziś z pomocą przyjaciółki chudnę, nie stosując żadnych diet wracam do wcześniejszej wagi. Chcę ważyć 48 kg tak jak przed trzema latami. Wierzę, że mi się uda. Pozdrowienia z Seulu, Korea Południowa.

Gość skarrrbbbuniek
hej. dziś przyszedł mi ten preparat... zobaczymy co z tego wyniknie... poza tym kupie sobie chrom żeby brać na noc to przyspiesza metabolizm + ćwiczenie najbardziej skakanka... czytałam różne opinie na ten temat i jeśli ktoś pisze ze mu to nie pomogło, nie zważajcie na to bo każdy ma inny organizm jednemu pomogą same tabletki bez ćwiczeń i diety a innemu nie... każdy musi spróbować sam..... stosujcie się według zaleceń a nie np. 4 tab. dziennie bo to nic nie da ;/ zobaczymy jakie będą rezultaty u mnie...

Gość skarrrbbbuniek
aaa... proponuje wam jeść około dwóch grejpfrutów na noc to też pomaga... ale nie od razu :):) trzeba czasu... lecz z tego co wyczytałam i z własnego doświadczenia nikt na dietę grejpfrutowa nie narzeka

Gość izzuniia
Ja już biore 5 dni i widze różnicę cały czas nie mam apetytu schudłam już 3kg :) to prawda każdy ma inny organizm :) jem tylko sniadanie i obiad staram sie spacerowac i nie jem słodyczy.. Paola a ty stosujesz jakąś diete

Gość PoLa Seoul
Nie stosuję żadnej diety. Jem tylko dwa lub trzy posiłki dziennie, bo na więcej nie mam czasu i piję bardzo dużo wody. Mam o tyle dobrze bo jestem w ciągłym ruchu, jestem tancerka, a codziennie spędzam czas po 6 godzin na parkiecie, ale przez to waga tak szybko nie spada. Dlatego biorę te tabletki bo moja ciocia stosowała i wiem że działają. Muszę mieć formę bo przewijam się w show biznesie. Codziennie jem ryż, bo to podstawowy produkt prawie każdego posiłku w Korei, a i jej dużo mięsa gotowanego. NIE SMAŻONEGO I PIECZONEGO!!! A i nie jem słodyczy... To zakazane, ale nie łatwe rzucić w moim przypadku bo mój kochany przyjaciel Tae Min uwielbia słodycze i wciąż mi dokucza, ale daje radę bo mówię sobie wyraźne NIE!!!. Jeśli schudnę po drugim opakowaniu to przestanę brać bo co za dużo to niezdrowo.:)

Gość Koluś
Chętnie bym sprubował tych tabletek ale boje sie,że spadnie mi obwód w bicepsie