Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

moni_1985

Weight loss

Polecane posty

Gość Guśka39
A czy ktoś kojarzy stronę http://pk.weightlossc.com/? Zamówiłam 1 opakowanie 2 tygodnie temu i do tej pory nic nie dostałam. Gdy rozmawiam z konsultantami...każdy milczy. NIE DAJCIE SIĘ NABRAĆ! Błąd zrobiłam, że zapłaciłam 137 zł z góry. :(

Gość damiani
Ja zakupiłem po 4 dniach schudłem 2 kg

Gość OnA :))
Witam :) Aktualnie mieszkam i pracuje w Czechach i tez kupiłam te tabletki. Mam zamiar zacząć od poniedziałku skoro juz kupiłam to spróbuje zobaczymy:) Tak czytam forum i jestem rozczarowana no ale coz zobaczymy jak to bedzie:) Moze to zalezy od wagi -mysle ze osoby z wieksza nadwaga chudna szybciej niz te co maja do zrzucenia tylko 3 kg....

damiani a czy jestes na jakiejs diecie? czy cwiczysz? napisz moze cos wiecej ,skoro to na Ciebie działa :)

Witam :) Ja zakupiłam juz te tabl. i stosuje od jakiegos tyg. powiem że jak narazie jestem zadowolona z efektów zrzuciłam jakieś 2 kg. wiec myśle ze jest w porzadku. Nie rozumiem jak ktoś ma do zrzucenia 3 kg. to po co stosuje tabletki. Ja jem tabletki 20 min. przed śniadaniem i 20 min. przed obiadem plus ćwiczenia i spacery. Generalnie apetytu nie mam musze sie pilnować żeby wogóle cokolwiek jeść. Pozdrawiam i obiecuje informować na bierząco moje postępy.

martha284- czesc :) a jestes na jakiejs diecie czy tylko sport i tabletki?no i czekam na dalsze rezultaty:) Ja mam troche problem bo pracuje tylko na noc i nie jestem pewna jak mam brac te tabletki czy calkowicie sie przerzucić na nocny tryb czyli wieczorem jest tabletke a potem w nocy w pracy... Chyba tak zrobie bo to nie ma sensu zebym brala popoludniu skoro i tak wieczorem sie jeszcze klade a pisze ze nie ma sie brac tabletek 5 godzin przed snem :P

Gość damiani
Staram sie wieczorami jak najmniej jesc,a jeżeli już to potrawy z małą zawartoscią tłuszczu strasznie dużo pije ( przede wszystkim zieloną cherbate,oraz przestałem jesc słodycze choc strasznie je lubiłem.Nie wiem czy to te tabletki pomagają,ale napewno mnie zmotywowały psychicznie,a jeżeli chodzi o słodycze to dzięki nim straciłem na nie apetyt,choc głód wieczorami i tak czuje,ale wtedy oszukuje go cherbatą,lub wodą ewentualnie jabłko albo twaróg chudy..Ważyłem5 dni temu 116,9 kg a teraz 114,6 kg.

Hej :) Nie konkretnej diety nie stosuje tylko tabletki i ruch ale jak pisałam wcześniej nie mam apetytu i musze sie pilnować zeby zjeść śniadanie i obiad kolacji zazwyczaj nie jadłam wiec to mi sie nie zmieniło. Wiesz co tez pracowałam na nocne zmiany i powiem szczerze bardzo cięzko jest w takim trybie życia coś zmienić jeśli chodzisz dzień w dzień na nocki to może spróbój sie "przestawić" a jeśli zmiany tygodniowe to będzie ciężko. Trzymam kciuki i pozdrawiam.

Gość Karola 10
Chyba na głowę upadłam,że dałam się nabrać i zakupiłam 2 opakowania Weight loss.Biorę je juz prawie tydzień i tak jak piszą inni nie schudłam nawet 0,5kg.Zawsze byłam sceptycznie nastawiona do takich złotych środków a,że nie przepadam za ćwiczeniami to się skusiłam.Wnioski: - na wadze nie spadłam w ogóle, od trzech dni mam problemy ze spaniem nawet do 3 nad ranem nie mogę zasnąć,do toalety nie biegam jak szalona-średnio co 2 dzień(wcześniej 1 raz w tygodniu)więc tu się polepszyło,w sumie kolacji też nie muszę jeść,ponieważ nie jestem głodna wieczorem( zjem jabłko lub jogurt),zaczęłam ćwiczyć brzuszki,ponieważ głównie brzuch chcę zgubić- miałam w planie ok 10kg schudnąć ale chyba kicha,nic z tego nie będzie. Za tydzień napiszę o dalszych postępach w odchudzaniu.Być może coś się zmieni?

Gość demonka58
Karola raczej sie nie łudź , ja juz 2 tygodnie łykam to placebo i zero spadku na wadzę. Żałuję że dalam sie nabrać.

Gość Mloda_fan
Dziewczyny te tabletki nic nie działaja tylklo niepotrzebnie pieniadze na nie wydajecie. wystarczy sie zdrowo odrzywiac i codziennie przynajmniej 20 min cwiczyc a gwarantuje wam ze bedziecie wyniki widziec juz po tygodniu. Nie trzeba z niczego rezygnowac poprostu zamias białego chleba jesc ciemy peło ziarnisty, słodycze ograniczyc czyli dwa razy w tygoniu cos słodkiego przekascic a i najwazniejsze straca sie uzywac mało oleju i masła. potrawy pieczone bez oleju sa bardzo zdrowe i przede wszystkim smaczne:) Gwarantuje wam ze schudniecie i do tego nie bedzie efektu jojo:)

Gość Marcin i Ania
Witam Od prawie trzech tygodni stosujemy tabletki Weight Loss Pewnie najważniejsze są rezultaty więc od tego zacznę moja początkowa waga 96 kg po 3 tygodniach 91. Moja narzeczona waga początkowa 70 kg w tej chwili 67,5. Więc rezultaty są ale nie spodziewajcie się 13 czy 15 kg w miesiąc:D Do tego zdrowa dieta (zero słodyczy oprócz dzisiaj oczywiście :-) więcej warzyw ciemne pieczywo) i ćwiczenia godzinny rowerek i godzinny szybki spacer. Jeżeli ktoś chce podzielić się opiniami i dowiedzieć się więcej na temat tego preparatu zapraszam na gg 9263326. Co do celów ja chcę osiągnąć 76 kg a moja sympatia 60. Wiem że to będzie trudne bo najmniej ważyłem 82 kg. Ale do odważnych świat należy. Co do działania specyfiku na pewno nie działa na wszystkich!!! Jedni będą się czuć cały czas głodni. My akurat nie mamy takiego problemu po zjedzeniu jednej kanapki czujemy się już nasyceni. Jeszcze jeden ważny wątek w pierwszym tygodni schudłem 3,5 kg. W drugim waga staje w miejscu niektórzy mogą lekko przytyć ale od trzeciego znowu zaczyna się spadek wagi. Trzymamy kciuki za wszystkie osoby chcące zrzucić zbędne kilogramy i poczuć się wreszcie dobrze w swoim ciele Pozdrawiamy Marcin i Ania

Gość pikna ;)
Dzis zamówilam tabsy. Cena 137 zł. Kolejne zamówienie-opakowanie po jakimś czasie wynosi 87 zł. Tak wyjaśniła mi Pani konsultantka :) Zobaczymy, kiedy przyjdą tabsy i najważniejsze jakie i czy w ogóle będą jakieś efekty po ich zażyciu. Dam znać ;0 bo sama jestem ciekawa.

Gość kobieta6
Chciałam je zamówić, ale dobrze że pogrzebałam w necie. Dawno temu tez zamówiłam jakieś ziółka z reklamy w gazecie. Netu nie było wtedy...dawne czasy. Oczywiście ziółka nie zadziałały, ale kasę bez problemu i szybko zwrócili, pomniejszoną o koszt przesyłki. Biorę teraz lidę, ale na mnie średnio działa. Ogólne czuję się super, ale apatytu specjalnie nie tłumi. No to szukam czegos innego...Człowiek jest naiwny i mysli, ze "tym razem zadziała i to nie uszustwo" a widać, zę Weight lossto ściema.

Gość WEIGHT LOSS WORK
Do SzaraMyszka1 Myślę,że skoro chodzisz codziennie na siłownie tak jak opowiadasz i dajesz sobie taki wycisk, że aż w majtkach mokro to powinnaŚ chudnąć i bez tabletek. Myśle podobnie jak któraś z Pań, która napisała, że tym bardziej otyłym jest łatwiej schudnąć. Ja mam 1,70m i ważę 70 kg, więc nie jest najgorzej, ale jednak chciałabym zejść do 60. Moim problemem są boczki i cellulit, dlatego się zdecydowałam. Wziełam dopiero 8 tabletek i trzymam diete i widzę tych boczków troszkę mniej ale waga sie nadal utrzymuje, zobaczymy co będzie jak po 1 miesiącu jak zacznę ćwiczyćm bo naraze musze wyzdrowieć.

DO WEIGHT LOSS WORK: Wykonuje takie ćwiczenia, które zaleca mi mój trener. Nie forsuje się na chama. Do moich ćwiczeń należą brzuszki, bieżnia, rowerek, stepy i sauna. Wszystko oczywiście w pewnych granicach. Również mam problem z cellulitem. Ja mam natomiast 165 cm wzrostu i ważyłam przed zaczęciem ćwiczeń oraz brania tabletek 67 kg. Teraz waga spadła mi do 63-63,5 kg. Mi już minęło marzenie o cudownych tabletkach. Nie wierzę w ten środek i już. Tak jak już pisałam zrobiłam przerwę od siłowni lecz tabletki będę brała dalej. Zobaczymy jaki będzie tego wynik. O rezultatach na pewno napiszę. Pozdrawiam

Witam!!! Ja rowniez zawsze sceptycznie podchodzilam do tego typu produktow, jedank nie wiem dlaczego tym razem sie skusilam za zakup tegoz produktu. Od 3 dni lykam tabletki Wejght Loss, 20 min przed posilkiem, 2 razy dziennie -wedlug zalecen producenta. Staram sie mniej jesc, pije wode niegazowana (okolo 2 l dziennie), niestety nie cwicze- mam 8 m-czna córeczke iraczej nie mam mozliwosci, gdyz moje dziecko jest dosc wymagajace, natomiast staram sie chodzic codziennie na 2 h spacer. Mam 172cm wzrostu i obecnie waze 71kg -niestety po ciazy zostalo mi 10kg, ktore bardzo chcialabym zgubic:) Po 3 dniach stosowania tabletek nie widze wiekszej roznicy, poza tym, ze chyba po zazyciu tabletek mam wiecej energii (nie wiem jednak czy to wynik dzialania tabletki czy psychika), staram sie jesc mniej, no i unikam slodyczy, oraz posilkow po 18.00. Odezwe sie w przyszlym tygodniu i poinformuje o (ewentualnych) efektach:)

witam ponownie:) miałam zacząć od jutra ale ze musze zmienic tryb na nocny takze zaczynam dzis wieczorem:) Zobaczymy jak to bedzie. Jak narazie prawie same negatywne oceny az sie zaczynam bac ze faktycznie nic nie pomoga ale nie trace nadzieji:D no to dam znac jak mi idzie :) Oprócz tego jakas dietka i zumba mysle ze bedzie dobrze :)

Witam dzisiaj 10 dzień jak biorę tabletki spadek wagi to 4 kg myślę ,że to nie jest ściema tylko każdy ma inny organizm na jednego działają na drugiego wolniej mam sporą wagę do zrzucenia zobaczymy jak dalej będzie. pozdrawiam

Gość asterka1986
POLECAM DIETĘ DUKANA A NIE TABLETKI JA WAŻYŁAM 89 KG 2 LUTEGO A DZIŚ JUŻ 82,5 TERAZ MA BYĆ 4 KG MNIEJ MIESIĘCZNIE POLECAM

Gość avicularia
Witam. Dzisiaj przyszły mi 2 op tabletek i zaczynam kuracje :) Mam 184 cm i 92 kg- mam zamiar warzyć około 80 kg do lata... realne? zobaczymy :P Oprócz tabletek jazda na rowerku stacjonarnym i brzuszki. Relacje będę zdawał w każdy poniedziałek :]

Witam, Jakieś 2 m-ce temu kupiłam tabletki weight loss- DZIŚ zaczynam je brać, ale jako suplement.( chce przyśpieszyć proces odchudzania) 3 m-ce temu urodziłam dziecko, w ciąży przytyłam 15 kg ważyłam 80 kg, teraz ważę 65 kg, przy wzroście 1,70 m, wróciłam do wagi sprzed ciąży, ale chciałam schudnąć jeszcze jakieś 6, 8 kg. Nie stosowałam wcześniej tych tabletek , ponieważ karmiłam piersią. Pamiętajcie nie ma takich tabletek, dzięki którym schudniecie bez żadnej diety i ćwiczeń! Tj jedynie suplement wspomagający, przyśpieszający odchudzanie. Przykład mojej diety: Moje śniadanie- 30 g, owsianki na wodzie z dodatkiem suszonych owoców , orzechów, lub jajka sadzone, omlety z płatkami owsianymi zamiast mąki. Na obiady jadam piersi z kurczaka, gotowane, grillowane, wołowinę, indyka z dodatkiem makaronu pełnoziarnistego, warzyw. Kolację pasty z ryb, makreli, łososia, ( domowej roboty, bez majonezu), chleb pełnoziarnisty, białe chude sery, jajka. Piję dużo wody i najważniejsza zasada NIE PODJADAMY, trzeba jeść regularnie co 3, 4 godziny. Ponadto staram się ćwiczyć 30, 40 minut dziennie- aczkolwiek nie zawsze mi się chce:)- bo czas zawsze się znajdzie. Napiszę za kilka dni czy rzeczywiście tabletki weight loss pomagają szybciej zrzucić zbędne kilogramy:)

Gość Alusia992
hej ja juz tu pisalam wczesnie... kupilam i stosuje juz ponad tydz. i nic nie daja i jeszcze przybrałam na wadze!! Dosyc ze nic nie daja to strasznie zle sie czuje przez nie.. po godzinie 15 mam juz takie bole glowy i nudnosci ze ledwo to ogarniam.. sa to tylko pieniadze wrzucone w błoto.. mam nadzieje ze w jakims stopniu oddadza mi pieniadze..

Witam:) Wlasnie minal 4 dzien a raczej noc brania tabletek i 1.7 kg mniej :) Mysle ze zalezy duzo od wagi i organizmu bo jak widac na mnie dzialaja:) No zobaczymy jak bedzie dalej ale jestem dobrej mysli :) Napisze za nastepne 4 dni jak mi idzie:) powdzenia i papa

asterka1986-tez bylam na diecie dukana i schudlam 16 kg w 3 miesiace chociaz grzeszylam (alkohol)- dieta dobra chociaz monotonna ale polecam! przerwalam w trakcie na swieta i przybralam 7 kg ale zawsze te 9 mniej:)

witam tez dalam sie przekonac do tych tabletek 'cud' jak zobaczyłam te wszystkie fantastyczne zdjecia to az sie prosiło zeby kupic. niestety to byl bardzo nie przemyslany zakup:( moglam najpierw zobaczyc opinie na tym forum a raczej brak opini dobrych o tym specyfiku jeszcze nie dostałam tabletek a juz jestem nie zadowolona, ciekawe czy to obejmuje gwarancja zwrotu kasy:( raczej je przetestuje moze akurak zadziała placebo :) bede czekac na inne opinie moze ktos wkoncu napisze ze schudl wiecej jak 3 kg, oczywiscie tez wyraze swoja tylko niech dostane te cudo. ps znalazlam w necie te same zdjecia i opis tylko tabletki mialy inna nazwe i oczywiscie tez same odchudzaly:0 ps 2. jak ktos naprawde powaznie mysli o schudnieciu to polecam diete Odchudzanie na zawolanie przetestowalam i naprawde dziala 8 kg w miesiac tym razem bylam naiwna i chcialam szybciej i prosciej a tak sie chyba nie da.

Witam wszystkich. Od dzis zaczelam brac te tabletki wiec za duzo nie mogę się wypowiedziec. Widze ze wiele osob jest nie zadowolona. Ja zamawiając tę kuracje zapewniano mnie ze schudne 14 kg w miesiec jeszcze jedno jest ciekawe jeśli tak nie bedzie jest gwarancja zwrotu gotówki ale nie ceny promocyjnej tylko 100% wartości. Jeśli nie zadzialaja zamierzam z nimi walczyć

do wszystkich frajerów/frajerek Właśnie wyrzuciliście w błoto 137 zł. Nie wiem co to za gówno: tabletki, herbatki czy inne badziewie. Prawda jest taka: - Ci co kupili i nie schudli - dali się nabrać na marketing - jedzą to co dawniej, zero ruchu, efektów brak - Ci co kupili i schudli - pomyśleli, że skoro już wydali taką kasę to może się postarają jedząc zdrowo i ćwicząc. Od ćwiczeń i zdrowego jedzenia schudli - uznali, że to zasługa tego specyfiku. Tacy właśnie jesteście, przykro powiedzieć... Nawini...

a zanim pozgłaszacie swoje reklamacje, firma już się dawno zwinie i tyle dla was gwarancji. Dla stówy ciągać nikogo po sądach nie będziecie. Miesiąc później w internecie pojawią się reklamy nowych tabletek, powiedzmy :"Carbo Fat Turbo", koniecznie z obcobrzmiącą nazwą, bo to bardziej wiarygodne. A wy spojrzycie na reklamę kilka razy, obejrzycie podstawioną stronkę internetową z opiniami, że to naprawdę coś wyjątkowego i kolejna stówa zniknie wam z potfela. Na darmo. Nie lepiej byłoby poczytać trochę o zdrowym odżywianiu, poćwiczyć choć ze 20 minut dziennie, a stówę wydać po miesiącu na jakiś, o rozmiar mniejszy, ciuch?

naprawdę nigdy was nie zdziwiło, że te specyfiki tak szybko się pojawiają na "rynku" i równie szybko z niego znikają? Że żaden z tych suplementów nie jest dostępny w normalnej aptece tylko w internecie? Że sklepy nie mają żadnego stacjonarnego adresu ani numeru telefonu, a jeśli adres jest to okazuje się, że na miejscu o takiej firmie nie słyszano? Naprawdę?