Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

moni_1985

Weight loss

Polecane posty

Gość gogo29
Do PoLi.Jak przytyłaś 30 kg przez 3 lata to powinnaś ważyc 78 kg a nie 70,poza tym piszesz że nie stosujesz żadnej diety a to ze nie jesz mięsa pieczonego ani smażonego,nie jesz słodyczy,nie jesz ziemniaków(tylko ryż),jesz 2-3 posiłki dziennie i do tego ćwiczysz 6 godzin dziennie to żadna dieta???!!To w takim razie na czym twoim zdaniem polega dieta?A tak zmieniajac temat,6 dzien WL,waga stoi w miejscu:(

Gość aga 24
witam mam pytanie jakiej wielkosci są te tabletki czy są to moze kapsulki czy zwykle okrągle tabletki?

Gość gogo29
kapsułki

Gość mcmmarta1989
Są w formie normalnej okrągłej tabletki. Miałam się odezwać po tygodniu brania tabletek i się odzywam....na razie 0 rezultatów a waga stoi w miejscu, faktem jest że trochę sobie odpuściłam dietę i podjadałam. Od dzisiaj znów biorę się za diete i może raz w tygodniu jakieś ćwiczenia ruchowe i zobaczymy jak będzie tym razem. Oby kolejny tydzień był lepszy:)

Gość skarrrbbbuniek
mcmmarta........ masz normalne okrągłe tabl. jak to możliwe?? ja mam kapsułki przyszły mi 3dni temu

Gość mcmmarta1989
No właśnie sama tego nie rozumiem ;/ ale chyba kształt okrągły tabletki z kształtem podłużnym kapsułki mi się nie pomylił :P a reszta? w jakim kształcie macie Weight Loss?

Mam do sprzedania niepelne opakowanie tabletek weight loss. W opakowaniu jest 42 tabletki czyli 18 zostalo złużyte. Moja propozycja ceny to 50 zl w tym koszty przesyłki. moj email mbakowska31@wp.pl. chetni pisac

Gość Marcin i Ania
Bo jedne są Weight Loss (kapsułki) a drugie Weight Loss Plus (tabletki) sprawdźcie sobie opakowania. Te drugie mają trochę więcej substancji Choć nie wiem czy one działają. Chyba chudnę tylko dlatego że dużo ćwiczę

Gość PoLa Seoul
Żadna, jak dla mojego organizmu.Do niedawna po wypadku przyjmowałam leki, które powodują że nawet od bardzo intensywnych ćwiczeń moja waga w ogóle nie mogła spaść. Gdybyś dobrze przeczytała i obliczyła to przed przyjazdem do Polski ważyłam 40 kg. A teraz jak narazie schudłam do 59 kg.

Witam, poczytałam chyba wszystkie możliwe fora, a jednak się zdecudowałam na zakup opakowania tabletek, nie wiem jaki bedzie efekt ale na pewno wspomogę je ćwiczeniami. Może to i placebo, ale jak zapłace konkretną kasiorkę, to moze bede się powstrzymywać od jedzenia słonych rzeczy i moja waga w końcu spadnie do 69kg. Teraz waże 79,7 przy wzroście 175. Nie jestem bardzo gruba, i nie widać po mnie tej wagi bo mam budowe atletyczną z tzw grubą kością ale boczki i troche brzucha jest, więc spróbuje. Podziele się z Wami efektami jak tylko przyjdą i wybiore całe opakowanie. Pozdrawiam.

Gość gogo29
Ja dobrze przeczytałam, chcesz wrócić do swojej wagi 48kg,spójrz na tamten tekst i zobacz czy występuje w nim liczba 40?!Ja umiem liczyć i skoro Twoja waga wynosiła 48 kg i przytyłaś 30 to doszłaś do wagi 78kg,a nie 70:)PS.Siódmy dzień WL,1 kg wiecej:((!!!!!

Gość Ashley25
A na mnie te tabletki działają :). Nie czuję głodu i nie mam ochoty na słodycze za które normalnie dałabym się zabić! Jedynym minusem jest to,że czuję mdłości, ale to tylko dlatego, że mój organizm źle znosi duże dawki kofeiny.

Sprzedam niepełne opakowanie kapsułek weight loss. w opakowaniu jest 42 tabletki czyli 18 zostalo złuzyte. katakt mbakowska31@wp.pl cena 50zl

Gość skarrrbbbuniek
Ashley: mam to samo co Ty na wieczór mnie tak mdli że masakra i nie wiem czy to od kofeiny, bo ja nie pije w ogóle kawy, a jedna filiżanka która zawiera się w jednej kapsułce chyba tak nie działa... ze w moim przypadku mnie mdli.... biorę 4 dzień dziś rano ciężko było mi zjeść śniadanie po prostu mi się nie chciało, musiałam na siłe.... więc chyba jakoś one działają....

Gość chmurdalia
Dziewczyny, spróbujcie tak jak ja. Zapisuję wszystko co zjadam, bardzo skrupulatnie. Działa doskonale. Oprócz tego piję len, który niweluje moją ogromną chęć na słodycze.

Gość Ashley25
Kochanie własnie takie objawy daje filizanka mocnej kawy :)

Gość dooorra
chyba i ja dałam się nabrać na cudowną moc tego preparatu

Gość mcmmarta1989
Widzę, że niektóre z Was mają mdłości...mnie za to boli żołądek przez co już w ogóle nie mam ochoty nic jeść:| pewnie to przez te tabletki, jeżeli one tak mają ograniczać jedzenie to rzeczywiście pomaga...zważę się jutro i zobaczymy jakie efekty.

Witam wszystkich,zamówiłąm dzisiaj tabletki weight loss ,nie wiem moze wyrzucilam kase w bloto ale moja kolezanka bierze od grudnia i schudla jest zadowolona z wynikow zadnych skutkow ubocznych...od kwietnia 2011 roku bylam na diecie Dukana i schudlam prawie 11 kg chcialam wazyc 60 kg i tyle waze waga sie utrzymuje ale jeszcze 5 kg mniej byloby fajnie - 166 cm wzrostu......obiecuje ze jak juz dostane tabletki to napisze o wynikach:)

Gość izzuniia
oni juz nie wiedzą co wymyśleć powiem wam ze chetnie skusiła bym sie na 4 tabletki tak na probe. ja po stosowaniu wejght loss schudłam w ciągu 11 dni 5kg i to kazdy mi mowi ze brzuch mi spadl ale nie oszukujmy sie stosuje przy tym diete jem tylko dwa posilki spaceruje codziennie po godzinie albo jezdze na roweze. bo nie wieze w to ze nic nie robienie i jedzenie bez diety dal by jakis rezultat

Gość AJ88
Zakupiłam niedawno Weight Loss..każdy inaczej reaguje na ten specyfik..ja jestem początkująca-biorę drugi dzień..plusy: jak narazie nie mam apetytu..troche czuje wirówke w brzuchu..nie polecam picia kawy bo tabletki same w sobie mają dużą dawkę kofeiny..mi ręcę trochę latały. Samopoczucie dobre i naprawde dają niezłego kopniaka:) no i pociąg do słodyczy jakby mniejszy..ech..powodzenia w dążeniu do wymarzonej wagi..aby nam się udało..odezwę się jak zauważe spadek wagi:)

Gość carolaaa
DOBRA RADA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Te tabletki to jakieś piep*rzone gó*wno!! zostało mi ich z 5 czy 6 a nie schudłam chyba ani 1kg! Fakt nie ważyłam się.. ale znam swoje ciało i nie widzę żadnych zadowalających efektów. ZDECYDOWANIE NIE POLECAM.. chyba, że to działa na większych grubasów (sorki jeśli kogoś obraziłam) bo ja ważę ok. 60kg przy wzroście ok. 165.. Najlepsze jest to, że ja nie jem dużo.. wręcz mało ale nie mam ruchu i chciałam po prostu zrzucić parę kilosków a tabletki brałam regularnie po śniadaniu i obiedzie. Ktoś mógłby mi doradzić co mam robić... czy mogę zgłosić jakąś reklamację czy coś..? :(

Gość skarrrbbbuniek
carolaaa: jadłaś po śniadaniu i obiedzie a trzeba przed 20 min. ; / wejdź na ich stronę tam można złożyć reklamacje

Gość mcmmarta1989
Weight Loss jest suplementem diety czyli bez odpowiedniej diety, jakiegokolwiek ruchu i ograniczenia jedzenia wiadomo, że nie będzie żadnej zmiany, nawet jeżeli byście brały po 5 tabletek dziennie, więc nie ma co się denerwować i twierdzić że to oszustwo. Nie ma cudownych, magicnzych tabletek na odchudzanie bez żadnego dodatkowego wysiłku. Ja dzisiaj rano się zważyłam i schudłam 2 kilogramy przez 4 dni. Pewnie przez ograniczenie jedzenia do 2-3 posiłków dziennie ze względu na ból żołądka, a we wtorek godzinny aerobik :)

Gość galanonim
jest tu ktoś kto brał te tabletki (jedno opakowanie) schudł, przestał brać i co ? waga sie utrzymuje i efekty ? czy efekt jojo ? :)

Gość roma_romańska
Miałam chyba oczy zamkniete poszukujac opini o Weight loss przed zakupem, ze nie zauwazyłam Waszego forum...W efekcie zdecydowałam sie na zakup i zapłaciłam 87 zł za tabsy. Wcześniej, od października walczyłam o każdy kilogram in minus, od 3 tygodni min 3 razy w tygodniu pokonuje dystans 5-6 km biegusiem. I do rzeczy: od 4 dni łykam te kapsułki- pierwszy dzień nic, trzeci (i tu uwaga) 2,5kg więcej!(z wagi 79,5 przeszłam na 82kg. Wczoraj, ważyłam 81,8kg (no ale też do minimum ograniczyłam jedzonko) Daję sobie czas do niedzieli wieczorem...Potem, jeśli efektu pozytywnego nie będzie zastanowię się jak Wszystkim tym którzy jeszcze nie kupili, a myslą o tym, pomóc w decyzji.

Gość dagma1122
Zamówiłam dzisiaj tabletki 137 zl cena promocyjna... jestem ciekawa czy będą działać... oprócz tego stosuje produkty Herbalife.... życzcie mi powodzenia :)

Gość wanilinowa
a ja zamówiłam 2 opakowania jedno za 137, drugie za 97.... czekam na dostawę zobaczymy co z tego wyjdzie. kasa nie mała, ale normalnie wydałabym to na łakocie, a tak pieniążki poszły na tabletki więc jest szansa, że nie będę się objadać :) również uważam, że wszystko zależy od organizmu, jeden zareaguje, drugi nie koniecznie... (jedna osoba płacze krojąc cebulę, inna nie... jedną osobę kawa pobudza, mnie usypia ;p) jeśli chodzi o ćwiczenia, w tamtym roku przez 6 miesięcy byłam na zdrowej diecie, codziennie chodziłam na basen plus kilka razy w tygodniu na siłownie... i po 6 miesiącach na wadze miałam 0,5kg mniej. Tylko !!! załamałam się, że tyle pracy poszło na marne i rzuciłam ćwiczenia. postanowiłam spróbować raz jeszcze, wykupiłam karnet na siłownie i liczę, że tabletki pomogą :) a jak się nie uda to będę mieć nauczkę na przyszłość i zostanie mi ostatnia deska ratunku.... odkładanie na odsysanie tłuszczu ;p