Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna basia....

21 lat i ciągle sama, mam już dość !!!!

Polecane posty

Wole jak kobieta interesuje sie kotami jak malutkimi pieskami ... A jak facet nie lubi inteligentnej dziewczyny to sam musi byc glupi i szuka osoby ktora zrowna jego poziom A ja dla odmiany szukam inteligentnej dziewczyny z ktora jest o czym pogadac

Gość nude nussle
dlaczego wszystkie samotne wykształcone dziewczyny okazuja się być z Krakowa? dlaczego faceci nie potrzebują kobiet?

Gość wwwwwwwwweeeeeeeeeeew
Nieboszczyk z Montmartre Znaczy no to w dzieciństwie było. Przyplątał się mały i został już z nami. Ale ja mu jeść dawałem i ze mną w łóżku sypiał... bez żadnych podtekstów tylko. Tak to i nawet ja miałem kota i to nie jednego, ale pokaż mi faceta który jest dorosły i mieszka sam z kotem- znasz takiego(Jaruś się nie liczy to nie facet)?? nude nussle naprawde faceci nie mają kotów? ale to takie milusie stworzenia. Naprawdę lubię koty, jeśli powiem że lubię koty, to pomyślą że jestem typową dziewczyną, a jeśli pochwalę się studiami na dobrej uczelni, to... nigdy nie było to bonusem w moim doświadczeniu. chociaż mówiłam cos o kotach na kafe w temacie obok i nikt nie jest chętny na randkę To może umów się z kimś po dobrych studiach ;) Mi tam bardziej imponuje jak dziewczyna skończyła coś konkretnego niż jakieś gry i zabawy, ale za to lubi kotki :P

Gość nude nussle
matiz nie wierzę, że w mieście studentów są same głupki. A jednak ciężko jest znaleźć kogoś.

Gość smutna basia....
Mam takiego doła, że słucham w kołko piosenki "chodz pomaluj mój swiat" i mam łzy w oczach :( Jestem w takim stanie zawieszenia - nie chce siedzieć sama w domu, ale też nie mam ochoty nigdzie isć, masakra :(

To jakas plaga jest :) Wszystkie samotne kobiety sa albo ze slaska albo z malopolski .... a ja biedny z okolic wroclawia :(

Trzeba prubować ale może w tobie się mu nie podobało ? podkreślaj swoje zalety i staraj sie być jak najbardziej otwarta :)

Gość smutna basia....
nude nussie - ty też Kraków ?może wybierzemy się gdzieś kogoś poznać, kogoś fajnego ?

Gość nude nussle
chyba tak tylko mówicie. whatever.

Gość smutna basia....
@serrrr a ile ty masz lat?

Gość nude nussle
smutna basia chodzmy gdzieś, to dobry pomysł

Faceci lubia owijac sobie kobiety wokol palca... a z tymi inteligentnymi ciezko sobie poradzic wiec mniej ambitni wybieraja sobie te glupsze panienki z pieskami ... taka jest niestety prawda No ale czasem sa wyjatki i niektorzy (ci bardziej ambitni :) ) szukaja inteligentnych dziewczyn

Gość nude nussle
wymienimy się doświadczeniami, ja mam już tego po dziurki w nosie. Mam ochotę się przeprowadzić ponieważ skonczyłam studia, miałam na króciutko dwóch chłopaków i to młodszych ode mnie, a jeden mnie wykorzystał, a najlepszy facet jaki mi się trafił to na weekend przyjechał taki super koleś Z WROCŁAWIA Tam muszę sie przeprowadzić.

nude nussle . . . Tam muszę sie przeprowadzić. To polecam Szczecin ;)

Gość smutna basia....
tez sie zastanawiałam nad przeprowadzką, tzn narazie jestem na licencjacie, ale myślę o mgr w innym mieście :(

Ja bym wolała nigdy nie mieć faceta niż teraz żyć ze świadomością że był ukochany , ale odszedł i już nigdy nie będę z Nim.Ciesz się że nie masz złamanego serca,ciesz się wolnością,ciesz się póki możesz.

Gość nude nussle
poza tym w środowisku UJ zawsze coś jest nie tak z tymi facetami... uh... żałuję że się nie zakręciłam bardziej koło agh albo awf... teraz jest za późno

Gość takie tam duperele
Po za tym faceci nie lubią kobiet z inicjatywą więc nie dzwoń pierwsza, nie pisz,itp. Każdy facet chce być myśliwym :D

Gość smutna basia....
@serrrr a czym ty się zajmujesz? studiujesz, pracujesz?

Gość *liliann
Basia, ja dopiero od roku mam swojego pierwszego faceta. A poznałam go mając 24lat. I też brzydka nie jestem. Tylko co zrobić jak nie trafiało się na nikogo kto by zainteresował sobą. Teraz jestem szczęśliwa i cieszę się, że nie robiłam tak jak większość koleżanek, że brała pierwszego lepszego, żeby nie być samą.

Gość nude nussle
Nowa, zdarzyło mi się cierpieć, teraz już nie zakochuję się od razu. W sumie, boję się, że teraz będę chciała ukarać jakiegoś faceta za wszystkich facetów, musze to w sobie zwalczyć.

takie tam duperele Po za tym faceci nie lubią kobiet z inicjatywą więc nie dzwoń pierwsza, nie pisz,itp. Każdy facet chce być myśliwym Nie każdy :P

nude nussle Najlepiej nie zakochiwać się w żadnym to nie będzie obawy że kiedyś czymś zrani