Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna basia....

21 lat i ciągle sama, mam już dość !!!!

Polecane posty

Gość bg gbhyjhyjh
buahahahaha idiotka :O rozumiam jakbyś miala conajmniej 30 lat najlepiej odrazu się powieś skoro to taka tragedia 🖐️

hmmh,..wieszać sie nie zamierzam,... ogólnie jestem wesołą osobą,..ale poprostu czasem mam słabsze dni ,..i własnie dzis jest ten słabszy dzien,...no moze tydzień :)

Gość smutna basia....
Ja już wrociłam. Jest tu ktoś jeszcze, czy wszyscy się rozeszli?

Gość smutna basia....
i co tam u ciebie ciekawego?

Gość smutna basia....
A ja właśnie jem tosty z nutella i w ogóle humor mi się poprawił na uczelni :)

Gość smutna basia....
ogólnie to dobrze nie jest, ale mam jakiś lepszy humor i przynajmniej przez chwilę nie będę się dołowac... A nutelle uwielbiam i zawsze ją jem z tostami jak mam doła, to taka moja prywatna terapia

hej :) napisalam wczesniej jednego posta. mieszkam w krakowie i paradoksalnie powinno byc tutaj latwo sobie kogos znalezc ale to tylko pozory. moze to kwestia , ze specjalnie nie szukam . studiujesz na agh ? wiem, ze gdzies juz napisalas . tam masz chociaz duzo facetow :)

owszem ale ja jestem facetem i to ja jestem w dość skromnej opozycji do dziewczyn :)

Gość smutna basia....
A gdzie wychodzicie wieczorami? Znacie jakieś fajne miejsca, gdzie można poznac kogoś normalnego i fajnego? Bo we wszystkich krakowskich klubach typu Afera i inne, to szkoda gadać :O

yebyeahmieto kafe tez sie nadaje wszak śliczne i bogate tu siedzą i przezywają samotność;)

krakow to miasto studenckie wiec i taki jest obraz wspolczesnych klubow. sami pijani studenci i fekalia ... hmm takiobraz wynioslam z wielopola. mieszkam od 20 lat w nowej hucie - podoba mi sie kombinator tylko ze wzgledu na to, ze czasmi mozna spotakc kogos ciekawego ( dokumentalistow przy piwku etc.) , ja lubie cafe botanika ale to bardziej na kawe w ciagu dnia, przyjemny jest vinyl, mloda nowa polska . ale nie lubie chodzic po pabach - wlasciwie to nie chodze .

Gość smutna basia....
Wczoraj mnie nie było, ale dzisiaj jestem (chociaż tylko przez chwilę).. jest tu ktoś teraz?