Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Misiaczka123456

gdzie najlepiej powiekszyc usta - wrocław

Polecane posty

Gość Misiaczka123456

Chciałabym powiększyć usta, nie bardzo mi się moje naturalne podobają, górna warga jest zbyt wąska i twarz wydaję się smutna przy jej braku. Czy ktoś z Was orientuje się gdzie we Wrocławiu najlepiej powiększyć sobie usta? Zależy mi na kimś profesjonalnym.

Gość Majkiii
na Ołtaszynie jest dobry specjalista (kom. 601 581 517)

Gość b_bozek
ja też wybrałam doktora Kratochwila, po nowym roku idę na zabieg. Dam znać jak będę po :)

Jeśli chodzi o usta, to polecam z całego serca dr Michała Kaniowskiego. Przyjmuje w Derma Puls. Super lekarz!!! Naprawdę, tak się bałam, bo mój przypadek jest o tyle szczególny, że mam na dole aparat na zęby. No i bałam się, że stwierdzi, że nie robimy, albo w ogole ze cos moze byc nie tak. Przez ten aparat dolna warga jest jeszcze wieksza, a na gorze cienutka kreska. A jak sie usmiecham, to w ogole zanika... Serio... No dr Kaniowksi pieknie wypelnil mi gorną i odwinal delikatnie, a dolna tez zrobil tylko o wiele delikatniej. jestem przekonana, ze jak sciagne apart za pare miesiecy to nadal bedzie dobrze. No i jak fajnie, ze tuz poz abiegu nie bylam mocno opuchnieta i nie mialam zadnego krwiaczka! Moge przeslac zdjęcia na priva dla chętnych. Tuż po i dwa tygodnie po :)))) Jestem super zadowolona!!! dr kaniowski to prawdziwy artysta!!!!

Gość gość
Ja jeżdżę specjalnie do Wrocławia do doktorki Doroty Świebockiej, bo stara się za każdym razem tak samo a miałam z tym różne doświadczenia. Poza tym usta są idealnie równiutkie i ma dobre ceny lepsze niż u mnie na śląsku. Mogę ją polecić z czystym sercem.

Gość gość
Już od roku się zbieram żeby powiększyć usta, bo szczególnie górna warga jest wąska i wyglądam jakbym się złościła. Ale jak widze niektóre koleżanki po takim zabiegu to mi chęć przechodzi, bo nie chcę mieć takiego kaczora. Dostałam ostatnio namiar na doktor Szulską, bo usta koleżanki po jej zabiegu podobały mi się. Jestem jednak ciekawa czy ktoś jeszcze może mi ja polecić? Z góry dziekuje.

Gość Sakurka23
Ja powiększałam usta u P. Anety Polewiak (666 993 888) robi to bardzo profesjonalnie i pięknie wygląda. Polecam.

Gość MyLittleLady
We Wrocławiu polecam Klinikę Anna Pikura. Ja przynajmniej powiększałam usta w tym miejscu. A raczej dopełniałam górną wargę, która zawsze była za wąska w stosunku do mojej dolnej. Pani doktor zastosowała kwas hialuronowy i zabieg wykonany został bardzo sprawnie. Oczywiście przed wszystkim przeprowadzono ze mną wywiad - gdyż każdy zabieg z zakresu medycyny estetycznej wymaga wcześniejszej konsultacji z lekarzem. Zwracam na to uwagę i w tym salonie wszystko przeprowadzone zostało z dbałością o szczegóły i z troską o klienta - czyli o mnie. Cena jest dobra jak na tego rodzaju zabieg. Nie miałam żadnych efektów ubocznych a usta po kilku dniach wyglądały naturalnie i osoby, które wcześniej mnie nie znały, były zaskoczone, gdy przyznawałam, że usta zyskałam przy pomocy medycyny estetycznej. Mojemu mężowi też się podoba. Plusem jest też to, że klinika Anny Pikury we Wrocławiu jest w centrum na Kazimierza Wielkiego zaraz niedaleko galerii dominikańskiej.

Gość klaraaada
Wejdź na www.estibook.pl i poszukaj dla siebie ciekawego salonu. :)

Gość gość
Ja powiększałam Juvedermem w Perfect Glamour na Kamieńskiego i jestem bardzo zadowolona z efektów. Usta wyglądają na o wiele większe ale przy tym naturalne. A zdecydowałam się na to bo miałam naprawdę wąskie i czułam się okropnie. Jak ktoś ma podobny problem to nie ma co się zastanawiać tylko robić bo zabieg to chwila i nic nie boli.

Gość anelcia

polecam ci klinikę w Warszawie Dr Osuch Clinic, tam dr Osuch powiększa usta naturalną metodą Lip Lift- efekt masz trwały, naturalnie wyglądający, usta bez żadnych wypełniaczy, silikonów itd. specjalnie wymodelowane sa żeby wyglądały na większe. 

Gość Antośka

Ja od lat robię usta u dr Świebockiej i jeżdżę do niej z Krakowa do Wrocławia. Robi najlepszymi preparatami i wg najnowszych trędów. Słucha pacjęta.