Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

polinkama

Mamy z lubelskiego - poznajmy się;-)

Polecane posty

ooo w koncu cos dla nas:) ja tez jestem z lubelskiego i chetnie przylacze sie do dyskusji:) mam nadzieje ze uda nam sie utrzymac topik!

Ja mieszkam 25 km od Lublina a Wy? I w jakim wieku macie dzieci? Mój synek skończy pół roku 18 grudnia

Gość kurdę nooooo
ja jestem 30 km od lublina :) Córka ma 4 miesiące coś chyba nas jest mało z lubelskiego

Gość do polinkama
o proszę jaka bogata, pewnie siedzisz na wsi, bo matka opiekuje sie toba razem z wnukiem, nie ma to jak próżniak zrobi sobie dziecko

Kurdę nooooo - a jak karmisz piersią czy mm? Może ten się rozkręci jak będziecie tu zaglądały i pisały co tam u Was;-)

Gość Miraculum5
Ja też pochodzę z lubelskiego :) Chociaż teraz mieszkam gdzie indziej :)

ja jestem spod zamoscia. a ty? mam nadzieje ze rozkrecimy ten topik i znajda sie jeszcze jakies dziewczyny "z okolicy" heh

Hej! Ja pochodzę ze wsi 25 km od Lublina. Anilka! Chyba jednak szykuje się coś ciekawego!:-( mam mdłości jest mi niedobrze... Matko kochana! Moje życie chyba nigdy się nie ustabilizuje...

Anilka - a kiedy braliście ślub? Ja czuję się dzisiaj fatalnie jeszcze taki ciężki tydzień mnie czeka. Oby tylko to były fałszywe sygnały ale znając moje szczęście... jak zwykle sobie na siłę utrudniam życie

Anilka Wszystkiego najlepszego! Szczęścia przede wszystkim bo jak się jest szczęśliwym to cóż trzeba więcej?;-)

Witam, Polinkama - nasi chłopcy to w podobnym wieku są. A te mdłości to od niestrawnosci czy podejrzewasz drugiego dzidziusia? Ja dopiero 6 grudnia wrociłam do "płodnosci" ale ze mam już zaplanowaną liczbę dzieci "po tej stronie" wiec zabezbieczam sie w mozliwy najlepszy sposób. Ta miejscowosc 25 km od Lublina to w która strone, bo ja mam do Lublina jakies 30 :) Pozdrawiam tez inne mamy z lubelskiego

witam, ja jestem z Lublina, mam jestem mamą rocznego chłopaka :) jestem na wychowawczym

Bella - w stronę Wólki lubelskiej turki łuszczowa. To znaczy niby ta druga ciąża jest mało prawdopodobna w ale mam wielkie podejrzenia bo boli mnie podbrzusze jakbym miała okres a krwi zero poza tym te dzisiejsze mdłości. Niby czekam na okres ale zastanawiam się nad zrobieniem testu. A w jaki sposób się zabezpieczacie?

Gość anka_zamość1
Ja jestem z Zamościa :-)

Polinkama - czyli w stonę Łęcznej bardziej? Mnie jakis czas temu pobolewało podbrzusze ale to własnie na okres, bo jakies 14 dni pozniej dostałam. Mdłosci tez miałam ale to z zatrucia :) Ja sie zabezpieczam niezawodna metodą "szkalnki wody" zamiast :) 100 % skutecznosci :) A jak zapatrujesz sie na ewentualna ciążę? Mamy trzymac kciuki za okres czy za dzidziusia?

Tak w stronę Łęcznej. Trzymajcie kciuki żeby okres się pojawił! Nie jesteśmy jeszcze gotowi na drugie dziecko i to tak szybko

polinkama, zrob test i nie trzymaj nas w niepewnosci!! no i siebie:) a ja mam dzisiaj urodzinki i swietuje:)) odezwe sie wieczorem!