Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zbita z tropu:P

kto się ze mna napije?...

Polecane posty

przed domem stokrotki i czuję się słodko miłe święto, dłużej spałem odprężenia i rozkoszy zaznałem:classic_cool:

ja za to wczoraj popracowałam.. jak jedna z nielicznych-wolnego nie miałam.. potem zakupiłam znów winko... a potem...wstałam z trudną do zrozumienia minką.............;) minka ta była dość nieprzyjemna... bo co za dużo-to potem się tak wygląda...

witam witam.. kawą parującą z mlekiem (inką)pitą :P alkohole dziś nie wskazane... bo przeziębienie zostało na randce złapane.. i zamiast winka.. będzie polopirynka:(.......... coś do tego na katar... i na inhalacje wywar..... i tak to się kończą deszczowe wieczorne randki .. zakatarzone-gwarancja-ze 3 poranki....

Gość dvdr-
Bry🖐️

siemanko.... oj bym zjadła coś na śniadanko... a tu ni kromki chleba... jak potrzeba -to nikogo nie ma.... będzie trzeba przeziębionko schować do plecaka.. i pójść do sklepu...a tu pogoda taka....😭....

Gość dvdr-
marne zycie singla, nawet szklanki wodki nie ma kto podac😭

singielku drogi:) kto szklanki nie ma podać Ci wodki>?... zapodaj adres..kogoś podeślę... i zaraz zrobi Ci się radośniej.. kuriera poślę:P w żeńskim wydaniu... oooo...takim można pomarzyć śniadaniu;) a potem tylko odleż wódeczkę.. bo jak mi przejdzie,,, strzelimy razem kolejeczkę;)

siedzę zabalsamowana.... w jakieś mazidła wysmarowana........... z katarem u noska i bólem głowy... będzie to wieczór nie zadowolony ...........

zima idzie katarek zamrozi :D będą sopelki u noska:classic_cool: katar po siedmiu dniach odchodzi;) jednak potrzebna jest troska :)

ja też jestem.... witam machającym Cię gestem............. obolała ciągle jestem....... i wina nie mogę się napić..........i nawet już kolejnej znów z cytrynką herbaty...:P