Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gruszkowa

kto wytrwa ze mna? ja sie nie poddam - osiągne cel

Polecane posty

Serene, ja wyczytałam w necie wszystko o tej diecie, ale dużo tego nie ma , niestety. trochę więcej jest na polki.pl , z tej strony też wklejałam na swój topik zasady diety. W książce pewnie będzie napisane, dlaczego wolno jeść to a nie co inne i na jakiej zasadzie te kalorie są podzielone. Jak zaczynałam Dukana, to też najpierw nabyłam ksiązkę, bo w necie było pełno sprzeczności. Serene, ty już wagowo jesteś blisko ideału :) Ja trochę przybrałam przez święta, ale już zrzucam. Jeszcze tylko pozwolę sobie trochę w sylwestra, a potem koniec.

ja mam po swietach 30 dag wiecej a teraz nie wiem , ( nie mam wagi ) bo ta co mam to szaleje ostatnio :) po nowym roku ( wezme od mamy ) i sie rano 2 stycznia zwaze na na czczo , i bede wiedzialam na czym stoje, a nuz po sylwku mi cos przybedzie :) na razie staram sie nie objadac az tak bardzo , ale co bedzie w sylwka nie wiem :) tak czy siak 2 stycznia wkravczam z nowa dieta - jaka (?) i postanawiam nie grzeszyc na niej i trzymac sie zasad :)

no ja jednak zdecydowałam sie na mm :) lubie wegle i nie wytrzymałabym bez nich dwóch tygodni ale bede cały czas czytac o innych dietkach i oczywiscie potpatrywac inne menu

Witajcie, widzę żę z noami.. i serene63 mam taki sam wzrost wagę. Też planuję schudnąć około 7kg - może z Wami mi się uda!!

Spróbuję dietę 1200-1300 kalorii. Oprócz tego biegam 2 - nie raz 3x w tyg. po 10km. Ale niestety samo bieganie nie powoduje chudnięcia - jedynie utrzymanie wagi bo od dłuższego czasu ważę tyle samo. Może jak dołączę dietę to zobaczę upragniony spadek wagi.

tez kiedys biegałam co drugi dzien ale wiekszytch zmian nie zauwazyłam zdecydowanie bardziej słuzy mi fitness

Też sceptycznie podchodzę do spadku wagi poprzez bieganie, ale może nie to że chcę ale muszę ze względów zdrowotnych - mam problemy z kolanami. Nie ukrywam, że chciałbym też widzieć efekty -ale cóź.....

witaj ankolot :)- wiecie co dziewczyny wkurzylam sie dzisiaj co chwile cos jem :( nie zdziwie sie jak moja awga wyniesie po nowym roku 65 jak sie wkurze to ide na jaksa diete bardziej rygorystyczna . moz ena kopenhaska wiem ze niezdrowa za bae=rdzo ale tam pzrynajmniej nie bede podjadac :(

albo zrobie pare dni protein - dukan mam malo do schudniecia to nie bedzie dlugo trwala dieta :)

Serene, spróbuj owsianą jednodniową, ja wczoraj zrobiłam i brzuch ciut mniejszy. Wagowo nie wiem, bo też mi waga oszalała, pokazała 150 kg :) A wczoraj przed dietą 74,9, to już bardziej realne. Chyba bateria pada, nie moja waga to nie wiem. Mojemu mężowi wyszło 300kg. Ale optycznie mniejsza jestem.

dobre z ta waga :) dzis to chyba bede miala do wieczora z 2000 kalori jak nic przeciez to jakas masakra pogubilam sie juz w tm dniu :) na maxa - nawet nie licze ile jem :) kalori a w tej diecie dobre kalorie liczy sie kalorie czy je sie ile chce tylko te produkty ktore sa wskazane ????? lece po ta wage - wpadne pozniej ;)

Coś nie wchodzi ta strona, wpisz w google dieta dobrych kalorii i szukaj stronki polki.pl

Wpisz w google same dobre kalorie polki.pl i na tej stronce też jest trochę o tej diecie napisane, kilka przepisów też jest.

jestem juz mam wage- rano sie waze na czczo :) sprawdze ale jutro ( bo musze wyjsc zpsem musze sprawdzic skzrynke i jechac do tesco jeszcze , a potem jescze raz z psem , ale sie objadalm dzisiaj masakra to malo powiedziane - pije kawe teraz 2 w 1 :)

Shastraa gratulacje, naprawdę świetny wynik, trzymam kciuki aby dalej tak ci szło. U mnie dziś ostatni grzeszny dzień, a raczej wieczór :) A potem prosto do celu. Powodzenia w Nowym Roku kobietki, życzę wszystkim osiągnięcia wymarzonej sylwetki, zdrowo i bez jojo. A na pocieszenie http://demotywatory.pl/2117622/Od-jutra

można sie przyłączyć?? od dzis zaczynam moje starania!!!!!! znów musze zaczac cwiczyc ale brak mi motwacji u was ja znajde????

TyjącaEB, witamy, pewnie, że będziemy cię wspierać. Razem zawsze raźniej. Jeśli chodzi o ćwiczenia, to polecam stronkę www.namksie.pl , są tam bardzo fajnie filmiki z ćwiczeniami. A figura prowadzącej ćwiczenia to też świetna motywacja. Widzę, że cel mamy podobny, ja stopkę chwilowo zlikwidowałam, bo przez święta trochę waga poszła w górę.

witam nowa kolezankę :) zapraszamy : witam i szczesliwego NOWEGO ROKU 2012 I UDANEJ ZABAWY SYLWESTROWEJ zwazylam sie - i ( wazylam sie 3 razy - bo nie wierzyalm ) , na wadze nawet nie ma tych 30 dag ze swiat - waga jest taka jak w stopce . , dzisiaj oszczedzam w dzien kalorie zeby w sylwka poszalec troszke wpadne w nowym roku

witam w nowym roku! = Najwspanialszego =Pełnego Uroku= = Nowego 2012 Roku = = By Miłość Królowała = = By Radość Panowała = = By Szczęście Was Szukało= = I Zdrówko Zawsze Wam Dopisywało =

Witam:)JAK WIDZICIE W MOJEJ STOPCE TO ZACZEŁAM WSIŁKI W ZESZŁYM ROKU NO A RACZEJ JUZ DWA LATA WCZESNIEJ. tylko ze wtedy ćwiczeniami szybko osiągnęłam cel i dałam sobie spokój a teraz waże 72 kilo i znów postanowiłam ze zacznę od nowa. chciałabym znów zaczać ćwiczyć. dla mnie idealnymmi ćwiczeniami są te z billy blanks-emten gość jest rewelacyjny ściągnęłam sobie kilka filmików z internetu i są super. i musze przestać jesc te słodycze bo to moja zmora !!!!!!!!!!!!!!

Witajcie kobietki w Nowym Roku. Od dziś mówię STOP słodkościom i innym zakazanym potrawom, sama zdrowa żywność, nie dieta, ale zmiana stylu życia. Będę dążyć do celu wolniej ale skutecznie. Będę ćwiczyć i biegać. Serene, dziękuję za życzenia, dla ciebie i reszty kafeterianek życzę, aby ten rok był udany, aby nie brakło nam zdrowia, wytrwałości i radości z życia i abyśmy dalej nawzajem się wspierały. A za rok abyśmy już były tu tylko jako te szczupłe doradzające :)

a ja postanowilam trzymac sie 1000 kcal do 1200 kcal :0 mniej slodkiego ( czasem cos zjem ale w ramach tych kalori i wiecej zdrowego :) i ruch :)