Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Teoretyczna znawczyni diet

Czy ktos ma ochote dołączyć do mnie?Chcę schudnąć..50kg

Polecane posty

a ćwiczycie cos? ja codziennie jeżdże na rowerze stacjonarnym dziś 40 minut jazdy,co daje spalone 420 kcal tak więc mogłam zjeść sobie te 2 kostki czekolady bez wyrzutów;-)

Gość lusyla90
ja tez na rowerze ;p tylko teraz pada i nie bardzo mam jak .. dodatkowo cwicze a6w na ladny brzuszek ;D

jestem po operacji woreczka żółciowego, czyli mam dietę niskotłuszczową (tzn tylko gotowane i z niska zawartością tłuszczu) i tyle, codziennie 50 min orbitreka.

Gość palkatyk
Ja mam 180 cm wzrostu i ważę 70 kg... Też baaardzo chcę schudnąć...

A tak pytałam:p Ja mieszkam za granicą:) Niestety:-o Nie,no nie zjem..Zalezy mi na tym by schudnac.Ja duzo spaceruje,zwlaszcza wieczorami.Mieszkam obok pieknego parku i wychodze tam z synkeim,bo maz niestety duzo pracuje.A po za tym gimnastykuje sie ,ale nie zawsze mam czas.

no dziewczyny, czy chwila przyjemności kubków smakowych jest ważniejsza od naszego ładnego wyglądu?

Gość lusyla90
elmircia ja tak samo mysle ze nie warto poswiecac wagi dla chwili przyjemnosci ;p TZD a gdzie mieszkasz za granica? ja tez jestem na obczyznie we wloszech ;p niby czlowiek powinien chudnac od pracy za granica a ja tyje ;/ ale juz dosyc ;p

witam :) jak tam idzie dietkowanie? Ja już jestem po śniadaniu - dzisiaj było musli z mlekiem - 1 płaska łyżka otrąb, 6 łyżek płatków owsianych i kilka rodzynek. Czasem do musli dodaje jakieś orzechy czy płatki migdałów. Na drugie śniadanie planuje owoce.

Gość kulka///
Czesc moge sie przyłaczc.Razem jakos lepiej zmienic nawyki żywieniowe. Stosowałam wiele diet ale 20 dotyłu a pozniej30 do przodu,teoria diet na6 a praktyka na1.

Gość kulka///
wzrost 160 waga 6 grudnia --100 kg 13 grudnia...97,8 kg

Gość lusyla90
hej ;p ja tez juz po sniadaniu czyli herbata z lyzeczka cukru i sucharek ;p

Ja mam dzis znowu wolne i troche poleniuchowalam,spalam do 8.Dopiero zjadlam sniadania.A bylo takie:kilka kawalkow roznokolorowej papryki+dwie kromki WASA z serem light..wiem,ze sery nie powinny byc w diecie,ale ja jem je naaprawde rzadko. Mieszkam w Belgii. Taa,to sie tylko tak gada,ze po pracy za granica powinno sie chudnac..Jak sie charuje od rana do nocy to nie ma na zdrowe odzywianie

Mialo byc light a nie ljght

Gość elmirkaaa
ja zjadłam już kilka winogron na II śniadanie :) Zastanawiam się czy 2 jajka na kolację wystarczą czy to za mało...

jak narazie zjadłam banana z jogurtem nat i pół bułki z serem, a jestem od 5:40 na nogach mam jeszcze pół bułki na odbiad ogórkowa, a na kolacje sałatka z kurczaka i pekinki

Dziewczyny, a może zamiast pieczywa grzanki? albo pieczywo kruche? Chleb czy to ciemny czy jasny ma jednak dużo skrobi. Ja te suchaty mogę cały dzień na okrągło:) Ruch jak najbardziej, ale jak tak mało jem w ciągu dnia to mi po prostu na wysiłek brakuje energii i to jest o kant dupy potłuc:(

TZD też mam znajomą w Belgii, ona próbowała tam jakiejś diety Therascience czy coś takiego i była bardzo zadowolona...:)

Gość nie poniedzialek Ona
hej no niestety bez dietetyka sie nie obedzie..sama wazylam 131i udalam sie do dietetyka...uwazam ze sama autorka nie da sobie rady

nie jestem za rezygnowaniem z pieczywa...te kruche można jeść no właśnie na okrągło, a tak 1 pełnoziarnista bułka dziennie czy 2 kromki pieczywa i długo pozostaje uczucie sytości, czyli nie trzeba podjadać wasa jest ok, ale nie najem się 2 kromkami, czasem zjem na I śniadanie ale rezygnacja z ciemnego pieczywa jest dla mnie niekorzystna

Gość nie poniedzialek Ona
Teoretyczna znawczyni diet ...chlebek waza..jest sztuczny nie jedz tego gówna..a sery sa dozwolone...powiem Ci co ja jem co moge jesc..mam normalnie przepisy na kazdy dzien po 5 posiłków..wszystko napisane przez dietetyka.. chleb pełnoziarnisty/graham serek turek figura, ser żółty, mozzarella, zadko ser pleśniowy turek mięso:piers z kurczaka bez skóry, udo skrzydelko bez skóry, pierśc z indyka bez skóry, cielęcina, polędwiczka wołowa jaja, owoce warzywa

Witajcie ... Kochane mam ten sam problem kiedyś ważyłam przy wzroście 170/55 dzis jest to prawie 78 kg jestem załamana udało mi się schudnąć 9 ale przytyłam 12 moim problemem jest to że czuje się samotna i jak zjem coś dobrego to na chwilę jestem szczęśliwa... Myślę że to odpowiedni czas aby coś zrobić ze sobą i dołączyć do waszej grupy wsparcia

Gość lusyla90
elimrka 2 w zupelnosci wystarcza tyle ze na twardo musza byc. mozesz do tego zjesc plaster wedliny ;D

Gość kulka///
ja stosuje diete doktora pape jedzenia duzo poczylajcie i prosze o opinie a moze juz któras ja stosowała

Gość kulka///
w niemczech jest bardzo popularna kolezanka w1 miesiac straciła 10kg

Gość kulka///
poczytaj wejdz na diete doktor pape

to zadna rewelacja ja na 1000kcal przez 5 tyg zrzucilam 11 i pilnuje tylko aby 1000nie przekroczyc jem co chce, oczywiscie zdrowe