Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DukanOdZaraz

Kto zacznie ze mna Dukana ,bedzie wsparciem i oparciem bez wpadek :)

Polecane posty

chleb wyszedl pyszny :( mimo ze mi niewiele urosl ale jest pyszny :( i ubolewam ze nie mozna wiecej zjesc ale ok bede sie trzymac planu zjadlam dzisiaj 2 kromki to jutro zjem 3 bo tak mi wychodzi, po 2 albo 3 kromki na dzien

Gość Marudaaaaa
Ja sobie smaże placki otrebowe i na nie kłade szyneczkę. Jakoś nie przekonuje mnie ten chleb a po za tym taniej wychodzi mi usmażenie 4-5 placków na dwa dni

Gość Marudaaaaa
A możemy jeść parówki drobiowe albo z indyka ??

Gość Marudaaaaa
Coś mi się wydaje że wcześniej jadłam i raczej mi nie zaszkodziły

to tez jakas odmiana nawet raz na dwa albo trzy dni nie powinny miec wplywu wazne ze jemy cos co zawiera duzo miesa ale ja nigdzie nie widzialam takich co maja 100%drobiu jesli np widzialam takie co maja 70%, to moga byc?

Gość Marudaaaaa
Te co ja jadam są odtłuszczone więc chyba nawet te 70% wystarczy ;)

Gość Marudaaaaa
Tak, ja robie przynajmniej 100 pełnych brzuszków a od soboty zaczęłam robić przysiady tylko że niestety mam takie zakwasy że głowa mała :( więc chwilowo pozostaje przy brzuszkach i rozciąganiu. Niestety przez diętę szybciej dopadają mnie zakwasy, w wakacje próbowałam biegać, pech chciał że po 3 dniach zostałam unieruchomiona

ja narazie ze skakanka cwicze ale mysle o hulahop mam mala oponke na brzuchu, pod pepkiem, bo nad pepkiem brzuch jest idealnie plaski a pod pepkiem jest takie wybrzuszenie :o kazdemu sie pdooba ten brzuch a ja na niego patrzec nie moge

Gość Marudaaaaa
Ja mam właśnie wybrzuszenie nad pępkiem i tez tego nie lubię :(

ale pod pepkiem masz plaski? czy masz pod i nad pepkiem wybrzuszenie? ja nad pepkiem plaski a pod pepkiem jest wybrzuszenie ja wiem ze wiele kobiet tak ma ale to dziwnie wyglada

Gość Marudaaaaa
Właśnie tylko nad pępkiem , pod mam płaski. Nie wiem za bardzo jak się tego pozbyć

Gość Marudaaaaa
A jednak jest to możliwe ;) nie potrafię Ci tego wytłumaczyć

Gość Marudaaaaa
A najgorsze są rozstępy :(

tez mam biodra, wew strona ud i biust ale nimi to sie nie przejmuje moj byly w ogole ich nie widzial kiedys jak spogladal mi w dekold, to sie spytal co to sa te biale paski a tak to ja mu nawet nie mowilam, on nie zwracal uwagi, nawet nie wiem czy wiedzial ze tam sa ;) a nie raz chodzilam przy nim na golasa :P

ja mam dzisiaj 7dzien diety, a zauwazylam ze celulit jest mniejszy zauwazylas to u siebie? nie mam duzego, jak stoje to nie widac ale jak scisne udo to wtedy sie pokazuje

Gość Marudaaaaa
Ja mam tylko na brzuchu, i tak sobie myślę że póki jeszcze są bardzo jasne to może zacząć je jakimś kremem smarować, tylko też nie wiem jakim bo na większośc kosmetyków mam uczulenie

Gość Marudaaaaa
Ja sobie cellullit zniwelowałam hydromasażami na basenie rok temu więc praktycznie go nie mam

Gość Marudaaaaa
Wpierw są białe a później co raz ciemniejsze

Gość Marudaaaaa
Nie mam pojęcia, wiem że te na brzuchu to na pewno z czasem ciemnieją. Moja siostra po ciąży tak miała

Gość Marudaaaaa
Nie wiem, w każdym razie u niej tak było

no logicznie rzec biorac to wydaje sie ze najpierw sa czerwone, a pozniej biale ja pamietam mi najpierw pojawily sie na biuscie, pozniej reszta ciala i na biuscie sa biale a reszta czerwone moja przyjaciolka ma rozstepy na biodrach po ciazy i troche na brzuchu i jak jej sie pojawily to byly czerwone dlatego pytalam jak to jest z tymi koloroami ja sie dzisiaj szykuje do upieczenia piernika tak poza tym :P

Gość Marudaaaaa
Jaki piernik?