Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wróżbita Eliza

Dziś o godzinie 21.00 powróżę 20 stu pierwszym osobom...

Polecane posty

Gość 25y52y
wróżysz jeszcze?

Gość :( pominięta
jeszcze mam pytanie dotyczące siostry Sylwia 14.08.1984 jak się potoczy rozwód? czy długo będzie musiała męczyć się ze swoim(jeszcze) mężem? kiedy znajdzie tego jedynego? jak będziesz miał chwile odpisz :)

@show1991 z tego co pamiętam, to partner nie będzie miał obiekcji i to on Cię zostawi, bo to nie on zawracał Ci głowę, a Ty jemu odnośnie pracy, w drugiej połowie 2012 pojawiają się nowe widoki na pracę, być może będziesz musiała się czegoś tam douczyć, ale prawdopodobnie nie będzie to praca docelowa @ regergregrtg Jak się potoczy związek to już będzie zależało od was, ale w szczególności od Ciebie Dam Ci radę taką, że jeżeli myślisz o rozstaniu, to odejdź, bo takie karty się pojawiły @Gagita a co jest napisane w pozwie rozwodowym? ;) @ Anetus Oliwier to bardzo wrażliwe dziecko, inteligentne, aktywne i o bogatej wyobraźni (to chyba raczej jego potrzebom będziecie musieli się przyjrzeć) Cechuje go pomysłowość i będzie umiał odnaleźć się w każdej sytuacji Będzie próbował rządzić w waszym domu, ale to wynika z jego cech osobowych Świetnie będzie sobie radził we wszystkich zawodach gdzie będzie miał do czynienia z ludźmi, czyli aktorstwo i ogólnie pojęta sztuka, a w szczególności w zawodach gdzie będzie mógł pomagać ludziom, tj. lekarz w szczególności psychiatra, psycholog i pediatria, może pielęgniarz, misjonarz Interesował będzie się wszystkim bo nic nie ucieknie jego uwadze, a więc nie da się w jego przypadku powiedzieć w którym konkretnym kierunku ma się rozwijać, sam będzie musiał wybrać w pewnym momencie spośród wielu pasji @ Katy nie perry Jeżeli lubisz walczyć o swoje i nie będzie przeszkadzało Ci to, że skrzywdzisz kogoś, to tak, bo widać, że w sferze seksualnej byłoby całkiem fajnie, tylko nie będziesz jedyną kobietą w tym związku Pojawiają się tutaj jakieś sprawy sądowe, ale to nie jest rozwód, to jakieś sprawy finansowe A ten mężczyzna potrzebuje po prostu chwilowej odskoczni, bo przerosło go życie rodzinne, przyszedł czas na odpoczynek i relaks, po prostu w tej chwili ma ogromny przypływ energii, ale za czas krótki wszystko wróci do normy, po prostu wróci z podkulonym ogonem do swojej żony @:( pominięta bez stawiania kart Ci odpowiem, że jeżeli czujesz taką potrzebę, to lepiej się do niego odezwij, bo w życiu lepiej żałować że coś się zrobiło niż żałować, że się tego nie zrobiło rozwiejesz w ten sposób swoje wątpliwości, a jak już go poznasz to wtedy się odezwij, bo musisz pamiętać, że Tarot nie określa przyszłości, a jedynie daje podpowiedzi z których można skorzystać albo nie i w tym drugim przypadku zmienić układ wibracji tak, że życie potoczy się zupełnie inaczej @trzykropka rozstanie po tak długim związku musi trwać i musi boleć w nadchodzącym roku pogodzisz się w końcu z tą sytuacją, choć przygnębienie zostanie końcówka 2012 roku to rozpoczęcie nowej przygody a początek 2013 przyniesie szczęśliwą miłość sprawy ewidentnie przyspieszą w końcówce 2012, możliwe, że jest to osoba którą znasz, niewykluczone, że w pracy, ale nie dostrzeżesz tego łatwo, bo on ukrywa swoje prawdziwe uczucia @ fixgaa22 proszę bardzo to kolejne pytanie to pewnie podszyw? Nie stawia się kart na długość życia @25y52y w wolnej chwili tak

Gość po prostu jaaaaaaaaaaa
Agnieszka 15-09-1984, kiedy zajdę w ciążę, jak mi się ułożą sprawy zawodowe, kiedy zacznę być usatysfakcjonowana swoją pracą. Będę wdzięczna za odpowiedź. Pozdrawiam

Żartownisiu pozwu jeszcze nie ma :) @Gagita a co jest napisane w pozwie rozwodowym?

Gość euforjaa
Kiedy skończy sie moja samotność? Czy będę jeszcze kiedyś kochana i w związku? Może widac kto to będzie i kiedy go poznam. Iwona 27.03.65.

@Gagita no właśnie, intuicja mnie nie zawiodła, myślałem jedynie, że karta kłamstwa jaka się pokazała odnosi się do Twojego związku, a jednak przedstawiła Ciebie nikt nigdy nie opowiadał Ci o Tarocie? bo ja nie mam zamiaru, ale Ty poczytaj sobie jak może się odbić na ludziach, którzy wykorzystują go do żartów

@:( pominięta a siostra nie próbowała obronić małżeństwa, nie brała tego pod uwagę? Co prawda rozwód jest u niej zarówno w świadomości jak i podświadomości Czy chodzi o osobę trzecią? Rozwód przebiegnie raczej po dżentelmeńsku, ale niech się nie spotyka w tym czasie z nikim, bo to może jej zaszkodzić Raczej więcej niż jedna rozprawa, trochę to będzie dla niej wyczerpujące, a pomocna okaże się rodzina, która będzie wspierać @ po prostu jaaaaaaaaaaa trudny okres w pracy na początku 2012 i ta sytuacja może przełożyć się na sprawy rodzinne w drugiej połowie 2012 stabilizacja w pracy, ale zadowolenia to ja tu nie widzę, po prostu pracujesz bo środki do życia są potrzebne możliwość zmiany pracy pojawi się w połowie 2013, ale nie korzystaj z niej, bo czeka Cię wtedy rozczarowanie dziecka do 2013 nie widzę @ euforjaa odpowiedź na Twoje pytanie jest na 3 stronie, ale zacytuję je raz jeszcze: @ripostka za dużo myślisz o innych, skupiasz się na problemach cudzych aby pomóc, zaniedbując siebie, ale na to już nic nie poradzisz w 2012 nie licz na poznanie kogoś i zajmij się raczej sprawami finansowymi, bo to dobry na nie rok w 2013 poznasz kogoś, to będzie osoba samotna, po przejściach, z bagażem doświadczeń, prawdopodobnie po rozwodzie, ale miej oczy otwarte bo na początku będzie Ci się wydawało, że ten związek nie ma szans w 2014 roku ktoś młodszy od Ciebie będzie próbował wpłynąć na Twoje plany i jeżeli go posłuchasz, pozostanie Ci samotność

Gość euforjaa
Bardzo dziękuję za wróżbę. Pozdrawiam i życzę ZDROWYCH I WESOŁYCH śWIAT.................

nie nie chodzi o osobę trzecią... jej mąż jest nienormalny rozwala jej rzeczy zamyka drzwi jak chce wyjść do pracy na dzieci pieniędzy nie daje.. z nim nie da się żyć... nie pracuję wyzywa..

a sprawe druga teraz ma 28 grudnia..

pooh_tarot ja cię nie okłamałam w żadnym z pytań zadawanych od początku tego topiku , a tarot już wielokrotnie przedstawił mi takie same ułożenia więc trochę się mylisz tutaj co do mnie .

Raczej cię zawiodła Przecież w żadnym z pytań nie potwierdziłam że jestem w trakcie rozwodu , więc bardzo ci dziękuję za rozłożenie kart ale trochę wyhamuj z tym że cię okłamałam Wróżu , bo to nie prawda .

wrozko kochana,dziekuje slicznie za wrozbe .mam do ciebie ostatnia prosbe i pytanie.czy ten mezczyzna ktory kryje swoje uczucia jest mlodszy czy starszy odemnie,czy jest polakiem ,i dlaczego ukrywa swoje uczucia,czy powinnam zrobic pierwszy krok czy poczekac az on to uczyni.czy mozna to wyczytac z kart.25.08.76 joanna

@ najpierw do wszystkich, moi drodzy wróżenie to ogromny wysiłek, więc starajcie się oszczędzać osobę, której zadajecie pytania niestety przerosło mnie zadanie jakie sobie postawiłem i już wiem, że nie mogę kartom zadawać tylu pytań odchorowałem te wszystkie wróżby i jeżeli ktoś będzie czuł potrzebę ogromną, to zapraszam na priv @trzykropka myślę, że intuicja sama podpowie Ci kim jest ten człowiek, w podświadomości widzę, że myślisz o obcokrajowcu, ale nie wiem czy jest to dobry wybór bardziej decydujesz się na niego bo zapewni bezpieczeństwo materialne i Tobie będzie z nim dobrze moja sugestia jest taka, że zachowaj umiarkowanie w swojej decyzji, nie kieruj się pobudkami, ale w efekcie i tak będziesz musiała dokonać wyboru, a zatem jak myślisz o obcokrajowcu, to wybierz krajowca i ewentualnie odwrotnie

Dzień Dobry... czy mogłabym prosić o wróżbę??? oto moja data ur 25.08.1987r. we wrześniu wychodzę za mąż. dokładnie 15 września o godz. 18.00. będę mieszkać u teściów...czy to dobry pomysł? i jak ułoży się moje życie uczuciowe i zawodowe?

Dziekuje bardzo.chcialabym skontaktowac sie z Toba prywatnie,jak moge Cie znalezc?prosze o jakis kontakt.pozdrawiam

@Foka_24 Foka_24@tlen.pl'; rok bardzo pracowity i od razu widać, że sprawy finansowe wysuną się na pierwszy plan, ale nie zrozum mnie źle, stabilny finansowo, to znaczy, że pewnie możecie liczyć na ludzi, którzy przynajmniej w jakiejś części wesprą Was przy wydatkach związanych z organizacją wesela na pewno wszystkie przygotowania okażą się dla Ciebie na tyle wyczerpujące, że będziesz potrzebować wypoczynku, tak jakby ciężar organizacji w głównej mierze to Ty weźmiesz na siebie uważaj na kręgosłup czy przypadkiem u przyszłego męża nie ma jakiś problemów finansowych lub problemów z pracą a dokładniej lękiem przed jej utratą? bo tak wygląda jakby on o tym myślał, być może boi się, czy utrzyma rodzinę, widać te obawy a generalnie to w Tobie jest mnóstwo energii i siły do działania, bardzo dobre są podstawy tego związku, bo widać, że wyrósł na przyjaźni ale zwróć uwagę na to, czy narzeczony o wszystkim Ci mówi, nie martw się, bo nie chodzi o kogoś trzeciego, raczej dalej będę się upierał, że martwi się o waszą przyszłość finansową, o to czy zarobi na utrzymanie domu koniecznie przeprowadź z nim taką rozmowę, bo inaczej wpadnie w tarapaty nerwicowe i coś głupiego zacznie mu świtać do głowy przetnij tą zmowę może nie milczenia, ale doprowadź do tego by się wygadał, bo to go uwolni od zmartwień nie ma kart wieszczących że powinnaś się martwić, jest zadowolenie, satysfakcja, spełnienie marzeń

Gość mjmj
jak potoczy się moja przyszłość. 14.09.1972

@show1991 była już wróżba, nie ponawia się pytania przed upływem miesiąca księżycowego, bo karty dadzą fałszywą odpowiedź, dlatego przepisuję ze strony 6: "szkoda, że nie podałaś ile lat ma mężczyzna z którym jest obecnie mama, ale mimo wszystko ja nie widzę rozstania, w tym związku powinni popracować nad komunikacją między sobą, bo jedno nie mówi wszystkiego drugiemu, dotyczy to jednej i drugiej strony widać, że mama potrzebuje miłości i ten związek jest jej substytutem, podświadomie, to mama chciałaby go zalegalizować i wcale nie wykluczone, że do tego dojdzie" @trzykropka proponuję poprzez maila: p.o.o.h@o2.pl

Gość Leniuch leniwy
Czy dzisiaj też wróżysz?

Gość scv,vfgmf
pooh_tarot czy moglabym prosic o wrozbe teraz? dotyczaca milosci:) czy jest jakas osoba ktorej sie podobam i z ktora w koncu stworze zwiazek? osmy wrzesnia 94 paulina

@scv,vfgmf miłość oczywiście jest, jeżeli obecnie jesteś w jakimś związku albo myślisz o kimś, to nie zawracaj sobie tą osobą głowy i serca musisz koniecznie zamknąć pewien etap swojego życia, rozliczyć się z niego i dopiero szukać szczęścia w miłości na drodze tej uważaj na znajomych, którzy nie koniecznie będą życzyć Ci dobrze w efekcie jest ogromne zakochanie, piękna miłość i wspólne świętowanie, a więc ślub i teraz kiedy spotkasz tego ukochanego, otóż początek przyszłego roku to jeszcze etap marzeń i fantazji, w drugim kwartale 2012 zakończysz coś, bo jest karta odejścia, a w trzecim kwartale zajmiesz się nauką czy Ty przypadkiem nie jesteś w takim wieku, że zaczniesz studia od października 2012? a ukochanego powinnaś poznać w drugim kwartale 2013 @mjmj pytanie trochę zbyt ogólne więc się nie podejmę postawienia kart, mogę coś źle odczytać, a nie chcę nikogo wprowadzić w błąd @Leniuch leniwy a i owszem, praktycznie codziennie, ale już nie tylu osobom @blaneczkaa90 napisz skąd jesteś, może będę zainteresowany ;)

Gość nnarta
czy i ewentualnie kiedy spotkam miłość, kiedy i czy wyjdę za mąż ? marta23.05.1986 pozdrawiam

Gość CzariCzariJuNatDiOnliŁAn
kiedy wyjdę za mąż

Gość załąmana
jakby się da ło to poprosze i ja:) Magdalenia 12,09,87- jest mi zle, smutno, czuje sie samotna ;( czy kiedys ktos mnie pokocha? juz nie mam sily ;(

Gość mjmj
Co dalej z moim związkiem i czy będe szczęśliwa? 14.09.1972