Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wróżbita Eliza

Dziś o godzinie 21.00 powróżę 20 stu pierwszym osobom...

Polecane posty

Gość fsdgdfhgfjhkjkl
.m.m.m.m.lm--aż sie zdziwisz tak ci sie oswiadczy hahaha

Gość m.m.m.m.lm
hahaha wlasnie wczoraj mi sie osiwadczyl:)))) faktycznie jestem zdiwiona bo nie spodziewalam sie tego:)

Gość Dekoratorka
ur.29.03.1975 o 7.15 czy moja nowa firma okaze sie sukcesem? Jak bedzie wygladalo moje malzenstwo?

Gość gfhfghgjhk
durna szmato oswiadczyny to jeszcze nie slub, ile porzuconych przed slubem??? nie chwal dnia przed zachodem slonca

Gość sdsfdtertry
hahaha jestes smieszna i tak cie kopnie w dupsko przed slubem hahaha czego ci zycze idiotko

Gość noworoczna narzeczona
:):):) a ja ci zycze wszystkiego dobrego:)

Gość :( pominięta
Witam czy mógłbyś mi powiedzieć coś o Łukaszu? czy jest żonaty i czy może coś z tego być ? elżbieta 1994.04.14 :)

@ Co mnie czeka w nowym roku ogólnie to będzie bardzo dobry rok, jest aura wielkich możliwości, a zatem jeżeli planowaliście coś nowego w swoim życiu to będzie to świetny rok do zajęcia się tymi sprawami; nie myśleliście o jeszcze jednym dziecku? Ewentualnie nie myślicie o powrocie, bo tak jakby coś z tych rzeczy zaplanowanych na rok poprzedni powróci w tym roku; jeżeli jest to powrót to nie wcześniej niż za pół roku; w ogóle rok będzie pełen wrażeń i chyba nie będzie czasu na dłuższy odpoczynek; to również dobry rok, by zająć się sprawami finansowymi, jeżeli jest pomysł na własną działalność, to nie bój się podjąć wyzwania @Za.inte.re.so.wa.na widać, że facet jest w związku i to zalegalizowanym formalnie; związek skazany na porażkę i skrzywdzenie kilku osób; być może musiałabyś nawet zacząć leczyć się psychiatrycznie po tej znajomości; może odpocznij trochę i zbliż się nieco do swojego męża, bo widać wieje chłodem w ogóle czeka Cię bardzo burzliwy rok; jeżeli pozostały Ci niedokończone sprawy związane z jakimiś dokumentami, to uporządkuj je szybko; i na serio zajmij się małżeństwem, żeby Twoje życie nie wykonało zwrotu, a Ty żebyś później nie płakała nad rozlanym mlekiem @.m.m.m.m.lm tak króciutko, jest coś takiego w życiu jak los i przeznaczenie; na to drugie mamy wpływ i to pokazują karty, a na przeznaczenie już niestety nie; decyzja była podjęta, a partner nie chciał ujawnienia daty, chciał żeby to była niespodzianka i tak zostało cieszę się, że pomyliłem się w interpretacji na Twoją korzyść, a sprawy przybrały taki kierunek w przyszłym roku bardzo ciekawymi miesiącami będą marzec, lipiec i listopad @ a co u mnie rok faktycznie pod znakiem spraw związanych z poszukiwaniem pracy, ale nie będzie źle; już od stycznia zacznij poszukiwania, warto rozesłać lub roznieść sporo CV; możliwe, że pomocny w znalezieniu pracy okaże się ktoś z rodziny przyjaciela; to może być on sam ale jeżeli ma rodzeństwo to nie wykluczone, że to siostra, brat lub matka tej osoby; możliwe, że już w czerwcu czeka na Ciebie praca, w której dosyć szybko zyskasz uznanie; uważaj na swoje zdrowie w okolicy sierpnia w szczególności jeżeli zaplanujesz wypoczynek w gorących krajach; od września ogromny przypływ nowej energii, w październiku kończą się ewidentnie problemy finansowe a tak poza tym, to widać dużo kart miłosnych @20.10.1982 proszę o wróżbę jeszcze przez pewien czas wyczekiwanie, uważaj na jakieś plotki i to być może ze strony bliskiej rodziny, lub „przyjaciół; wcześniej rozpoczniesz nowy związek, w okolicy czerwca, to osoba posługująca się intelektem; praca nie wcześniej jak we wrzesniu @ Poproszę o rozkład kart na zdrowotnych nie stawiam, chyba że w kartach samo coś wyjdzie Wiesława jeżeli planujesz jakąś inwestycję związaną z domem/mieszkaniem w okolicach czerwca, to odradzam, bo to doprowadzi do pogorszenia sytuacji finansowej Franciszek choć sytuacja obecnie może wydawać się bez wyjścia i jeszcze trochę będzie trzeba to przeczekać, to gdzieś w okolicy kwietnia pojawią się nowe przedsięwzięcia, w których będzie można osiągnąć sukces, choć będzie trzeba na niego trochę popracować; zmienna sytuacja finansowa, ale pieniądze są; w grudniu należy uważać na wypadek, nieszczęście pewnie za sprawą śliskiej nawierzchni @zielonazaba to raczej typ człowieka, który nie jedno serce skrzywdził, choć widać, że lubi zdobywać, chcąc w ten sposób udowadniać swoją męskość; świetny mówca, zaskakująco inteligentny; porzuci tak szybko jak zdobył @ Dekoratorka a to jest firma rodzinna? Jest stabilizacja finansowa, widać uczciwość ale na wielki zysk się nie nastawiaj, raczej na sukces osobisty, z którego będziesz zadowolona jeżeli nawet teraz czujesz, że nic się nie dzieje, to pewnie dlatego, że małżeństwo ma być ono właśnie spokojne, wyciszone, dojrzałe emocjonalnie i odpowiedzialne @:( pominięta jest w jakimś związku, ale raczej przyjacielskim niż formalnym; być może zaprosi Cię na jakąś wspólną imprezę, ale partnerami nie będziecie, a pozostanie Ci po tej znajomości jedynie smutek; uważaj też na jego charakter, bo dziewczyny to on lubi, ale nie na długo

Szkoda :( czyli nie ma szans żeby się zmienił? Czy coś mogłoby z tego być czy nie zawracać sobie nim głowy? A może kamil albo jarek? może któryś z nich jest wart świeczki :) ?

Gość Co mnie czeka w nowym roku
Dziecka nie planujemy, a powrotu do kraju tym bardziej. W ubiegłym roku planowaliśmy zakup mieszkania, ale sie nie udalo. Co z moja praca?

ja jeszcze chciałabym się dowiedzieć czy moje małżeństwo przetrwa i czy dziecko je umocni i kiedy będzie odpowiedni moment na maluszka?

Gość m.m.m.m.lm
tak króciutko, jest coś takiego w życiu jak los i przeznaczenie; na to drugie mamy wpływ i to pokazują karty, a na przeznaczenie już niestety nie; decyzja była podjęta, a partner nie chciał ujawnienia daty, chciał żeby to była niespodzianka i tak zostało cieszę się, że pomyliłem się w interpretacji na Twoją korzyść, a sprawy przybrały taki kierunek w przyszłym roku bardzo ciekawymi miesiącami będą marzec, lipiec i listopad :) dzieki:) tak to prawda. wiem ze wlasnie jemu bardzo zalezy na tym by zrobic to w najmniej oczekiwanym momencie. chce faktycnziue by byla to niespodzianka. a co takiego wydarzy sie w tych miesiacach? moglbys cos wiecej na ten temat powiedziec? ps wszytskiego dobrego w nowym roku!:)

05-08-1975 :) Proszę cię o rozłożenie kart na sytuację finansową na ten rok . Zmienię pracę ?

@:( pominięta jesteś jeszcze młodą osobą i nie wiem czy warto zajmować się sprawami drugorzędnymi; tak, wiem, że szczęście i miłość to fantastyczna sprawa, ale nie najważniejsze; jeżeli na coś chorujesz, to nie lekceważ choroby, a jeżeli masz dolegliwości to zrób badania; więcej czasu poświęć zdobywaniu wiedzy i dojrzałości życiowej, bo w najbliższym pół roku to Ci się przyda; ogólnie rok dosyć intensywny Cię czeka więc nie marnuj energii na próżno @ Co mnie czeka w nowym roku tak jak wcześniej pisałem to dobry rok na podejmowanie działań i wyzwań; w okolicach marca powinien zacząć kiełkować w Tobie pomysł na zmianę pracy, możliwe ukończenie dodatkowych kursów czy szkoleń; zaczniesz się przyglądać bardziej swojemu życiu i pojawią się dylematy w sensie praca czy poświęcenie się dla dzieci i bycie matką; możliwe że właśnie te sprawy nie będą dawały Ci spokoju w kwietniu, bo ktoś złoży Ci ofertę wspólnego biznesu lub zmiany pracy o lepszych warunkach finansowych, która jednak będzie wymagała od Ciebie poświęcania pracy więcej czasu; jeżeli wybierzesz lub zdecydujesz się na wspólny interes, osiągniesz sukces @zielonazaba trochę za bardzo się zagalopowaliście w tych waszych sporach, może ktoś coś za dużo powiedział?; widać, że emocjonalnie u Ciebie wieje nudą, czekasz na coś, a powinnaś działać; sama założyłaś sobie tę blokadę i dlatego czujesz się zniewolona; to że mąż jest adorowany przez inne kobiety, że widzą w nim świetnego kochanka, nie znaczy że ulega pokusom; powinnaś zdjąć z siebie blokadę emocjonalną i spojrzeć na świat otwartymi oczyma; mąż z kolei powinien zacząć dostrzegać w Tobie kogoś więcej niż żonę, która ma dbać o króla, który jedynie wydaje polecenia; przeszkadza mu Twoja postawa; jeżeli w ciągu 4 miesięcy nie wdasz się w romans, zaczniecie pracować nad swoim małżeństwem, to będzie dobrze dziecko jak najbardziej wskazane, napisałbym że wręcz już; wniesie dużo szczęścia do waszej rodziny @ m.m.m.m.lm dziękuję i wzajemnie; w marcu powinniście zacząć przygotowywać się już na serio do ślubu; wiadomo, że trzeba pozałatwiać sprawy formalne, zaplanować wszystko i ostro wziąć się do roboty, bo w lipcu s a sprawy związane z urzędem i dokumentami, więc to pewnie miesiąc ślubu; natomiast listopad będzie najlepszym miesiącem na rozpoczęcie skoncentrowaniu się na dzieciątku @Gagita w obecnej firmie jakiś zastój? I pytanie czy masz na oku jakąś inną pracę, bo jeżeli tak, to ja bym obecnej nie zmieniał; możliwe, że ktoś będzie mamił Cie większymi zarobkami, świetną atmosferą, ale w rzeczywistości ludzie tam pracujący są fałszywi a na dodatek podejmując taką decyzję spalisz za sobą mosty niewielkie uznanie zawodowe już w tym miesiącu, prawdopodobnie w lutym pojawi się ktoś, kto będzie namawiał Cię na zmianę pracy; w finansach zastój do maja, kiedy wszystko ruszy z kopyta a od czerwca stabilizacja dająca komfort psychiczny jeżeli chodzi o finanse

Gość ghd
czy stawiasz karty na takie wydarzenia jak wypadki,smierc?

jeju wystraszyłeś mnie..:( czy coś jest ze mną nie tak? jestem na coś chora? ...

Gość zastanawiajaca sie.
prowokacja;/

Gość sasasasaa
w marcu powinniście zacząć przygotowywać się już na serio do ślubu; wiadomo, że trzeba pozałatwiać sprawy formalne, zaplanować wszystko i ostro wziąć się do roboty, bo w lipcu s a sprawy związane z urzędem i dokumentami, więc to pewnie miesiąc ślubu; natomiast listopad będzie najlepszym miesiącem na rozpoczęcie skoncentrowaniu się na dzieciątku :) to bardzo optymistyczna prognoza, usmeicham sie sama do siebbie, dzieki za poswiecony czas:) pozdrawiam!

Bardzo dziękuję za obecną wróżbę i wcześniejsze również .

serdecznie dziękuję :) ja nie wiem jak mąż działa na inne kobiety, bo nie pracujemy razem i mało się widzimy, ale nigdy nie wątpiłam w jego wierność, a w swoją tak. Zawsze znajdował się ktoś do romansowania. Może nie nadaje się do małżeństwa? Chciałabym dziecka, ale boję się że teściowa za bardzo będzie się wtrącać, bo jednak mieszkamy w jednym dużym domu?

Gość co mnie czeka w nowym roku
Czy ten interes lub nowa prace zaproponuje mi osoba ktora znam, mezczyna czy kobieta? Dziekuje za poswiecony czas Pozdrawiam

@:( pominięta być może będziesz chora i ważne, żebyś tego nie zlekceważyła; moim zamiarem nie jest straszenie, a zwracanie uwagi na ważne aspekty @zielonazaba a no właśnie, pokazał się człowiek, który zadziała na Ciebie i może Cię uwieźć, a Ty się temu nie oprzesz; zadaj sobie pytanie czego brakuje Ci w związku @co mnie czeka w nowym roku ewidentnie to będzie mężczyzna

Gość SENNA WIERZBA
a mogę ja prosić ? aleksandra 13.12.1981 czy stanę finansowo na nogi w tym roku?

Znam go? Czy dopiero poznam?

Znam go?

Gość ooo ja pierdziu
norbert 8.05.76, cos tam w szklanej kuli widać czy ciemność? :D

a na co chora z czymś to związane jest? poważna ta choroba?...