Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Winterfell

Idealna różnica wieku pomiędzy partnerami

Polecane posty

Jak jest Waszym zdaniem idealna różnica wieku pomiędzy partnerami? Czy jest może zależna od wieku kobiety lub mężczyzny? A może nie powinno jej być w ogóle? Jak to wpływa Waszym zdaniem na dopasowanie w zakresie erotyki?

Gość my_z_kafeeeeeee
najważniejsze żeby kobieta jeszcze chciała bara bara a facetowi żeby stał, to jest IDEALNA PARA

Gość tak to jest wlasnie
on o 20 lat starszy

Gość cfsdfdsfsd
Jesli chodzi o idealne dobranie sie pod wzgledem seksu to chyba kobieta musi byc starsza a facet mlodszy, tak gdzies czytalam.

Gość 5 lat
oczywiscie on 5 lat mlodszy

Gość vera mit euch
On starszy o 5 lat. :)

Gość Betka36
u mnie jest 2 lata i jest OK tzn. mój mąż jest starszy o 2 lata i jak by było odwrotni to też bez różnicy. Tak z obserwacji związków moich znajomych i w samej mojej rodzinie myślę, że optymalna(maksymalna) różnica wieku, to 5 lat, ale oczywiście bez generalizowania, bo to nie żadna reguła. To tylko moja obserwacja i spostrzeżenia dotyczące różnic temperamentów i oczywistych czynników wynikających z samego wieku partnerów.

Różnica wieku w aktualnym związku wcale nie musi być tą idealną :) Bardziej zależy mi na opinii jaka różnica jest wymarzona czyli idealna.

Gość htyhtyhjy
moj facet jest ode mnie starszy o 8 lat. Ja w nim odnajduje poczucie bezpieczenstwa, jego pociaga moja młodosc i rzeskosc.

Jesli wierzyc Kamasutrze ktora ma ok 4000latek to roznica idealna jest pomiedzy 3-7 latek.Za ta recepta przemawia bogata historia i tradycja kolebki ludzkosci jaka sa Indie JEZCZYZNA POWYZEJ 7 LATEK ZAMIENIA SIE W OJCA -MALZONKA I RODZI SIE DYSTANS POKOLENIOWY.Kiedys takie zwiazki byly preferowane bo w sposob naturalny zapewnialy szcunek kobiety dla malzonka . ROWIESNIK RODZIL POKUSE KONTESTOWANIA JEGO ROLI W RODZINIE. MYSLE ZE JESLI CHODZI O ZWIAZKI TAKIE NA SERI I NA CALE ZYCIE TO ROZNICA 3-7 LAT JEST OPTYMALNA

Gość ja mam meza starszego
o 18 lat,wybralam go dlatego bo byl madry, imponowal mi dojrzaloscia, ale teraz, po 1- latach seks zaczyna siadac... on ma 55, ja 37. w lozku jest cięęężko:(

Gość ja mam meza starszego
MIAŁO BYĆ: PO 10 LATACH