Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytanie od rana

Ile wzieliście kredytu na wybudowanie domu, na ile lat i jaka powierzchnia domu?

Polecane posty

My wzięliśmy 450 tys.... Pokora nie jest jej mocną stroną niestety gdyby tak było nie próbowała by odwracać kota ogonem i wyśmiewać innych

Gość venge.
Alium! nigdy nie miałam zwierząt, ale jakoś przygarnęłam Fruzię i została zrobiłam im sterylki, mała chorowała; ma amputowany ogonek normalnie , kiedyś ją wiozłam ..do uśpienia ..ryczałam ., bo tak mi jej żal było, sliczna białaska i ..wet postawił ją na nogi..sporo to kosztowało ale kotka żyje i jest wybij-okno ..niedobrzy ludzie mnie, nas wyśmiali...ale one żyją i sa słodkie

Gość My wzięliśmy 450 tys.......
nawet pod hasłem kicz najcześciej umieszczane są owe krasnale.

Gość Ja jestem biedna
My wzięliśmy 450 tys.... Ty nie masz najładniejszego domu, bo go jeszcze nie masz.Za ile lat będzie Twój za 25 czy 30 ?

Gość mireczkaa
venge- ale ja ten czajnik mam znaleziony w domu moich dziadków, przed sprzedażą:) Dlatego tak się ucieszyłam :) A Ty kobieto 450tysięcy- weź poczytaj swoje wypowiedzi z początku tego tematu to zakumasz.

Dla jednych kicz to krasnale dla innych mieszanie stylu nowoczesnego z antykami Ja np. nie cierpię antyków - w takim pomieszczeniu czuję się nie na miejscu - jak w muzeum Kwestia gustu Nie trzeba zaraz negowac wszystkiego

adalis86 My wzięliśmy 450 tys.... Pokora nie jest jej mocną stroną niestety gdyby tak było nie próbowała by odwracać kota ogonem i wyśmiewać innych" Piszesz o sobie? Wyśmiałaś mój dom w końcu... ja twojego made in china nie... Masówka jest w końcu gwarancją jakości, nie??? :D I gdzie te zdjęcia!!!!

ludzie to " takie podłe są ...." ale cieszę sie ,zę nie wszyscy , chwalić Boga , nie wszyscy :)

adalis86 Dla jednych kicz to krasnale dla innych mieszanie stylu nowoczesnego z antykami Ja np. nie cierpię antyków - w takim pomieszczeniu czuję się nie na miejscu - jak w muzeum Kwestia gustu Nie trzeba zaraz negowac wszystkiego" A ja prostaków, którzy nawet nie znają stylów... a się mądrują... Ciebie i tak nigdy nie zaproszę, bo twój mąż nawet kawy wypić nie potrafi... :D

mireczkaa już jej pisałam żeby sobie poczytała od początku to zrozumie o co chodzi ale się nie pokusiła Nie wiem albo pisac poprawnie nie umie,ująć w słowa co chce przekazać albo kompletnie zielona jest i wymyśla Najpierw pisze o o szałamiającym bogactwie a potem że nie jest bogata Ja już nie kumam - tak się zaplątać

My wzięliśmy 450 tys....... Masówka?Ty chyba nie rozumiesz co to jest masówka dziewczyno - przykro mi z tego powodu........... Mój mąż dławi się gdy ktoś zielony pisze takie głupoty

My wzięliśmy 450 tys....... Prostaczką jesteś Ty i przykre że nawet tego nie widzisz Złapała panna bogatego chłopa i szpan wielki A co sama osiągnęłaś w życiu?

Ja jestem biedna My wzięliśmy 450 tys.... Ty nie masz najładniejszego domu, bo go jeszcze nie masz.Za ile lat będzie Twój za 25 czy 30 ?" Ty też nie masz.,, ba nie masz nawet dachu,,,

My wzięliśmy 450 tys....... Zaproszenia bym nie przyjęła bo wybacz nie wiedziałabym jak się zabrac za takie dziwadło jakim jest twój domniemany pałac "Ni to pies ni wydra coś na kształt świdra":D

ja wiem co to za styl - i jak stwierdził mój mąż to dobry styl dla ludzi bez konkretnego pomysłu - taki misz masz Ja jestem biedna My wzięliśmy 450 tys.... Ty nie masz najładniejszego domu, bo go jeszcze nie masz.Za ile lat będzie Twój za 25 czy 30 ?" Ty też nie masz.,, ba nie masz nawet dachu,,, No i znowu pojechała:DPanna milionare:P

adalis86 - jeszcze byście mi zapluli zastawę... Pewnie, że byś się nie odnalazła w takich wnętrzach, w końcu nigdy takich nie widziałaś,... bo nie było w katalogu,,, :D

Gość venge.
Mireczko, fajnie ja cenię sobie rodzinne pamiątki mam kilka takich .. nie kupuję na giełdach ale jess ktoś uważa, że to jego styl, niech kupi ten mój szczątkowy serwis pochodzi z huty Hortensja, nie jest b. drogi, dla mnie ma wartość sentymentalną + moździeż, młynek, żelazka+ różowe szkło... generalnie planowałam dom stylowy wole jednak nowoczesny i ...idę w tym kierunku mam co prawda drewno, stragaże, łazienkę w drewnie, stylowe meble.-pamiątki chińszczyznę ostatnich dni jednak mój nowy dom byłby minimalistyczny, a pamiątki w pudłach...

adalis86 - A MDF jest dla wybrańców... :D ludzi stylowych... hahaha...

Ludzie ale mi dziewczyna humor poprawiła:D Zaczynam już sobie powoli wyobrażać to jej cudo:DHehehe Dobre:D

adalis86 - A MDF jest dla wybrańców... :D ludzi stylowych... hahaha... Moje meble od zeszłego roku zyskały na wartości, a Twoje??? :D

Gość Ja jestem biedna
Ja mam dom , dach też, tylko papą pokryty .Na wiosnę skończę i bez kredytu. Jest mój . Mogłabym wziąć kredyt , pobudować w marmurach jak ty...nie chcę...mój dom to praca moich rąk

Ludzie ale mi dziewczyna humor poprawiła:D Zaczynam już sobie powoli wyobrażać to jej cudo:DHehehe Dobre:D

Gość venge.
Mireczko, fajnie ja cenię sobie rodzinne pamiątki mam kilka takich .. nie kupuję na giełdach ale jeśli ktoś uważa, że to jego styl, niech kupi ten mój szczątkowy serwis pochodzi z huty Hortensja, nie jest b. drogi, dla mnie ma wartość sentymentalną + moździeż, młynek, żelazka+ różowe szkło... generalnie planowałam dom stylowy wole jednak nowoczesny i ...idę w tym kierunku mam co prawda drewno, stragaże, łazienkę w drewnie, stylowe meble.-pamiątki chińszczyznę ostatnich dni jednak mój nowy dom byłby minimalistyczny, a pamiątki w pudłach...

adalis86 - i sama pisała, że wzięła kredyt, zatem wg tego co pisze, dopóki nie spłaci, nie ma domu. Pisała wyraźnie, że spłaca. Zatem nie jest jej... :D A że mały, widocznie wiecej nie chcieli jej dać, bo kto chciałby mieszkać w domu bez dachu?

My wzięliśmy 450 tys....... Dla wybrańców którzy mają coś z głową - zacznę tak myśleć przez ciebie

adalis86 Ludzie ale mi dziewczyna humor poprawiła Zaczynam już sobie powoli wyobrażać to jej cudo Hehehe Dobre" Przy twoim umyśle, to bez szans... :D

adalis86 - przygadała mi plastik-fantastic. :D Bo się popłaczę... :D

My wzięliśmy 450 tys....... Adalis pisała że wzięla kredyt bo tyle jej brakowało I to nie pod zastaw domu!Ale że czytać nie umiesz to już wiemy Jak długo będziesz się kompromitować?

My wzięliśmy 450 tys....... Dziecko pisałam już - wróc do szkoły, przyucz się,naucz poprawnie pisać i wtedy wróc to pogadamy Teraz wracaj do męża buty mu pastować bo pogoni nieroba z domu i na darmo będzie te chwalenie milionami