Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytanie od rana

Ile wzieliście kredytu na wybudowanie domu, na ile lat i jaka powierzchnia domu?

Polecane posty

Gość My wzięliśmy 450 tys....
adalis86 My wzięliśmy 450 tys.... A że tak zapytam z ciekawości A Ty co w życiu robisz?Oprócz chwalenia się na kafe?" A co to ma do rzeczy? Pisałam, gdybyś czytała dokładnie, to byś wiedziała. I gdzie te fotki?

Gość venge.
link się nie otwiera, specjalistko, a dla grafika fotki to pryszcz moja łazienka jest duża, a marmury sa delikatnie pstrokate i giną, tu w zbliżeniu

My wzięliśmy 450 tys.... Jesteś żoną męża inżyniera dyrektora fabryki z wykształcenia prawnika:D A co mam ci teraz wstwić?Plac budowy?Ciemną nocą?

a ja w kuchni mam fugi cementowe .... i co ? powinnam wywalić i kafle i fugi ?:D

venge. link się nie otwiera, specjalistko, a dla grafika fotki to pryszcz moja łazienka jest duża, a marmury sa delikatnie pstrokate i giną, tu w zbliżeniu" Po czym wnioskujesz, że u mnie się nie otwiera???? :D Ciekawi mnie to? Chyba nigdy marmuru nie widziałaś... :D

My wzięliśmy 450 tys.... u ciebie w ogrodzie to pewnie sekwoje będą czy jakieś antyczne krzewy:DWiadomo - masz styl:D

allium fajne ch*jniaki masz w tym ogrodzie venge . Ile lat mają ?" My sadzimy od razu duże. Mają po 4,5 m. To żaden problem dla firm zajmujących się tym.

Gość sylvina28
Ludzie, po co sobie tak dogadujecie, wiadomo na forum można różne rzeczy pisać, każdy chce być bogatszy i piękniejszy, wszystkie na forum schudły w ciąży i mają super związki, nikt nie ma problemów z dziećmi, każda skończyła dzienne studia menadżerskie, itd.. Za 450 kredytu można mieć wszystko najlepsze, owszem. Dla mnie najlepsza jest biżuteria Lilou, dla kogoś innego Apart, kilka razy droższy. Ogarnijcie się trochę i nie obrażajcie się bez powodu, podważając zdanie innych. Ja kupiłam dom 300m2 za 330 tys, w remont wsadziliśmy już 150tys, jeszcze nie koniec tego, kredytu mamy 250 tys., pracujemy bardzo ciężko i długo, żeby go jak najszybciej spłacić, woj lubelskie, sąsiedzi pobudowali się za 500 tys.-150m2, ale mają pięknie, ja potrzebuję jeszcze ok. 100tys.I taka jest gorzka prawda, w Polsce jak chcesz coś mieć to niestety...a Ci co radzą nie brać kredytów, rozumiem, że mają gdzie mieszkać, bo my wynajmowaliśmy mieszkania i lokale na firmę, a teraz mamy i dom i miejsce do pracy i dzięki czemu oszczędzamy.

adalis86 - gdzie te fotki? Nie potrafisz wkleić? Niech ci mąż ekspert pomoże.

czy ty aby nie jesteś nowym wcieleniem tej jenifer czy jakoś tak ?:) bo i ten styl wypowiedzi i słownictwo mocno podpada pod nią .:D

Gość venge.
gdzie napisałam ,że chiński? napisałam mój ogród marmury widziałam we Włoszech a moje są skromne , jak zaznaczyłam baw się!

sylvina28 - tutaj są takie, co same budują dom nawet bez męża. I to za swoje... Na kafe to możliwe. A zapomniałam, mają wszystko darmowe... :D

allium To nie Jenny Jennifer ma jako taki styl - nie upiera się chorobliwie przy swoim kiedy nie może tego udwodnić Ona się po prostu chwali Ot tak Dla rozrywki Ta tutaj zaraz klocka postwi tak próbuje dowieść że kasa jej ze skarpet wystaje Jenny studiuje wieć i styl wypowiedzi jest inny Ta tutaj pisze jak skrzywdzone,obrazone dziecko co się spiera o swoje zdanie Wyciąga błedne wnioski,wybiera słowo tworzy ideologię i śmieje się sama z tego co napisze......

venge. gdzie napisałam ,że chiński? napisałam mój ogród marmury widziałam we Włoszech a moje są skromne , jak zaznaczyłam baw się!" Twoje "marmury" nawet obok marmuru nigdy nie leżały. I widać, że to stare, bo już nikt takich fug nie kładzie. A ja nie napisałam, że tak napisałaś, tylko pytam, bo wygląda na jakieś tworzywo chińskopodobne. Pytanie nie jest twierdzeniem, nie wiedziałaś???? :D

allium sylvina28 - tutaj są takie, co same budują dom nawet bez męża. I to za swoje... Na kafe to możliwe. A zapomniałam, mają wszystko darmowe... Widzisz o czym piszę?:D

Gość venge.
allium fajne ch*jniaki masz w tym ogrodzie venge . Ile lat mają ? róży wiek nie lubię dużych, wszystko jest przycinane na miniatury mają i 10 i 5 lat i 1 rok

to jakim trzeba być idiotą ,żeby brać kredyt po to żeby przesadzać " dorosłe " drzewa ?:)

adalis86 - ja czekam na fotki twoje. I dlatego pisze. Tak już dawno bym sobie poszła. Nawet nie śmiem przypuszczać, że mogłabyś sama wymagać nawet złamania przeze mnie odpowiednich wpisów, sama nie dając niczego... Nie podejrzewam cię o to... przecież ekspert ma wiele do pokazania.

venge. - to tłumaczy ten stary wystrój domu. Dzisiaj już nie ma ani takich fug, ani płytek pstrokatych.

allium Nie no przecież dziewczyna ma kasę:DPrzesadza dojrzałe drzewa,kładzie marmury,rzeźbi w scianach,ma architekta specjalistę międzynarodowego i mozna tak wymieniać bez końca.....Ech co za wsioły:P

My wzięliśmy 450 tys.... A ja pytam po raz kolejny co mam Ci wstawić????Plac budowy?

ja mam duży ogród i mogłyby porosnac niczym dęby Bartki :) to oczywiście rosną jakby chciały a nie mogły :) może wezmę kredyt i przesadzę sobie w/w dęba ? co myślicie ? nikt nie bedize miał takiego ogrodu - to pewne :D

Gość venge.
My wzięliśmy 450 tys.... neguj kochana i baw się a kiedy pokażesz swoje? podłoga ma 2 lata-wtedy nowość to oświeć mnie jakie fugi teraz modne? a ogród projektował architekt zieleni, firma pielęgnuje może fotograf kiepski albo ty masz kiepski humor i wszystkich tu wkurwiasz

Gość mireczkaa
a wiecie co dla mnie jest zabawne? Ludzie, którzy do wszystkiego biorą "firmy" :) Do wystroju wnętrza, do projektu ogrodu. Wydaje mi się, że tacy ludzie mają problem z oceną własnego gustu. Mam natomiast kumpla, który wynajał babkę właśnie od wystroju wnętrz i ona pokazywała mu fajne elementy wyposażenia w dobrych cenach- niesamowita oszczędność czasu. Trafiały się smieszne sytuacje- np. kibel, który, za przeproszeniem mielił gówna za kosmiczną cenę. Ale generalnie wybrał coś z jej propozycji i jest naprawdę zadowolony. I z tego co mówiła babka niedroga.

allium to jakim trzeba być idiotą ,żeby brać kredyt po to żeby przesadzać " dorosłe " drzewa ?" O kolejny ekspert od zieleni się znalazł. Jak pisałam, mam przeszklone ściany, wielki ogród i nie będę patrzeć na jakieś karliki. Z jednej strony mam widok na staw, a z drugiej na las. Jakim trzeba być idiotą, aby zadawać tak głupie pytanie? W małym ogrodzie mogą być małe drzewa, przy dużym wygląda smutno.