Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hjkky.l,,dg

Jesli usunęłaś dziecko bądz chcesz je zabic OGLADNIJ TO !!

Polecane posty

horror masz rację nie musiałam podejmować takich decyzji, bo dla mnie ciąża była równoznaczna z tym,że będę matką. I i ten pierwszy ,i drugi i trzeci zarodek był częścią mnie .Pod sercem nosiłam moje dzieci i kochałam te zarodki od samego początku...

Gość KasiaSopot22lata
i miałaś do tego prawo, inna mają prawo pójść inną drogą nic Ci do tego. A skoro nie możesz patrzeć na krzywdzone dzieci zaadoptuj sobie kolejną 3.

kasia..skoro ma prawo go niechciec to kim ona jest nieodpowiedzielna su.ką co niewie co to jest zabezpieczenie? bo ona bedzie sie pieprzyc a potem ma prawo go niechcieć jasne ;/ załosne tłumaczenia

ale jasne że mają prawo pójsc swoja drogą więc niech ida nieuprawiają sexu a jak już to pooszą konsekwencje swoich czynów wszakże nie są (chyba) zwierzętami czyz nie?? !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Gość moje ukochane :)
a ciąże powstałe na skutek gwałtu można usuwać? To przecież taki sam kochany aniołek jak każdy inny, prawda? Czy kobietom po gwałtach należy nakazać rodzenie dzieci? :O

Gość KasiaSopot22lata
W życiu zdarzają się różne sytuacje. Ja wiem, że jeśli pomimo zabezpieczenia zajdę w ciążę w momencie kiedy nie będę chciała mieć dziecka to dokonam aborcji i to bez wyrzutów sumienia. Wasze postrzeganie tego tematu jest dla mnie chore.

KasiaSopot22lata Jak kiedyś zapragniesz tak naprawdę być mamą i dowiesz się ,że jesteś w ciąży to zobaczysz ile ten zarodek będzie dla ciebie znaczył i wtedy nie nazwiesz tego zarodkiem...

kaska sopot już niebędz taka hop do przodu że odrazu zabezpieczenie zawiedzie przeważnie aborcji dokonuja nieodpowiedzialne idiotki co niepanują nad soba idą do łożka zero odpowiedzialności a potem a co tam aborcja

Gość Majaaa.
Kasia z Sopotu widać ze zaciążyłaś i wsunęłaś jakiemuś doktorkowi kopertę za pozbycie się balastu a teraz zaciekle bronisz tych, które poddały sie aborcji. Szmaty kur**a się na prawo i lewo a później idą na zabieg :D Znam nawet taka jedna, dziecko oznaczałoby dla niej rezygnacje z imprez i dodatkowy celulit, A tak tańczy na rurze bo nawet do porządnej roboty jej się nie chce iść :D

gwałt to nie to samo co zabawa nie odpowiedzialnej dzi wki i jej widzimisie

moje ukochane :) Ja już wyżej napisałam ,że nie jestem przeciwnikiem aborcji, bo ta decyzja to indywidualna sprawa kobiety.Cały czas chodzi mi tylko o to ,że nie powinno się o tym pisać jak o wyrwaniu zęba i tyle.

Gość KasiaSopot22lata
Rozczaruje Cię ale nigdy w ciąży nie byłam, nie widzę jednak w aborcji nic złego. Uważam, że każdy ma do tego prawo.

Gość trghdgre
Obejzalam, i dalej jestem za aborcja. Nie wstrząsnął mną ten filmik ponieważ dobrze wiedziałam na czym aborcja polega. 'zabicie' płodu, i tutaj było to przedstawione. Jak to ma szokować? Chyba że ktos myślał że aborcja to podlewanie kwiatków. To owszem, może tu doznac szoku

xrozza Ale usuwanie płodu z gwałtu wygląda dokładnie tak samo, jak tego powstałego z seksu bez zabezpieczenia. Czym różnią się dla ciebie te płody, że pozwalasz jednego mordować (bo tak to nazywacie) a drugiego bronisz? Kasia_1975M Czyli nie chodzi ci o sam fakt aborcji a jedynie o podejście do niej, tak?

moje ostatnie dwa posty tyczyly sie do wczesniejszej odpowiedzi Kasia_1975M na moj wpis co moje dziecko powiedzialo i jaką decyzje by podjeło

Majaaa twoje komentarze są poniżej jakiegokolwiek poziomu. U Ciebie na wsi takimi bluzgami na prawo i lewo rzucają gdy ktoś ma trochę inne zdanie niż wasze zaściankowe, nie mieszczące się w móżdżku?

Gość KasiaSopot22lata
Jakie Wy żałosne jesteście. Ograniczone intelektualnie o zaściankowej mentalności. Skoro jesteście takimi propagatorkami życia to ciekawa jestem co osobiście robicie dla tych wszystkich niechcianych dzieci z sierocińców. Znając życie NIC. Bełkot kwok, które nie są w stanie dopuścić do swej świadomości fakt, że ktoś może chcieć żyć inaczej od nich. Szkoda czasu na te jałową polemikę z Wami. Tylko jedna z drugą katoliczką niech nie zapomną podczas przyszłej niedzieli wyspowiadać się z bluzgania na bliźniego.

Kasia_1975M Czyli nie chodzi ci o sam fakt aborcji a jedynie o podejście do niej, tak? Dokładnie o to mi chodzi...

Gość Do Toksycznej
Idiotki. To możne czas zaopatrzyć córunie w tabletki wczesnoporonne, będzie szybciej i wygodniej. Jutro Sylwek, gdzie się gówniara wybiera? Pewnie całonocna balango mamusiu od siedmiu boleści :) a tak w ogole to kogo to obchodzi?

kaśka sopot to że ktoś jest przeciw aborcji tzn że jest katolikiem??? hahhahah aha widać tępe myślenie masz

Nie tylko nic nie robią dla dzieci już urodzonych ale częstym argumentem w ich "dyskusjach" jest - "szkoda, że ciebie matka nie usunęła" :D Ten argument wręcz uwielbiam w ustach tych kochających życie ;-) osób.

Gość Majaaaa.
poglądy każdy możne mieć, ale zanim się lezie z byle kim do wyra warto zabrać ze sobą mozg :P

Gość KasiaSopot22lata
Sama jesteś tępa, napisałam jedna z drugą katoliczką - gdzie Ty kobieto widzisz wzmiankę o utożsamieniu wszystkich przeciwniczek aborcji z wyznawczyniami wiary katolickiej? Widać czytasz i interpretujesz tylko i w sposób, w który Ci wygodnie.

KasiaSopot22lata Ty to jednak nic nie zrozumiałaś. Ja nie potępiam kobiet, które usunęły ciążę. To ich sprawa. Tak samo jak moją sprawą jest urodzenie dzieci. Ale nie można pisać o aborcji jak o wyrwaniu zęba.Tylko to mnie boli.

Moja corka jeszcze nie musi sie zaopatrzac w chemie anty lub wczesnoporonne, a to dlatego ze jeszce nie wspolzyje , wiec narazie jej to nie potrzebne, ale gdy zacznie uprawiac seks, napewno zacznie sie zabezpieczac bo niec chce miec dzieci nigdy i nie na reke bylo by jej ryzykowac, .Ona co to antykoncepcja i bedzie ją stosowac gdy kiedys wejdzie w "swiat seksu",