Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hjkky.l,,dg

Jesli usunęłaś dziecko bądz chcesz je zabic OGLADNIJ TO !!

Polecane posty

Gość ahaaaaaaa
do tych co zarodek nie uważają za człowieka: niech sobie obejrzą film na you tube 180 movie

Gość KasiaSopot22lata
Maja za to wie co to mózg czego wyraz daje język, którym się posługuje.

Gość eheeee
ahaaaa bo to nie jest człowiek. to zarodek. jak ktoś napisał - jajko to nie kura

Gość KasiaSopot22lata
Nie porównałam aborcji do usunięcia zęba.

Gość ahaaaaaaa
łaał jakie porównanie

Gość KasiaSopot22lata
heheh fakt jajo to nie kura. Idę spać. Ja mojego zdania nie zmieniłam Wy pewnie też więc poruszanie takich tematów nie ma najmniejszego sensu. Kto będzie chciał dokonać aborcji zrobi to czy się to komuś podoba czy nie.

"ble ble ble to nie cżłowiek to zarodek" no dziwne żeby odrazu wychodził duzy cżłowiek i przedstawiał ci sie jak ma na imie odrazu mial prace i zycie swoje tak z marszu ..co za idioci;/

Gość Iva39
Zaczelam ogladac,ale nie skonczylam porostu nie moglam obejrzec tego do konca.Jaka to trzeba byc kobieta by zafundowac swojemu nienarodzonemu dziecku taka smierc? Dlaczego kobiety ktore zaszly w ciaze,a nie chca tego dziecka nie zdecyduja sie na adopcje? Przeciez jest tyle rodzin ktore sa w stanie zapewnic dziecku doslownie wszystko.Bedac w ciazy samemu mozna wybrac rodzine do ktorej trafi dziecko jest to adopcja ze wskazaniem.Aborcja to zadne wyjscie jak sie tu niektorym wydaje,co to dzieciatko zawinilo? Ono na swiat sie nie prosilo nie pchalo,a skoro zostalo juz poczete to do cholery dajcie mu zyc!!!!Gardze takimi kobietami porostu gardze i nie ma dla nich zadnego wytlumaczenia,wlasciwie osoby ktore decyduja sie na aborcje to nie sa kobiety nie ma wlasciwego okreslenia na nie,bo nawet te najbardziej obrazliwe jest za delikatne.

Gość Majaaaa.
Iva trzeba być kobieta wyzwolona i przebojowa, taka jak niektóre kafeterianki :)

co to wogole za porownanie czlowieka do kury?, jesli to juz nie jest maly czlowiek to niby co?a raczki ,nozki nie swiadcza o tym?

Gość KasiaSopot22lata
Nie jestem "nieuświadomiona". Widziałam film, zdania nie zmieniłam i o dziwo nadal jestem kobietą. Ja nie neguję zachowania kobiet, które zachodząc w ciąże zdecydowały się na poród bądź też aborcję, to zwyczajnie nie moja sprawa. Nie rozumiej dlaczego zioniecie taką nienawiścią, podobno kochacie życie:)

jak się przyjeżdża na porodówkę to pytają która to ciąża, i ile zakończonych porodem... ciekawe , czy przyznają się, że któraś z kolei ?

Gość ahaaaaaaa
a czy świadoma osoba porównuje człowieka do kury czy jajka?

kaśka sopot miałaś iśc spać! juz od dwóch postów sie odgrażasz że więcej nic nic niepwiesz

Gość aga35
KasiaSopot--idz dziecko na molo i sie rozpędz...

Gość KasiaSopot22lata
Za zimno na spacery.:)

Gość niuniusie
zarodek to zlepek komórek - bez rączek, bez nóżek i bez czucia. tak samo jak jajko nie ma piór, pazurów i dzioba. więc porównanie jak najbardziej trafne. nie nazywajmy szamba perfumerią :). i owszem, właśnie dlatego, że nie "wychodzi" dorosły człowiek w garniturze i na stanowisku maklera, nazywa się to najpierw zarodkiem-później płodem - a dopiero na końcu: dzieckiem

Gość KasiaSopot22lata
Bo polemika z Wami choć bezowocna jednak zabawna. Niepotrzebnie się tak spinacie.:)

KasiaSopot22lata Wpadnij do mnie, daleko nie masz...pokażę ci moje zarodki...a moja 16 letnia córka wytłumaczy ci czym jest aborcja.

Gość KasiaSopot22lata
Nie wiem gdzie mieszkasz;) Aborcja to przerwanie ciąży, co mogliśmy zauważyć na tych wszystkich propagandowych filmikach, którymi drogie koleżanki raczyły nas "poczęstować". Nie jestem niedojrzała. Mam po prostu zdanie różniące się od Waszych.

niuniusie zarodek-płód-dziecko-nastolatek- młodzieniec-staruszek....to jeden i ten sam człowiek...

Gość niuniusie
nie, no ty naprawdę masz nierówno pod sufitem - gdzieś ty widziała zarodki czy zlepki komórek korzystające z internetu?! kobieto, nie martw się, twój przypadek może da się leczyć, tylko poszukaj dobrego psychiatry!

Gość niuniusie
nie, to nie ten sam człowiek. gdyby tak było, nie wprowadzonoby tylu określeń na stadia rozwojowe :). czy wyście naprawdę przespały lekcje biologii?

niuniusia ale twój przypadek nie da sie juz wyleczyć przykro mi jedyna opcja TO ABORCJA!!!!!!!!!!!!!!!