Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TAKAAA JEDNA))

No to zaczynamy tę nierowna walke z kg:)

Polecane posty

Witam!:),ale widze ,ze juz sama siebie;;(:(:(:( Niestety ,ale ja jestem cierpliwa:D Najwyzej bede opisywac sama moje zmaganie z dietkowaniem!:) To pozniej,trzymajcie sie ,jezeki ktoras tu zajrzy;D;);D

Nie, no! Taki fajny topik nie może zginąć przez zaniechanie;( Nie mam się czym pochwalić, ale piszę dla podtrzymania konwersacji. Staram się unikać jedzenia jak prosiaczek. Z głównymi posiłkami mi się na ogół udaje. Gorzej ze słodyczami...:( Praktycznie codziennie 2-3 cukierki lub kawałek ciasta. Wstydzę się i obiecuję poprawę. Na szczęście, póki co, nie widzę, żeby miały rujnujący wpływ na moją dietę. W tym tygodniu nawet kilogram w dół. Może to dzięki temu, że sporo się ruszam? Codziennie ok. godziny choćby szybkiego spaceru.

hejka! jak tam ? ja byalm dzis w gosciach troche zjadlam ale , jutro dalej lecimy :) a co u was taka cisza :)

Hajka,hej :) Ja dzisiaj tez do ciotki na urodziny i bede trenowac silna wole ,i mam nadzieje,ze sie nie zlanie;P serene63 -korcze,super,za biegasz!:D Ja natomiast znowu probowala robic brzuszki,ale moj psiak!!!no nie ma szans przy nim pocwiczyc ,siedzi na mie i mnie lize,a jak probuje cos pobiegac na pedalach-szczeka jak szalony:)hahaha Teraz doczytalam twoje wszyskie posty:D serene63 -ja trace na tym moim odzywianie 200 gr i tez sie ciesze:) trochę starsza niż świat- ciesze sie,ze nie nie przybralas i zacze dalszych sokcesow :)

dzisiaj u mnie zamowili pizze :( :) ale sie nie dam :) mam dzis dreszcze i nie mam na nic smaku i na pizze tez :) myśla ze sie skusze i beda namawiac :) dranie jedne :) dzis zjadalm chlebki chrupkie z pasztetem sojowym pól ,pomidorka deko cebuli. kawa 2 w 1 i jablko i mam dosc :). ide ugotowac zupke jarzynowa ( cos na cieplo) zakupilam świezy imbir i do herbatki bede pic co by mnie nie rozlozylo :)

Jestesmy juz po wizytach bo okazalo sie ,ZE zawitalismy jeszcze do naszych dobrych znajomych. U ciotki na urodzinach-nie skusilam sie na rzaden kawalek ciasta,mimo,ze ciocia nalegala:D u znajomych-4 zielone oliwki.2 male kawaleczki sera z plesnia i nietety 2 lampki szampana:(:) Ciekawe czy to jedzenie troszke nad program odbije sie na poniedzialkowej wadze:D

Witam z ranka:) U mnie dietkowo super w sensie,ze moje wczrajsze wypady do rodzinki i znajpmych nie wplynely na dietke.Znowu 300 gr mniej;D Jestem bardzo ciekawa juttrzejszego wazenia:) Na razie jestem na kawce i juz lece machnac sobie druga i cos pomyslec o sniadanku. Pozdrawiam z ranka:)

czesc wszystkim:) paseczkikropeczki widze ze juz sie pzrywitaals:) witam cie :) ja dzis w nocy zjadalm calą czekolade ( pzrez to ze w dzien malo jadlam ) organizm sie zcegos domagal , na szzcescie waga bez zmian , teraz jestem pojedzona i pije tylko herbatki, teraz kawe nie wiem o ktorej cos zjem bo ta czekolada mnie zapchala dzis mam gosci ( bratowa z mezem i dziecmi ) wiec obiad gotuje pod rodzinke - i tez zjem troche . a od jutra postaram sie lepiej pilnowac :)

no to sie dolaczam;) kiedys wazylam 70 kg i schudlam do 55.... wiec wiem ze sie da! wspierajmy sie nawzajem!

taka, ktora jest podstawa wszystkich;) mniej zrec czyli klasyczne "mz". nic nie chce ograniczac bo z doswiadczenia wiem ze to bez sensu natomiast igraniczenie jak najbardziej... ilosci i jakosci. np chce galaretke.. zjem 2 mieszanki krakowskie zamiast 500 ml galaretki;)

no to okey , dobra dieta i myślenie :) ja teraz zjadłam na sniadanie pieczywka chrupkie, pasztet sojowy, 250 ml, soku wielowarzywnego wyszlo mi ok 250 kcal plus kawa czarna :)

ania9989 -witaj :) Mysle ,ze to jeden z najlepszych sposobow odchudzania:D Ja szykuje sobie teraz 2 jajka na miekko. Sniadanko jadlam 0 6.00 wiec juz mnie ssie.Ja jestem tez na "MZ" jem czesciej i naprawde male posilki i widze efekty.:) Pozdrawiam:D

Gość jdssjss
a ja jem wszystko tylko z umiarem i nie tyje wogole czasem nawet zleci tez trochę

no to dobranoc. ja na kolacj 2 plasterki chudej szynki o 19:30:) kolorowych snow i gigantycznego msniadania:P

Witam! Czy mogę się dołączyć? Chcę schudnąć z 5 kg na pewno. Ważę 61,5 a mam wzrostu 165cm. Chcę schudnąć zdrowo i bez efektu jojo. Czy macie jakiś pomysł co powinnam jeść, robić? Czego unikać? Proszę o pomoc:)

Dziendoberek:) Stopka zmieniona-mam nadzieje ,ze widoczna:D Mowilam,ze nie duzo bo codziennia po 200 gr do tylu i tak wlasnie wyszlo:D Zawsze cos do tylu:) Sniadanko-! kr,pumpernikla z twarozkiem i papryczka,kawa ania9989 -:D Zaczarowana21 -witaj serdecznie:D

Gość TAKAAA JEDNA))
Witam dziewczyny!:) O nie nie,ja sie wcale nie poddałam,po prostu nie miałam kilka dni dostepu do komputera:P,super,ciesze sie ze topik nie umarł dzieki wam:),i widze ze sie dzielnie trzymacie:) ja dzis po pierwszym wazeniu i mam...1 kg mniej:D ogromna motywacja:) zakładajac ze bede chudła 4 kg w miesiac to na poczatku marca powinnam wazyc 60 kg:P.Ale niestety jak na razie nie zmotywowałam sie zadnymi cwiczeniami :-o brak czasu...jak na razie jestem zadowolona ze cos ruszyło;)

TAKAAA JEDNA))--------- gratulacje:) mnie na razie nie spada moze juz nie ma z czego , sama nie wiem , albo moze temu ze jestem przed @ ale fajnie ze chociaz wam spadaja kg trzymam kciuki :)

Chyba udało mi sie zaczernic i zrobic stopke:) Serene-mozliwe ze to przez @ ale nie poddawaj sie,czasem organizm ma swoje rozne widzimisie teraz stoi bo sie zaciął:P potem ruszy i nadrobi to wszystko;) Ja tez załozyłam ze jak 1 kg mniej to musi byc 4 kg miesiecznie ale wiadomo ze z tym roznie bywa...takze głowa do gory;) i miłego dnia:)