Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

królikov

szczęśliwego nowego roku i

Polecane posty

Bambino, czy możesz przestać? 😠 🖐️ nie śmieje się. Młodego nie okłamałam, jedynie mogłam napisać coś nie do końca prawdziwego, ale w formie żartu 😠 :classic_cool: 🖐️

Gość Europejskie Detektywe
:d Aha teraz to się tak nazywa? :P

Gość Miluś )*
Ja? Przecież, to nie robię Garena w wała z kołdry :D🖐️

Gość Miluś )*
to nie ja.

dobra kończę z Tobą rozmawiać, bo teraz mnie podpuszczasz. czego innego mogłam się spodziewać :O 🖐️

"Nazywam się Maciek, mam 15 lat. Jestem Marksistą-Leninistą. Lubię historię, jednak moja wiedza ekonomiczno/polityczna wciąż ma sporo do życzenia:) Poza komunizmem, interesuję się piłką nożną, grami komputerowymi, oraz dobrą książką. Lubię się uczyć." - nie wierze, ze stopka tego kolesia jest prawdziwa, az takch idiotow chyba nie ma na tym swiecie :o ?

Gość Miluś )*
Garen, Potęga Demacii Bambino, bractwo wzywa do atake na forum komuchow . Już z tego wyrosłem. Zablokujcie im forum i tyle.

Gość Miluś )*
Garen, Potęga Demacii "Nazywam się Maciek, mam 15 lat. Jestem Marksistą-Leninistą. Lubię historię, jednak moja wiedza ekonomiczno/polityczna wciąż ma sporo do życzenia Poza komunizmem, interesuję się piłką nożną, grami komputerowymi, oraz dobrą książką. Lubię się uczyć." - nie wierze, ze stopka tego kolesia jest prawdziwa, az takch idiotow chyba nie ma na tym swiecie ? :D Już go lubię. Niezły pojeb :D🖐️

jakich opcji? no proszę, słucham :classic_cool: a ja nie lubię, gdy ktoś sugeruje mi 'wieczne' kłamstwo 😴

Czesciej ? Nie sadze :classic_cool:🖐️. Propozycji jest wiele, ale nie napisze ich tutaj, bo wyjdzie, ze jestem zbokiem :D🖐️

a ja właśnie sądzę, ze jednak proszę pana :classic_cool: 🖐️ jesteś zboczony tak czy tak, nie musiałbyś pisnąć słówka żebym to poczuła :D :P

Przymusowa, jasne :classic_cool:. Wcale sie nie zamyka, po prostu zaznaczam, ze na FORUME jest to trudne do wykonania :classic_cool: