Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lubię białą

Kubek termiczny z uchwytem czy bez ?

Polecane posty

Gość lubię białą

Chcę kupić kubek termiczny i nie wiem jaki wybrać taki z "uchem" czy normalny a la termos ? Doradzi ktoś ?

Gość kata jka
zależy po co? jeśl bedziesz z nim chodzić i jeździć komunikacją miejską to z uchwytem, jak do auta do dopasuj do wyposażenia auta/schowek na kubek

z uchem. zasada działania termosa polega na tym że zatrzymuje ciepło w środku. w jaki sposób więc to ciepło miałoby oddziaływać na farbę na zewnątrz pojemnika? przeciez w termosie chodzi właśnie o to aby nie oddziaływało

Gość lubię białą
Ten Kubek to ma być prezent. Zaraz wkleję o czym myślałam.

Gość lubię białą
To ma być prezent dla kogoś kto pracuje na dworze.

Gość olga//
fajny pomysl z tym kubkiem... tez szukam prezentu dla kolezanki , rowniez pracuje na dworzu , bardzo praktyczny prezent, a czym sie w ogole sugerowac przy wyborze takiego kubka?? nigdy nie mialam takowego w posiadaniu. Wiekszosc dostepnych kubkow są godne polecenia? czemu jest taka rozbieznosc cenowa od 4 zl nawet do 150 zl ??? na co zwracac uwage?? łatwo jest trafic na jakis bubel tak jak z termosami ? ze przeciekaja itd..? bo nie wiem czy lepej kupic gdzies w sklepie czy mozna spokojnie w ciemno z neta??

Gość gorący 26 latek
wejdź na tchibo pl i tam poszukaj kubka jest o wiele lepszy - mam go i sprawdza się i jest bez rączki - zamiast rączki ma gumę która jest w kolo tego kubka i nie przenika ciepla ! zajebisty kubek polecam

Gość olga//
gorący...;) rzeczywiscie jest stylowy , fajny na prezent i wcale nie taki drogi .. a nie przecieka ci nawet jak luzem wrzuci sie gdzies do torby??

Gość gorący 26 latek
nic nie przecieka, bardzo dobry kubek. Tak mi spasowal ze zrobiłem jeszcze raz zakup tego kubka i mam ich 3 na lata mi starczy :) cena świetna i kubek też, jak ktoś kupi to będzie zadowolony.

Gość gorący 26 latek
ja kupilem drozszy bo uniwersalny czyli normalny kolor, niezbyt dobrze by wygladalo zeby facet paradowal po ulicy z różowym kubkiem. Ja zawsze zabieram ten kubek w góry lub w trasy autem.

Gość gorący 26 latek
zaopatruje sie w sklepie tchibo pl i to są porządne markowe rzeczy więc nie ma lipy

Gość olga//
naprawde mi sie podoba,,, chce go kupic kolezance na urodziny, wiec taki rozowy , kobiecy .. wydaje mi sie ze bedzie fajny.. Nie jest ona tam jakas rozowa landrynka :) ale taki fajny gażdzet w tym kolorze bedzie ok. A powiedz mi jeszcze ile srednio trzyma cieplo taki kubek??

Gość olga//
a jest na tych kubkach logo tchibo ??? fajnie by bylo jak by nie bylo :D nie chce zeby kumpela pomyslala ze kupilam w promocji z kawą i jej odstąpilam hehe

Gość gorący 26 latek
z domu w góry mam jakies niecale 400 km i jak byłem w górach ostatnio jak spróbowałem z tego kupka się napić to herbata była ciepła w sam raz do picia a jechalem jakieś 5 godzin więc myślę że dobrze trzyma ciepło

Gość Lolita12503265
prawda, rzeczy z tchibo są naprawdę dobrej jakości

Gość gorący 26 latek
kubek jest zapakowany w pudelko z logo tchibo zawsze możesz wyjąć z pudełka i dać sam kubek

Gość olga//
rewelacja.... dzieki wielkie:*:* spadłes mi jak grom z jasnego nieba :D

Gość lubię białą
Dareios Kubek ma być dla mężczyzny :-)

Gość lubię białą
Doradzi ktoś jeszcze ?

Gość lubię białą
może ktoś ma kubek z linka ?

Gość lubię białą
piżamka konkretnie dzięki ;-)

Gość terenowa
Jak chcesz żeby dłużej trzymał ciepło kubek to zalej go wrzątkiem i po paru minutach dopiero wlej kawke czy herbatke. ;)

Gość gość
nie rozumiem po co mam go zalewać wrzątkiem?

Gość terenowa
Jak zalejesz na początku wrzątkiem to zwyczajnie się nagrzeje termos, przez co jak wlejesz później np. kawe to nie będzie strat ciepła. Taki trick ;)