Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agaa :)

młode mamy i dziewczyny które wczesnie zaszły w ciaże

Polecane posty

Gość haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
no to tym bardziej nie bede na garnuszku chlopaka jak inni uwazaja skoro jest darmowa narazie musze ta szkole skonczyc to nie bede jeszcze sie o dalsza dowiadywac http://www.suwaczki.com/tickers/f2w3ugpju2ech 23r.png jak nie bedziesz na garnuszki a kto bedzie placil za mieszkanie rachunki jedzienie:O;D hahahahahhahahah to jak nie bedziesz na utrzymaniu oplata w zaku to koszt 100 zl miesacznie i nie zaleznie od miasta

haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa- ja chodzę do szkoły Żak w Gdańsku i jakoś nikt mi nie kazał nic płacić.

hej ja zaszłam w ciążę mając 18 lat teraz mój synek skończył już pół roku wszyscy go kochają a ja nie wyobrażam już sobie życia bez niego;-) pozdrawiam;-)

Gość podkarpacie
Kamilka21- jak tam dzieciaczki juz spia moj maly juz spacznie spi

witam , ja mam dwie corki jedna 18 latnia i urodzilam ja w wieku 18 lat , nic nie przeszkodzila mi w zdobywaniu wiedzy , skonczylam studia magisterskie i dwie podypomowki .ciesze sie ,z e tak szybko ja milam teraz jest dla mnie jak kolezanka :) moge zawsze na nia liczyc , pomaga mi i sie teoszczy , moje koleanki maja dopiero teraz dzieci i jak widze jak sie mecza , ledwie zyja , narzekaja ......a ja sie smieje :)

podkarpacie- nie śpią jeszcze, Dominika zaraz będzie szła spać bo jutro do szkoły idzie, a mała długo spała w dzień i chyba szybko nie zaśnie coś czuje. Jedynie co synek śpi, przeziębiony jest troche, a on jak jest chory zawsze dużo śpi.

Gość do gonia35
to się ciesz wolnością bo pewnie za chwile córka przyjdzie z brzuchem i będziesz babcią hehehe

Gość podkarpacie
gonia35- i to jest fajne ty mloda corka dorosla

ty pomaranczo, wole jak przyjdzie z brzuchem niz jak milaby sie potem dlugo starac i nic nie wychodzi , hahaha te baby mierzace tem i warjujace na tle ciazy , obrzydliwe

gonia35- mój synek jest fajny :), jak się go pytam kto jest moim chłopakiem, to on odpowiada mi że jest moim kolorowych chłopakiem ;). Pomyśleć, że już w lutym kończy 4 latka, a ja pamietam jak się urodził taki malutki ;).

gonia35- dokładnie :), bardzo kocham moje dzieci, i nigdy bym nie pozwoliła żeby im się coś stało, niczego im nie brakuje, ja wole w razie czego sobie nie kupić a żeby moje dzieci miały :). Ale jeśli chodzi o finanse to nie narzekam jak na razie ;), i mam nadzieje, że to się nie zmieni :).

Gość oj dziewczyny........
Kamilka ja tez mam synka z wrzesnia.ale 2011r.mialam termin na 16.09 ale urodzilam 12.09.

gonia35- planowana :), straliśmy się o nią prawie rok, wcześniej brałam te zastrzyki antykoncepcyjne i przez nie niemogłam zajść w ciąże. Pamiętam, że moja rodzina jak dowiedziała się o mojej trzeciej ciąży to byli w szoku, ale ja to miałam gdzieś ;).

dziewczyny jesli pamietacie to napiszczie z ktorego dnia cyklu poczelyscie symow?

oj dziewczyny........- ja miałam termin z Mariką na 17.09 ale 15.09 byłam na wizycie u ginekologa i przebadał mnie na fotelu, potem przeszłam się od lekarza pieszo do babci prawie 2 km bo nie chciało mi sie czekać na autobus ;), wieczorem bolał mnie brzuch już. Rano o 5 się obudziłam, mialam skurcze co 3 minuty, mała się urodziła o 9.00 :).

kamilka to latwy i krotki porod ja z miomi dziewczynami dlugo i brdzo bolesnie

Gość ssarrka
Ja zaszlam w ciaze w czwartej klasie liceum(tak tak kiedys licea byly czteroletnie)mature zdawalam juz bedac w 7 miesiacy ciazy.Dostalam sie na wymarzone studia-historia sztuki.Skonczylam studia z wyroznieniem.Wniosek z tego taki ze nie ma znaczenia w jakim wieku przytrafia nam sie ciaza ,wazne jest czy jestesmy na tyle dojzale emocjonalnie na przyjscie dziecka reszta zawsze jakos sie ulozy.

kurcze szkoda bo podobno na synka to w czasie samej owu wiec chcialam od was potwierdzenia :)

gonia35- każdy mój poród trwał średnio 3 i pół godzinki ;), ale pamietam, że te niby krótkie godziny dłużyły mi sie okropnie ;).

Gość oj dziewczyny........
gonia ja poczelam synka w 17dc.dokładnie 25.12.2010:))) tylko ja mialam nieregularne cykle,tj.33-38dni.a wiem,ze byl to na pewno ten dzien,bo tak sie zlozylo ze w grudniu tylko tego dnia współzylismy(nadgodziny w pracy,koniec roku w firmie,maz byl w delegacji i tak wyszlo ze tylko raz wspolzylismy)

gonia35- jak dobrze pamietam okres miałam od 15 do 20 maja, 21 kochałam sie z meżem i na następny miesiac już nie miałam okresu ;). Z nim nam szybko poszło ;).