Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AniaKasiaGosia

Siostra z dziecmi chce zamieszkac w moim mieszkaniu

Polecane posty

Gość sheghhj
up

Gość strzałka :)
jeśli to nie było prowo to ciekawe jak się losy potoczyły... może autorka się ugięła i przyjęła siostrę a teraz jej wstyd tu to napisać i żałuje?

przyjęcie odradzałam. Macie prawo się nie zgadzać z moimi propozycjami, nie mniej... jeśli są realne do wykonania i są jedynym wyjściem.. Pamiętajcie, że to jednak rodzina..

Gość gghs
i jak sytuacja sie rozwiazala??

Gość AniaKasiaGosia
Witajcie.Przeprasza za milczenie,miałam urwanie głowy w pracy eh,ale juz lepiej:)Wiec opowiadam.Siostra nie uwierzyła informatorowi,ze mezus ją zdradza.On oczywiscie wyjechał i jakos tak kiepsko z kontaktem z nim:(.

Gość zapytanieee
a gdzie mieszka teraz?

oo właśnie, napisz coś wiecej:) przekona się na własnej skórze w takim razie..

Gość AniaKasiaGosia
Witajcie:)U mnie teraz troszkę kiepsko z czasem ale postaram sie pisac jak najczęsciej:)Siostra mieszka u kolezanki,ale raczej dlugo tam miejsca nie zagrzeje(tam troszkę taka melina jest)pewnie dlugo jej nie potrzymają.Moja kolezanka sie dowiedziała,ze max miesiac i musi szukac lokum(nie wiem czy jakąs kase im dała za to pomieszkiwanie).Jak napisałam mezus wyjechał i kontakt coraz mniejszy z nim:(Tego tez moja kumpela sie dowiedziała.Ehh zobaczymy co dalej bedzie.Co najgorsze to zostawił jej jakies grosze na zycie a teraz z wysyłką kasy sie nie spieszy.

Gość AniaKasiaGosia
Zadzwonie do siostry i wybierzemy sie na jakies zakupy,bo z tego co wiem ten cham męzus nic jej nie wysyła:(

Gość agnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
i Ty siostry nie przyjęłaś i dzieci? Boszze ja jakbym, miała jeden pokój to bym wzięła, w końcu to najbliższa rodzina, jak ja miałabym zostać na bruku z dziećmi i rodziny by się wypięła to bym się straciła resztki wiary w ludzkość...

Gość AniaKasiaGosia
Radze poczytac od poczatku.

Gość AniaKasiaGosia
Kazdy ma swoje zycie,wziecie siostry oznacza utrzymywanie 3 osób i to przez wiele lat.A gdzie moje zycie w tym?Ona popełniła błedy a ja mam za nie płacic?

Gość prarara
Ciężka sprawa- ja znam taką historię, gdzie siostra z dwójką dzieci i mężem przygarnęła drugą siostrę z dwójką dzieci (po rozwiodzie) i gnieździli się jakoś w dwupokojowym mieszkaniu, ale tam stosunki między tymi siostrami były ciepłe, pełne wsparcia. Ta siostra wyprowadziła się po pół roku, odbiła się od dna, a jej synowie do dziś odwdzięczają się ciotce jak mogą. Ale tu padła dobra propozycja pożycz kasę, żeby mieli na ten czynsz, czy dwa, ale nie daj się wprowadzać jeśli jescze jest szansa że np, tamten mąż znadjzie prace.

Gość AniaKasiaGosia
Dzwoniłam do siostry,jedziemy na zakupy...eh chyba ten dupek mąz milczy bo troszke mi o tym wspominała przez tel.Zrobic dzieci to umiał...dupek!