Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ulęgałka

starania o ciążę

Polecane posty

Gość ira2013
Cześć, dziewczynki :) Ula, tak się cieszę, że Tobie się udało! gratulację, kochana! :* teraz się oszczędzaj.duzo zdrowka dla Was! :) co do tego pieska, którego przygarnęłaś, to ja pisałam :) no i proszę - kolejny dowód na to, że coś w tym jest :) ciekawie co u mnie test pokaże. pewnie jutro rano zrobię.chociaż, już mi przeszło to nakręcanie...jakoś się uspokoiłam trochę.może i słusznie,bo będzie mniejsze rozczarowanie w razie czego.jak test nic nie pokaże, to trudno.będą nowe staranka :) Mayeczko, trzymaj się, kochana.teraz jest ciężko, ale za parę miesięcy wszystko będzie wynagrodzone i już nie będziesz pamiętać przez co przechodziłaś :)

Gość ira2013
Taka_jedna, może też już masz fasolkę? :) Będę trzymać kciuki, żeby tak było. no i oczywiście, za jutrzejszy egzamin też :) Powodzenia! :) ja też pewnie zmykam lulu. Kolorowych snów :)

Gość bezikmmalinowy
Ulna gratulacje ! :)

hej ,własnie zapisałam sie do lekarza mam w piątek na 19 ,15, takze dam znac co i jak, IRa dziekuje jeszcze raz i wam wszystkim za dobre słowa, trzymam kciuki za ciebie ,i twój test Taka -jedna oj cos mi sie wydaje ze tez dołaczysz do nas, ja też tłumaczyłam sobie na początku , ze to nie mozliwe juz mieć objawy , a jednak...i mocno trzymam kciuki za twój egzamin na prawko, Krzewuszka, nie opuszcze Was!!! a teraz sie zbieram bo z małym do lekarza jadę, cos go złapało:( mam nadzieje ze nic powaznego.

hej...ulna coś niesamowitego az mi sie łezka w oku zakręciła jak to czytałam... pisałaś to chyba z taka euforia ze aż ją poczułam...bardzo się cieszę...pamiętaj ze dobro dobrem sie odpłaca....jeszcze raz wielkie gratulacje.... ...która następna... myślę ja:p...(bo taka_jedna już jest w ciąży z tego co pisze to kochana testuj raz jeszcze)jestem tez pełna nadziei ze to już będzie to...dlaczego?dlatego ze mamy z M bardzo pracowity cykl:p jak pszczółki i dlatego ze jak planowaliśmy starania to chciałam własnie zacząć od tego cyklu żeby dzidzia sie urodziła jeszcze w listopadzie a w styczniu to był tylko taki jeden raz można nazwać to przymiarka dlatego dla mnie to dopiero tak naprawdę 2 cykl takich naprawdę starań i fajnie sie złożyło ze akurat 2 starania wyszły w lutym i zahaczą trochę marca....tak ze wierze w to z całego serca.... pozdrawiam miłego dnia i udanych starań kochane...

Biegaczko, myśl pozytywnie, a jesli sie tak mysli wtedy wychodzi napewno, TO SIĘ CZUJE!!( wtedy to juz wam sie nie bedzie wydawało ze to obsesja i wmawianie objawów) a jesli myśli sie że się nie uda to tak jest, i sie nie udaje, wiem bo tez juz troszke przeszłam w tamtej ciazy od razu wiedziałm ze cos sie stanie i sie stało, teraz myślę inaczej , I wy wszystkie tez myślcie pozytywnie, z czego wam z całego serca życzę , a teraz juz naprawde zmykam

Ula, super wiadomość!!! jak byk dwie tłuste krechy!!!Jak wrócisz od lekarza to szybko pisz co i jak ,czy słyszałaś już serduszko:) Mi na pewno się płodne skończyły bo nic mnie nie boli,ale mdli mnie trochę po tym d..ku czytałam ,że to normalne. Taka jedna testuj z porannego moczu, musi się udać Biegusia no Ty pszczółko teraz albo nigdy;) żartuję, trzymam kciukasy!! Kochane z tym duphastonem to czytałam ,że jak skończę brać ostatnią tabletkę to muszę zatestować ,ponieważ jak wyjdzie pozytywny to muszę go dalej brać ,no chyba że jak odstawię to @ przyjdzie a czuję ,że przyjdzie.

Ula kochana wielk Gratulacje jak fajnie !!!!!!!!!!!!!!!! ;D i w zadnym razie nas nie zostawiaj !!!!!!!!!!!!!!!!!! maya skarbie ty nasz oszczedaj sie juz niedlugo sie pierwszy trymestr skonczy i bedzie dobrze odpoczywaj ktory ty juz tydzien jestes ? 8 czy 9 juz sie pogubilam ;P taka jedna testuj nie czekaj nie trzymaj nas i siebie w niecierpliwosci trzymam kciukasy za egzamin ;) daj znac co i jak po ! ira i jak robilas test jak sie czujesz dzisiaj ? biegaczka ty pracusiu kiedy bedziesz testowac chyba za jakies dwa tygodnie co? napewno bdziesz po takim pracoitym cyku ;) Ola no ja po duku ez sie czulam ie zabardzo ale usisz byc dzielna to dla twojego dobra ;) ile masz go jeszcze brac ? a ja dziewczynki juz wczoraj z wami nie pisalam bo wymiotowalam caly wieczor zachcialo mi sie hamburgera z macdonalda i po nim mi sie tak niedobrze zrbilo ze masara chyba juz nie dotkne burgerow przez nastepne 10 lat bleeeee ;/

małpko do 5 marca włącznie,czasami mnie biorą takie mdłości ale nic po za tym , dam radę:)

może jakieś mięso było nieświeże? ja lubię tortillę mmmm, zjadła bym ale i tak przytyłam:(

oj ola to jeszcze tydzien krociutko pewnie ze dasz rade ;) ja go bralam przez pol rou ;/

ja po smierci taty scudlam 6 kilo a teraz przybrala ze 4 ale sie nie martwie wiosna lato idzie to zaczne sie wiecej ruszac to samo zleci ;)

moze to to mieso ale mj tez jadl i jemu nic nie bylo ale ja to zadko jem fast foody wiec moze moj zoladek nie przyzwyczajony

Gość Ewuś;
ulna gratuluję :) a ze mnie znowu wypływa jakiś dziwny śluz :( i dużo go. Ja nie wiem co się dzieje :( a myślicie że mogę iść do lekarza dopiero za tydzień?? Bo mojego lekarza nie bedzie w tym tygodniu a nie chciałabym iść do innego. 7 dzień spóźnienia... 40 dc...

Gość ira2013
Czesc, dziewczyny!u mnie test nic nie pokazał.była to po prostu taka dziwna @ :( teraz to juz na prawde nie wierze w zadne objawy...i nawet nie bede na nic zwracac uwagi.co ma byc,to bedzie...

Ewuś a nie robiłaś bety? to zrób jeszcze raz test. Idź do innego niech Cię zbada

no właśnie dziewczyny my się tak wypatrujemy objawów, a tu spokojnie trzeba do tego podejść, co ma być to będzie , nawet jak będziemy się martwić to i tak wyniku nie zmienimy

a ja juz sluzu nie czuje kochane chyba mam dzis albo i wczoraj miałam owulacje teoretycznie (jajniki mnie od dwoch dni pobolewały to fakt - ale jakos tak nie zrwacalam na to uwagi)oczywiście jeśli przyjąć ze ostatni dzień oznak śluzu płodnego to owulacja...przynajmniej mi sie tak wydaje...wczoraj miałam taki piekny sluz zreszta pisałam Wam i czułam"mokro" dzis juz nie czuje a sluz jak juz pisałam mało rozciagliwy i taki juz bardziej w biały przechodzi i wodnisty... zobaczymy wieczorem jaki bedzie....a poza tym cos mnie piersi zaczynaja znowu rwac...no a najciekawsze jest to ze ładnie mi sie przesynęla owu...zgodnie z kalendarzykiem to powinnam mieć dopiero 3 marca...ciekawe... może dlatego ze wróciłam do biegania...przerwałam - prawie 2 miesiące nie biegałam bo wiecznie cos a to pogoda a to moze zle wplynie jakbym juz była itp.itd. az mi sie przytylo i powiedział STOP!!! wracam do mojego normalnego zycia ...bo tak bede zachodzic przez pól albo więcej i całe moja aktywnosc fizyczna i kondycja pojdzie na marne...a w zamysle i marzeniach maraton czeka (kiedyś)...

a pisze o tym bo chciałabym sie z Wami podzielic bo jest to dla mnie zaskakujace i conajmniej dziwne...ech te cykle...i w tym cyklu praktycznie nie przywiązywałam uwagi wielkiej...ale tak naprawde to sie mysli i tak i tak, bo tak naprawde nie da sie przynajmniej troszecze nie zwracac uwagi jak sie stara o dzidzie...

Gość Ewuś;
Dzisiaj nie będę robiła testu bo myślę że wiarygodniejszy będzie rano.

Gość Ewuś;
a myślicie że będzie bardziej wiarygodny niż ten z soboty??

kochana jest wtrorek wiec praktycznie 3-4 dni temu robilas...rób test ...nie bój sie niczego...słuchaj jak jestyes w ciązy to test tobie pokaże a poza tym to kochana zastanów sie przeciez @ nie zatrzymasz jak i tak masz dostać...rób spokojnie...trzymam kciuki

ola tak ja bralam dupka przez pol roku bez przerwy ale juz wam o tym pisalam ze kiedys poszlam do lekarz tu w ie sie przebadac on stwierdzil ze mam zespol polivstyczny jajnikow i ze ogolnoe moje jajniki jak sitko wygladaja , wiec przepisal mi dupka co miesiac chodzilam na kontrole i on ciagle powtarzal ze jezei chcialabym moec dziecko to jest tylko ten moment pozniej bedzie za pozno wiec po kazdej wizycie z placzem wychodzilam i pytaniem dlaczego ja no i a akurat w tamtym okresie bylam w toksycznym zwiazku ze tak powiem i nie bardzo chcialam miec z nim dzieci ale jak mi tak lekrz tak powiedzial ze teraz albo nigdy to naprawde zalezalomi tylo na dzidzi tylko uwczesny partner moal inne zdanie i gowno go obchodzilo ze ja mam taki a nie inny problem i w zadnym wypadku nie chcial miec dziecka wiec juz ogole zalamana bylam . lekarz robil mi badania hormonow i wlasnie mnie to zaskoczylo bo rozne hormony robi sie w roznych dniach cyklu on mi zlecil zrobic w tym samym czasie iwyszlo ze prolaktyne mialam podwyszona no i tak przez pol roku wciskania mi kitu a ja mialam 20 lat wiec mu uwierzylam bo powiem szczerz ze nie interesowalo mnie to czy mam pecherzyk go nie ma ale po jego wizytach sie naczytalam w necie i tak zrozumilam ze kolo cos sciemnia , wiec pojechalam do gin w polsce on mnie przebadal i stwierdzil ze zadnego zespolu policystycznego jajnikow nie mam ze jajnik ladbne bez torbirli i kazal odstawic dupka jezeli nie staram sie o dziecko i narazie go nie chce miec i uspokoil ze bede mogla miec dzidzie w przyszlosci zbadal hormony w odpowiednich dniach cyklu i wyniki byly ksiazkowe i niekazal sie niczym martwic , a tamtamu lekarzowi moge jedynie podziekowac bo po dupu okres mi sie wyregulowal;) pozniej uzjezdzilam tylko do mojego gin w polsce i zawsze bylo ok tylko teraz mam rozne mysli ze moze jednak cos mi jest i dlatego ide do mjego gina w marcu i powiem mu ze chcemy miec dzidzie i zeby przebadal mnie pod tym kontem ;) sorki ze sie tak rozpisalam ale ja tez tak mam ze gadula ze mnie ;P

ewa rob test po tylu dniach spoznienia to o kazdej porze powinien pokazac dwie krechy ;)