Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ulęgałka

starania o ciążę

Polecane posty

zrobiłam teścior i krecha ciemniejsza od kontrolnej, kurcze babeczki czy jak dziś wieczorkiem koło 23 będziemy sie gzić to jest szansa że np jak owulka będzie jutro w nocy to te plemniczki dotrwają dojrzeją i uda sie ? znowu mam nadzieje że sie uda ech........ naiwna ja :(

heh teaherko mi test owu wyszedł czasem pozytywny i nici z dzidziusia, tera przez ostatnie 2 miechy nie bylo pozytywnego testu dopiero dziś pozytywny , będziemy sie bzykać dziś w nocy i jutro w nocy , może sie uda a może nie

witam dziewczynki czytram Was ciagle i Beziku to głównie do Ciebie my w szczesliwym cyklu bzykalismy sie non stop. w piatek, sobote (dodam ze mialam testy owu pozytywne) to tylko wieczorem. w sobote i niedziele bolal mnie jajnik wiec w niedziele rano i wieczorem i wtedy sie udalo. bo w pon juz nie i zaszlam. nawet wg usg sie zgadza wiec nie marnuj czasu, kochaj sie dzis i jutro i najlepiej rano i wieczorem-podobno wcale nie sa slabsze plemniki. trzymam mocno kciuki. za Wszystkie staraczki buziole

siemanko Patra mam nadzieje że sie uda, będziemy działać wieczorkiem , rano i znowu wieczorkiem , tak chcemy dzidziusia 🌼 a jak sie czujesz jak dzidziulek ?

dzieki, ja sie czuje ok, dzidzia ok, 16 października kolejne usg. zaczelam cwiczenia na pilce dla brzuchatych, na poczatek tak delikatnie, mozna sie fajnie zrelaksowac i przygotowac miesnie. poki co to przestaje sie miescic w spodnie ale jest ok :)

właśnie widziałam u mojej kumpelki taką piłe , ona rodziła 4 miechy temu, zastanawiam sie czy ta piłka jest bezpieczna przecie można orła na niej wywinąć ?

Hej kobietki:) Dziękuje Wam za życzenia kochane🌻 Ja dzisiaj odkryłam,ze mam śluz płodny;P dzisiaj mój 18 dc.Popołudniu były prztulanki;P ale z moimi @ to różnie bywa,ale zobaczymy co z tego wyniknie:) Miałam iśc w tym cyklu na monitoring ale tak wyszło że nie poszłam w następnym cyklu pójde:)Teacherka trzymam kciuki:)za Was wszystkie:)no i za siebie:D Buziaki👄

ja tez myslalam ze ta pilka moze byc niestabilna ale nie, musisz dobrac srednice do wzrostu, ja mam 167 cm i pilka najlepsza to o srednicy 65 cm, jak sie na niej usiadzie to wiadomo, to nie fotel :) ale spokojnie miesnie miednicy pracuja, nie za mocno i sie siedzi wygodnie.

misia jak jest płodny to do dzieła:) ja myśle że mój test owu zrobiłam za pózno, bo poziom LH jest najwyzszy 24-36h przed owu a potem spada... W czwartek juz mialam prawie 20 mm pecherzyk a test zrobilam w piatek wieczor wiec juz mogla byc owulka, i LH spadlo.... Patra, pozdrawiam Ciebie i Maluszka:*

Patra ja też mam 167 hehe:) Teacherka były popołudniu i jutro też bedą:)Ale cholera wie czy owulacja była... Naprawde sama nie moge uwierzyć,że tak nie mysle o dzidzi może dlatego że nie mam kiedy maly ma zapalenie ucha,szkoła w weekendy i inne sprawy.Nie że wogule nie myśle ale taka wyluzowana jestem:) Mam kolezanke która współzyła ze swoim facetem przez 4 lata bez zabezpieczeń i nic nie wychodziło z tego,mieli kryzys i wrócili do siebie i odrazu zaszła cos w tym jest!Bo jak starałam sie z pierwszą ciąża to dwa miesiące sie nakrecałam i du** odpusciłam no i zaszłam w 4 cyklu. Teraz juz troche długo,ale to przez owulke:( Wierze,że Nam sie uda!!!!

Cześć dziewczynki. dawno sie nie odzywałam. Te trzy tygodnie mineły mi strasznie szybko. Łączę dwie prace więc ciagle jestem zajęta i w biegu. A jak jestem w domu to robię jakies pomoce do zajęć dlka maluszków. W przedszkolu super. Ciągle nie moge uwierzyc że się udało. Korzystam na razie z tego co mam i sie ciesze że udało mi się dostac ta pracę. Choć nie wiem ile jeszcze tam popracuje, bo paniu za która jestem poroniła i pewnie wróci szybciej niż planowałam. Ale trudno. Przynajmniej jakies doświadczenie juz mam. Ciesze się na razie z tego co jest. a co do cyklu to czekam na okres. Myśle że do końca tygodnia dostanę,.. Nawet o tym wszystkim nie myśle bo nie mam kiedy. Juz piersi mnie bolą jak na okres więc @ lada dzień przybędzie:D Buziaki dla Was i trzymam ciagle za Was kciuki. Mam nadzieje ze w końcu będzie wysyp II. I Mam nadzieje ze jak za jakiś czas znowu tu wejde to ktoś juz przerwie ta juz niezręczna ciszę:D:D

Dziewczyny, doradźcie - wczoraj zamiast @ pojawiły się dziwne plamienia w kolorze brązowym, dzisiaj kompletnie nic. jestem zaskoczona, ponieważ nigdy się nie spotkałam z takim zjawiskiem :)

Gość moniah13
bloody mary nie wiem czy masz to samo co ja,ale własnie w tym miesiacu spoznił mi sie okres o kilka dni. powinnam miec w poniedziałek a dostałam w piatek wieczorem . poczatkowa myslałam ze moze jednak ciaza ale we wtorek pojawiło sie własnie brazowe plamienie sroda spokoj i w czwartek to samo znowu plamki a w piatek dosałam okres. tez nie przypominam sobie zebym kiedys tak miała wiec nie mam pojecia co to.

dziękuję za odpowiedź, zobaczymy, rano pobolewał mnie brzuch, teraz nic, więc sączę sobie pivko. Odpuściliśmy sobie starania więc się nie napalam.

a dupa wczoraj koło 19 był test pozytywny i o 12 w nocy fikumiku a dziś nic nie bedzie , jestem wściekła bo m chce w nocy jak skończy robote a ja tera bo boje sie że zapóźnio będzie w nocy i tak oto żeśmy sie pożarli więc moge se wpisać 12 cykl czyli rok starań , ależ zła jestem ........ :(

Babeczki żegnam sie z wami , narazie sobie odpuszczam internet , chodzenie po lekarzach .......... tak mi jakoś smutno sama nie wiem czemu ale mam doła pa kochaniutkie ❤️

Gość JUDIT
hej dziewczyny u mnie 13 dzień cyklu, przytulanki z moim m mamy raczej codziennie to juz 3 cykl staran :( juz staram sie nie nakrecac i nie myslec, ale wez nie myśl. W sobote bylismy z moim M u sasiadów bo nas zaprosili, w maju wzieli ślub nie planowali dziecka bo maja niepewna sytuacje finansowa, wszystko ladnie pięknie oywieramy piwka rozmawiamy :p ja patrze ona nam daje szklanki a sobie szklanke myslalam ze woli drinki? wiec pytam 'ty piwka nie pijesz ??' a ona no nie ja tylko herbatke bo wiecie jestem w ciąży' a ja z moim losieeeeee :( jakby mnie ktos po gębie wytrzaskał poczułam gorąco zatkalo mnie, po chcwili pogratulowalismy oczywiście:p takze jak nie mysle o dzidzi to dowiaduje sie ze to ta sie spodziewa i ta aj..... pozdrowionka

beziku kochany oj chyba faktycznie sie mocno nakrecilas... nie kloc sie z mezem o godziny bzykanka bo to nie fajnie... bedzie mi tu Ciebie brakowalo ale jesli dzieki temu uda Ci sie wyluzowac to troche to trzymaj sie cieplutko

Bezik nie kłoc sie z mężem,jak Ci pomoże odpoczynek od forum to zrób tak,ale nie opuszczaj Nas🌻Jak wczoraj były przytulanki to dobrze i beda w nocy tak jak mąż mówi:)Nie smuc sie to nie pomaga kochana👄

A ja wczoraj zrobiłam test i mi wyszedł baaardzo pozytywny (dopiero wczoraj) i cyce mnie od wczoraj bolą więc chyba jakos teraz jest owulka...cały weekend byzkaliśmy się chyba z milion razy:P lecę na usg wieczorem :) Bezik :*:*

oj babeczki kochane dziękuje wam za wszystko , faktycznie musze wyluzować , nie opuszcze was tylko musze net ograniczyć bo co chwila czegoś sie doszukuje nie tylko ciąży... w nocy było bzykanko, pierw sie kiłuciliśmy potem , przeszło, a potem wyłam chyba z godzine w sumie bez powodu i jak sie kochaliśmy to w trakcie sie poryczałam, m sie śmiał i mnie przytulił, cały czas mi sie płakać chce normalnie mi odbijapalma, zawsze przed @ tak mam a w tym cyklu trochu wcześniej ale m przymknął na to oko . to fakt że jak sie czegoś bardzo chce to nic sie nie udaje , jak coś sie zmieni u mnie to napisze , buziaki kobitki i nie dajcie sie zwariować tak jak bezik ;) kocham was 🌼 ......

Beziku nie opuszczaj nas... :( Będzie mi smutno bez Ciebie :* Ja sobie odpuściłam...nawet nie wiem który to dzień cyklu...czekam na @ która ma przyjść za parę dni... Wczoraj byliśmy na urodzinkach u mojej chrześnicy.Skończyła 4 latka.Brat ma jeszcze jedną 1,5 letnią córkę .taka mała przylepka :) chrześnica mężusia.Fajnie byłoby mieć takiego brzdąca w domu...ech...

czesc wam beziku trzymam kciuki i nie opuszczaj naszgo forum u mnie 22dc i tak mnie strasznie od soboty bola piersi normalnie takie pełne jakbym miala mleko nie sciagniete...buuuu boli i do tego sutki ciekawa jestem ktora teraz zobaczy II kreseczki cos dawno nie bylo nowinek...:) oby nam sie udalo:)

a mnie pękł pęcherzyk....nie mam sił już dzisiaj na przytulanki:( słabo się czuje...naciągnełam chyba i pęcherz mnie boli, leże obwiazana szalikiem :( z herbatką...i stertą prac domowych do spr :(

czesc laseczki kochaneczki!!! ja bylam na 2dniowym weselu i dopiero dzisiaj zasiadlam przed kompem :) a tu pacze i nie wierze! Beziku a co to za fochy na kafe?? z nami pisaj tu ciagle za to przestan liczyc dni plodne. ja np dzisiaj sobie pacze a tu juz 13dc, myslalam że moze jakiś 10 :)

Cześc dziewczynki przepraszam że tak z rana ale właśnie wstałam do przedszkola. A więc w skrócie. Zrobiłam dzisiaj test ciążowy i wyszły II powtórzylam zaś dwie. Tylko że to ten test z allegro niby najczulszy. Za kilka dni powtórze ale juz z apteki. Cholera nie ciągle nie moge uwierzyć. Tylko co ja dyrektorce powiem. Ale na razie o tym nie mysle:D Buziaki i dam znac za kilka dni:D:D:*