Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ulęgałka

starania o ciążę

Polecane posty

Gość biegaczka80
o i jeszcze doszedł ten posmak w ustach taki tabletkowy (chociaz juz go miałam w tym cyklu - jak tak se przypomnę to te wszystkie objawy na @ towarzysza mi praktycznie od - po owulacji) czytaj o przytulanka zawsze tak mam na @...cholera a jednak będzie a juz myślałam ze zaskoczyłam ...taaak to było by zbyt piękne jeszcze za pierwszym razem....hehe

Hej staraczki:* Jestem:)U mnie bez zmian,piersi bolą coraz bardziej no i to dziwne uczucie w podbrzuszu. Pewnie @ się zbliża...

ja sobie juz test kupilam i tak sobie mysle po co mi on, co wejde do lazienki to sie na mnie patrzy i kusi, kusi ;) ale jeszcze zbyt wczesnie na cokolwiek, pozatym mialam sie nie nakrecac :P

Gość biegaczka80
hehhe sohno ma mnie tez patrzy i kusi ale chyba sobie zrobie mam ten pre - test wiec czytałam ze moze byc dobry w wykrywaniu:)

też mam test i chyba go jutro rano zrobię i będę miała spokój . No to kruszynka to Ty może zaciążyłaś?! super by było!

Gość biegaczka80
kruszynka i ty tez z takimi dobrymi wiadomościami od samego rana...hehhe.... widzę ze My wszystkie takie same objawy mamy na @ hehhe ciekawe co z tego będzie...albo raczej ile dzieci z tych objawów bedzie :)

Gość biegaczka80
dziewczynki to co umawiamy sie na jutro rano...hurtem ...heheh będziemy testy robić a potem szybko relacja:)

hehehe mimo to wole zaczekac, obiecalam sobie ze jak sie @ nie pojawi to dopiero test bede robic 21 :P w sumie jakby nie patrzec to tylko 4 dni, nie wie, nie wiem :)

tyle ze na moim tescie pisze wykonac po 3 dniach od spodziewanej miesiaczki, wiec nie wiem czy wyjdzie wiarygodny, ale w sumie raz sie zyje, jak cos zrobie nastepny :)

dziewczyny ja zrobię zaraz, chociaż nie będzie mnie kusił, a jak nie dostanę to wtedy kupię

Gość biegaczka80
mmm i co i co???? az mnie palce bola tak 3-mam kciuki!!!

pozytywny jak najbardziej!!!! druga kreska, slabsza czy nie to druga kreska ! powtoz jutro albo za 2 dni, ale chyba juz moge ci pogratulowac! :*:*:*:*

Gość biegaczka80
jaaaaa jestes w ciązy...gratualcje ulegałka:) ale SUPER!!!!!

kochane ale ta druga kreska jest tylko zarysem , jest widoczna pod światło tylko tyle . zrobię jak nie dostanę!:)

Gość biegaczka80
hahha ja robie jutro rano...zal mi sie robiło...hehhe

ciiiii ulegalka ;) badz dobrej mysli :) i pamietaj ze test zrobilas nie dosc ze przed terminem to jeszcze nie z pierwszego moczu :P

wydaję mi się ,że jest bardzo słaby odcień ale to dopiero jak się wpatrzysz, pod światło albo w oczach się mieni. Dziewczyny spokojnie, mówię że negatyw...

Gość biegaczka80
kochana druga krecha nie wychodzi jak sie nie jest w ciązy i ty to powinnaś wiedzieć najlepiej...sama wiesz ile razy sie nie udawało...ale bedzie jak zaciązymy...ja sie przyznam ze mam jeszcze cichutka nadzieje...bo i tak mimo wszystko czuje sie inaczej niz zwykle przez ten cykl:)