Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

matka_puchatka

Plan SCHUDNĄĆ!! Bez wymówek do celu!!

Polecane posty

Gość mjluska89
ano tak to jest. ja też mam pozostałości po ciąży mimo że urodziłam prawie 3 lata temu. niestety rozstępy robią swoje :(

Nie wiem od czego to zależy.Jak chudnę to pierwsze ceci mi z boczków i buzi-a mam ją chudą jak cholera i wyglądam jak kościotrup.Kości mi wychodzą na wierzch i źle się czuję.A powiedzcie mi też tak macie że mimo że jest te parę kilo nadwagi to wam wystają kości biodrowe czy miednicowe(nie wiem jak to się nazywa).Mi tak a jak schudnę trochę to jest masakra.

no tak pamiątka po ciąży jest zawsze:( u mnie rozstępy na piersiach i brzuchu . i właśnie ten brzuch po ciąży ciężko mi zgubić

pseudonim-------wzrost------waga startowa------waga obecna------cel matka_puchatka 173------------ 74,5 -----------------71,5-------------66 mjluska89----------165--------------86------------------- 84,4---------------80 setny brzuszek 170----------------65--------------------------------------- suzana_beauty----172------------73,5-------------------71 ---------------65 renka26-----------160---------------73,4----------------- --------------------- shastra-----------168----------------94,5---------------- -78----------------- znowunadiecie---170----------------65-------------------- -----------------60 gruba babkaa----172-----------------79---------------------------- ---------70 arnik--------------163----------------64----------------- --------------------- mamapauli.........176................73....................71,2............60

u mnie tak samo kości biodrowe mimo że brzuch gruby mam wystające tak samo jak obojczyk wogóle ramiona mam też takie flaki a od łokcia w dół chude.i tak samo z łydkami

u mnie znowu tyja uda i okolice brzucha. Tak to wszystko mam chude. Moja kolezanka znowu tyje cala - nawet rece,palce u dloni i przeguby:) Ja znowu mam takie chude rece, ze az chyba to smiesznie wyglada. Wszystko co kupuje,jakies zegarki, czy bransoletki, musze zmniejszac.

Gość mjluska89
każdy jest inaczej zbudowany. takie masz kości i nic z tym nie zrobisz. ja ważę dużo a nie wyglądam.

Gość mjluska89
ja ciążę przenosiłam. dopiero w ostatnich dniach pojawiły się rozstępy. gdyby mały chciał wyjść o czasie nie było by ich

mjluska89 - to mam tak jak ty. Waze 74 kg przy wzroscie 165cm, co juz plasuje mnie jako osoba z nadwaga, a w sumie kazdy mowi,ze wygladam normalnie. Ale to tez pewnie dlatego, ze raczej staram sie tuszowac mankamentyfigury ubiorem. No i specjalna bielizna:):):)

Gość mjluska89
jezu dziewczyny widzę że wy macie obsesje na punkcie swojego wyglądu. najwyraźniej zawsze chce się ważyć mniej nie zależnie od wagi jaka się ma. bez sensu...

Ja zmykam, bo mała ząbkuje, i nie wiem za ile się obudzi, a chcę się trochę przespać. Do jutra dziewczynki. Miłych snów

Gość mjluska89
to tez zależy od kości. ja mam mocne i ciężkie i nigdy nic nie miałam złamanego. nie ubieram się jakoś specjalnie.

ja napewno nie mam obsesji na punkcie swojego wygladu:) Chce sie odchudzic dla siebie, nie po to,zeby wygladac jak chudy patyk, tylkodla wlasnego zdrowia. Jestem mloda, z biegiem czasu bedzie mi coraz ciezej zrzucic nadmiar kilogramow, a wiadomo, ze im czlowiek wiecej wazy, tym wiecej chorob sie przyplacze.

witam nowe dziewczyny:) bardzo fajnie, że tak nas tu wiele:) mamapauli moja też ząbkuje dziś prawie całą noc nie spałam... dziewczyny ja sie dziś chyba nie waże, bo z samego rana przyssałam sie do butelki z wodą i wypiłam już chyba ponad pół litra, a potem herbate więc waga już nie będzie obiektywna:( cholerka szkoda. dobra dziewczyny zmykam sie zdrzemnąć bo mała dała mi popalić.

Witam z rana :) mój synek za to ładnie śpi ale ja zasnąć nie mogę i przewracam się z boku na bok.. ale mnie kusi wejść na wagę :) jutro mija tydzień:D

Witajcie:) Ja to nawet na wagę nie wchodzę,bo już spuchłam przed @.Zważę się po miesiączce czyli za tydzień najszybciej.Mam mieć w czwartek potem to ze mnie zejdzie teraz waga będzie źle wskazywała bo zawsze mi przed dochodzi 2-3 kg tak puchnę.

Ja postanowiłam ważyć się w każdą niedziele na wieczór, nie mam wagi w domu, (tylko kuchenną )Więc na ważenie lecę do szwagierki dwa piętra wyżej:)

Szwagierka i siostra też przechodzą na dietę 1000 kalorii, marzy mi się orbitrek, ale nie mam narazie kasy muszę zacząć zbierać. Albo może na dzień kobiet się uśmiechnę do narzeczonego;) A narazie mamy plan ze szwagierka co dzień biegać po schodach na 10 i z powrotem:)

Dziś już po kawce z mlekiem i słodzikiem, 1 i 1/2 kromeczki chlebka z wędlinką sałatą pomidorkiem i ogórkiem, teraz idę na jajeczko z kromeczką vazy. Na obiadek kotlecik mielony 97g + 1 ziemniaczek i 1 ogóreczek konserwowy, podwieczorek jakiś owocek dziś chyba mandarynki, a na kolacje jeszcze brak pomysłu:)

ja na allegro kupowałam za 30 zł z przesyłką, ale siostra mnie ochrzaniła bo działa w oriflamie i podobno tam też można kupić:)

dziewczyny ja od dziś dodaje pompki:) a co tam. a jeśli chodzi o balsamy to ja stosuje elancyl na celulit i koncentrat redukujący rozstępy ale stwierdziłam, że lepiej podziała glico A. to taki krem z kwasem glikolowym, który mocno złuszcza naksórek więc redukuje bliznowce. tylko, że właśnie mi się skończył więc czekam na jakąś promocje. do tego nawilżający balsam z mocznikiem z svr. dziewczyny na rozstępy to tylko złuszczanie i natłuszczanie. i nie ma co czekać im wcześniej tym lepiej. jak bledną to sie nam wydaje, że schodzą a to nie prawda tylko zmieniają sie w blizny.