Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jo------anna

Termin lipiec - wrzesień 2012, jest ktoś?

Polecane posty

Kinia a ile dzidzia juz ma cm? Ktory masz tydzien? A to cisnienie 120/70? I sie pytala czy sie stresujesz? To przeciez dobre cisnienie..

Ja byłam na wizycie i podłączyła mnie pod to urządzenie ktg chyba i dlatego słyszałam serduszko.Za chwilę wstawie fotkę

Gość Jo-------anna

Majtki nie sa konieczne. Ja chyba pozostane przy swoich majtach ;) Wkladki laktacyjne jak najbardziej. Jesli chodzi o koszule do karmienia, to ja kupie jedna i jedna pizame do karmienia, bo bede karmic zima a mi jest zimno ciagle :P Z kupnem laktatora, oslonek itp wstrzymalabym sie do porodu. Po wyjsciu ze szpitala bedziesz wiedziala czy karmisz piersia i czego potrzebujesz. No i stanik do karmienia trzeba kupic :P

Kinia ciesze sie ze z maluszkiem wszystko ok :) brzusio tez juz super:)

Doti dokladnie tak :p caly tydzien sama wychodzi o 13- wraca 22.30 a ja od 1.5 roku w nowej miejscowosci i nikogo tu nie znam :/ dobrze ze mam was bo bym na leb dostala:p

Doti a Tobie kochana jakos minal ten dzien bez mezusia? zobacz znowu wieczor zaraz do wyrka i tak kazdy kolejny... i minie szybko :)

:) Dzieki dziewczyny ;) Moze tak mi sie miesnie schodza po prostu :) Ogolnie mi sie wydaje, ze Jasiek sobie robi miejsce pod pepkiem bo mam wrazenie, ze jest bardziej plytki :) I czasem mnie tak kluje kolo pepka

Śliczne macie brzusie :) Kiedyś też swój wrzucę, jak podrośnie :) Ja po wizycie, widział po mnie, że nie mam ochoty na dyskusje, to wyjątkowo szybko mnie załatwił. Na przeziębienie powiedziałam co biorę i on powiedział, że bardzo dobrze. A więc: Prenatal Grip Care, Wapno z wit.C Sok z malin mleko z miodem i masłem dokupiłam: syrop z prawoślazu i Sebidin plus (bo ten smak mi nawet odpowiada) Pozwolił na Paracetamol w razie potrzeby. I dużo pić, pić i jeszcze raz pić :) Wszystko inne w normie, ciśnienie jak zwykle u niego 139/70 (w domu przed wyjściem 110/60) :)

dokladnie megan masz racje jakos mi zlecilo:) od czwartku do soboty ma byc u mnie koleznka w niedziele pojdae do brata w poniedzielk ide oddac mocz do badania we wtorek ide do gina i sroda zleci i w czwrtek bedzie moj ukochany:)

Doti ja wczesniej myslalam, ze boli mnie blizna po operacji, bo bolalo bardziej z lewej a tam mialam wiekszy siniak. Ale teraz kluje rowniez z prawej i mi sie wydaje, ze dzidzia sobie robi miejsce ;) Bo mam takie wrazenie, ze pepek mam bardziej plytki

aaa to dziekuje ze mnie uspokoilas:) bo myslalam ze to cos zlego...ufff dziekuje:) czyli dzidzia robi sobie miejsce skubane noo:)

Doti to super masz czas zajety do powrotu ukochanego :) tylko nie zapomnij o nas w tym natloku zajec:p BlackRosssa bedziemy czekac i na Twoj brzusio :) wracaj szybko do zdrowka :)

Gość Jo-------anna
Kobieta w ciąży powinna jeść dziennie około kilograma warzyw i owoców (obowiązkowo 100 g marchwi i 4 duże owoce np. jabłko, banan lub więcej mniejszych), gdyż zawierają duże ilości witaminy C , beta-karotenu (marchew, pomidory, ciemnozielone warzywa), kwasu foliowego, błonnika i składników mineralnych Ze co?ja nie wiem czy moje posilki w sumie waza 1 kg, a gdzie zeby samych owocow i warzyw tyle zjesc :P

Mnie też kuje koło pępka i te wiercenie też wyżej koło pępka czuję i dziś się właśnie jej pytałam i ona powiedziała mi że macica się unosi razem z dzidzią:):)