Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka sobie obserwatorka

Polscy faceci są brzydcy i nie dbają o siebie

Polecane posty

ale mnie nie obchodzi co kobiety lubią i nie będę sobie golił jaj nawet jeżeli one to lubią. znaczy może nie tyle "nie obchodzi" co po prostu nie będę robił z siebie pedała nawet jeżeli "kobiety to lubią". po prostu trzeba znać granice. może cię to zdziwi ale nie żyję po to żeby jak piesek skakać wokół jakichś idiotek i spełniać ich zachcianki. i tak nigdy nie będzie choćbym miał w ten sposób coś zyskać. moim zdaniem to mnie odróżnia od wielu z tych pajaców których widzę wokół siebie. faktycznie wielu tak robi ale to jest właśnie tragiczne w czasach w jakich żyjemy. mężczyźni utracili męskość i stali się głupimi pajacami robiącymi to co im każe jakiś "men's health". biorącym się za wino albo whisky bo w gazecie napisali że "nowoczesny mężczyzna powinien". to jest żenujące.

Gość htdhdh
to cos jak Iftar z Kucharzem :O

!offerma "ale mnie nie obchodzi co kobiety lubią i nie będę sobie golił jaj nawet jeżeli one to lubią." Skoro jesteś prawiczkiem to faktycznie nie musisz dbać o 'dolną fryzurę'.

a za twoje zdrowie wywalę jeszcze dzisiaj jedno mate yerby. wprawdzie nie napisałaś że "zadbany mężczyzna" może ją pić ale co mi tam :D

Gość Wole bursztyn od diamentu
Ola Boga Oferma, to nawet nie waodmo gdzie z toba zaczac... Ludzie pija wino bo lubia, bo sie na tym znaja, bo im to dostarcza przyjemnosci. Nawiasem mowiac w Europie to tradycja paru tysiecy lat a nie jakiegos magazynu. Natomiast owlosienie, prosta sprawa: kazdy woli lizac gladka skore ;) a nie jakies klaki :O Z orientacja seksualna nie ma to nic wspolnego. Raczej z otwarciem na doznania i ich wzmocnieniem :)

Gość CrusaderR
Jak dla mnie to nie jest wybryk magazynow. To jest XXI wiek, wypada dbac o siebie i chigiene. To moze przestaniesz chodzic do fryzjera lub prac ubrania, zeby pozostac prawdziwym facetem jak to ty mowisz :)

"Nie wyobrazem sobie byc z facetem ktory sie goli co drugu dzien...fuj!" ty chyba lesbą jesteś. męski twardy zarost u faceta to coś zajebistego. "wywalę jeszcze dzisiaj jedno mate yerby. wprawdzie nie napisałaś że "zadbany mężczyzna" może ją pić ale co mi tam" Kaliban pijał, więc możesz :P

Gość niektóre laski tutaj to puste
"!offerma jakoś dziwnie tylko do mnie masz ciąlge pretensje i ciągle ci przeszkadza ze ośmielam się mieć własne zdanie." bo bielyje rozy NIE MA WŁASNEGO ZDANIA, to i musi zawsze komuś odpowiadać, kto potrafi coś sensownego napisać:D sama nie zacznie, bo nie wie jak, dlatego zawsze ciągnie czyjeś wnioski i się rzuca:D

"Jak dla mnie to nie jest wybryk magazynow. To jest XXI wiek, wypada dbac o siebie i chigiene" już o ortografii nie wspominając. absurdalne argumenty ze mam sobie jaja golić "bo jest XXI wiek" to wiesz gdzie sobie możesz wsadzić? tam gdzie pedały się "otwierają na nowe doznania i wzmacniają je" :D "Niczym Pan WC." tak jest, jak prawdziwy ciemnogród który moze pić wino, wódkę i co tam chce i mieć w dupie czy to jest "modne" czy nie i czy "kobiety to lubią".

" już o ortografii nie wspominając. absurdalne argumenty ze mam sobie jaja golić "bo jest XXI wiek" to wiesz gdzie sobie możesz wsadzić? tam gdzie pedały się "otwierają na nowe doznania i wzmacniają je" " buahahahhaa, offero, masz ode mnie litra wódki za ten tekst!!!

Gość CrusaderR
Przepraszam, chochlik sie wkradl do tekstu. Reszte podtrzymuje.

Gość Offerma dał kiedyś babie z kaf
swoją fotę jak był durny i naiwny a tamta przekazała ją jeszcze dalej. tak z 2-3 lata temu :O

niektóre laski tutaj to puste "...dlatego zawsze ciągnie czyjeś wnioski i się rzuca" No jasne, ze złości rzucam się niczym osoba owładnięta Pląsawicą Huntingtona.

mniej więcej tak:D własnie tak się rzucasz:D

Po co się myć i wodę marnować, skoro można zaoszczędzić na nową grę komputerową? Ubrania? Buahaha przecież to dla gejów. Prawdziwy facet pachnie potem, koniem i tytoniem. A teraz przepraszam, idę wypić 15 piw i na koniec puścić pawia na mój gigantyczny brzuch. W międzyczasie zrobię kupę do bidetu i założę sandały na skarpety. PS: Zna ktoś jakieś dobre, zaoczne gimnazjum dla dorosłych?

Gość ahahahahah dobreeeeeee
"księżycowy królik "... i zadbany w dobrze dobranych ciuchach" Np. mieć dresy wyprasowane w kant." hahaha, równo po paskach:D

Gość wankasia
polscy to dno, najlepsi sa wlosi- np. ten kapitan statku wycieczkowego! taki pilot wrona moglby mu buty czyscic, niczym nie dorownuje temu przystojniakowi francesco schettino.

Gość prawda kole w oczy
Właśnie najbardziej mnie śmieszą faceci, ci beznadziejni. Czasem słyszę ich rozmowy to aż..... Szukają ala Dody, a sami? brudni, śmierdzący i niezadbani, i ci właśnie mają największe wymagania. No w sumie rozumie, musza się dowartościowac. Mieszkam na południu Europy i zgadzam się z tym. Porównując facetów tu, a w Polsce jest ogromna różnica. Polki to ładnie dziewczyny i faceci-polacy mają w czym wybierac, natomiast kobiety już dużego wyboru nie mają. Południowcy są zadbani, fajnie ubrani, czyści, pachnący. I naprawdę, bez obrazy, ale tam jest w czym wybierac. Już pomijając, że są przystojni, ale zadbani jak trzeba. Zaraz pewno mnie wielu facetów zjedzie, zresztą kobity może i też, ale niestety taka jest prawda. Mam porównanie. Choc nie mówię, że są polacy są złymi chłopakami, bo tacy są wszędzie.

Gość durand
To zostań na tym południu i uganiaj się za tymi rozwrzeszczanymi leniami, którzy mają Cię jako towar zastępczy. Porozmawiaj z Polkami w wieku 40-50 lat które również mieszkają w tym kraju i zadaj im pytanie, gdyby mogły cofnąć czas czy wybrałyby Polaka czy znowu południowca? Bo najwięcej do powiedzenia na ich temat mają siksy po 20 lat, które chwilę temu wyjechały z Polski a już najchętniej wszystkich Polaków wysłałyby w kosmos...

Gość durand
jeszcze jedno , co przykuło moja uwagę. KAŻDA bez wyjątku napisała: "Polacy to (stek negatywów), ale WYMAGANIA MAJĄ ŻE HO HO". co wam te wymagania tak przeszkadzają ? przecież jako najpiękniejsze i najzaradniejsze kobiety na świecie ( :D ) bez najmniejszego problemu je spełniacie. chyba dobrze, że mamy duże wymagania co? dlatego żadna rosjanka ani azjatka naszego serca nie złowi, bo my wymagamy dużo więcej, właściwie tylko Polka (każda) je spełnia.

spoko kobiety tak maja ze z wygladu wola wlochow francuzow hiszpanow tylko nie polakow bo o siebie zekomo nie dbamy ale jak juz wyjsc za maz to jestesmy cacy a tamci be bo sie nie nadaja na mezow a w wieku 20 lat to one musza sie przeciez wyszalec

Gość durand
Na wysokie wymagania narzeka tylko ten kto ich nie spełnia. Znacie kogoś kto spełniłby wymagania (np. zdał egzamin celująco) i narzekał że był ZBYT trudny? Czysta logika odpowiada że nie, bo to dyskredytowałoby tą osobę we własnych oczach. A więc drogie panie, ćwiczyć, biegać, pływać, jeździć !!! Bo celulitis i opony Michelin same sobie nie odjadą. A wtedy na pewno jakiś grzechu warty Polak w końcu zainteresuje się Wami.