Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malivvkaa

SONDA- czy Waszym zdaniem ona lepiej wygląda opalona czy blada? foto

Polecane posty

Jak są niezabite to mają kwaśnawy posmak i jakby bąbelki czuć na języku- moje się dodatkowo na wierzchu spieniały. Wtedy wypluć, i zrobić od początku. Jak dobrze się je zabije to nie ma zagrożenia drożdżycą :) Ja zauważyłam że się nie zabijały jak za mało wrzątku wlewałam, i jak za szybko dodawałam kakao czy coś innego (bo sobie robią pożywkę z tego, dlatego trzeba dodawać dopiero po min. 10 minutach dodatki smakowe) :)

Gość HMS..DRSS...Petard
Nawet jak zalewałem wrzątkiem to wcześniej szatkowałem drozdże i natychmiast mieszałem żeby wszystkie zgineły. Po dwóch tygodniach picia dostałem drożdżycy. Prawda jest taka że u jednego wystąpi a drugiego niekoniecznie, ale fakt faktem - na cerę działa zajebiscie.

petard --> a ty na co te drozdze piles? na wlosy??? moaj mama mi kiedys mowila ze to zdrowie i dodawala do jajecznicy, nawet nie bylo tak zle ze smakiem musze przyznac, ona wlasnie ten posmak drozdzy w jajecznicy wyjatkowo lubi :)

Gość HMS..DRSS...Petard
Na włosy też, ale głównie na cerę. Miałem wtedy 15 lat i sporo syfów na twarzy:D

jezu dziewczyny...uwazajcie z tymi drozdzami...nie wiem czy da sie je zabic wrzatkiem... choruje na drozdzyce juz od dluzszego czasu..objawia sie to wypadaniem wlosow, chorymi jelitami, problemami trawiennymi i bardzo silna depresja (drozdzyca wydziela toksyny ktore atakuja uklad nerwowy) bardzo ciezko sie tego pozbyc...bardzo silna dieta, zadnych drozdzy, pszenicy, owocow, cukru i wyrobow mlecznych... wiec skoro nie moge jesc chleba na drozdzach (tylko na zakwasie) to zaczy ze nawet pieczenie chleba (temp ok 180 stopni) nie zabija drozdzy....

Gość dzwonią do Waszych
Wiosną i zimą ta blada, a latem i jesienią ta opalona.