Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pysiuleczka8

ZACZYNAMY STARAĆ SIĘ O DZIECKO :)

Polecane posty

widziłam to sublima- codziennie oglądam demotywatory :) zobaczcie na yotube jest pełno filmików jak kobiety mówią swoim M lub rodzinie, że sa w ciazy i nagrywaja to :) zaraz wam poszukam tego :)

zonka wybacz ale ja tego nie chce ogladac...nie mam na to sily.przepraszam.

A ja z kolei chcę, lubie takie wzruszacze, szukałam kiedyś ale nie mogłam znaleść

Sublima - wiesz co mój M też kiedyś był przeciwny adopcji. Ale zabrałam go do domu dziecka bo chcielismy tam dać jakieś tam rzeczzy ze ślubu bo nam goście zamiast kwiatów dawali rzeczy dla dzieci. Pojechalismy tam mój M zobaczył te dzieciaczki i zmienił zdanie, ostatnio był tam sam bo robiliśmy paczkę na świeta ( takie niby nic a zawsze coś taka paczka za 60 zł) i był tam znowu sam i się przekonał. My raczej 2 dziecka miec nie będziemy byśmy musieli znowu przechoodzic leczenie itd a ja zawsze chciałam adoptować maluszka. Spróbuj tak mówie Ci. O właśnie znowu idą święta muszę zrobić paczkę :)

A my nigdy nie byliśmy przeciwni aborcji. Moja mama była adoptowana i miała wspaniałych rodziców i dzieciństwo dzięki nim, dlatego ja zawsze mam ogromny szacunek do ludzi którzy adoptują dziecko.

nie wiem czemu tak napisałam :/ faktycznie chyba ciąża mi pada na mózg :D no ale zrozumiałyście o co chodzi :D

No dobrze bo już się wystraszyłam:) Dziś mój M ma dostać premie i czekam na nią i czekam a zaraz muszę iść a chciałabym coś kupić sobie fajnego. A postanowiliśmy ze to zrobie jak bedzie premia na koncie i czekam jak małe dziecko na misia:)

Gość Gość
Ale szybko piszecie nie nadążam czytać.

Gość Monika nie czekaj na hasło
Bo się nie doczekasz gupia babo

Gość Gość
Chyba ty głupia jesteś.Pokaż się na czarno taka cwana na pomarańczowo jesteś a na czarno się boisz.

Gość Gość
Ja nie usuwałam.

Gość Gość
Jestem na tym forum prawie od początku.Jest mi przykro.

Witajcie @ się spóżnia dalej, temp.36,92 objawów miesiączkowych wciąż zadnych poza bólem jajnika. teraz tak sobie mpomyslałam ze zawsze się mówi czekam na @, i sie dostaje, może jakbysmy nie czekały....

Gość Gość
orzeszek2222 A ile ci się już @ spóźńia?

Gość Monika nie czekaj na hasło
Zglaszam cię na policję Monika za mieszanie na forum. Już dość kłamstw. Właśnie jesteś od początku i macisz.

a sorry nie doczytalam ze juz napisalas. Kolejny test będziesz robic czy po prostu czekasz?

Myslałam ze tylko mój ma problem by do środka, wiec najczęsciej jest tak ze jeszcze przed mówi mu ze dzis musi, i wtedy on mówi ze czuje sie jak łosoś, ale o @ juz sie dopytuje, i zrozum tu facetów,

jutro czekam a jak nie dostane @ to pewnie zrobię ale juz rano w czwartek test.dłużej i tak bym nie wytrzymała,

Gość Gość
To sobie zgłaszaj.Zobaczymy kto tu mącił.Bo pewnie ty to robisz i kłamiesz.I niejestem od początku tylko od strony 4. No pomarańczko pokaż się na czarno tak na pomarańczowo cwana jesteś.

Monika924- jeszcze raz odpiszesz pomarańczą i bedziesz się z nimi wdawac w dyskusję ale sory ale wylecisz z tego forum !! nie możesz pojac prostej rzeczy ??- kurwa nie odpisuj im- bo przez Ciebie jest zaśmiecony topik !! czy to jest takie trudne do pojęcia dla Ciebie !!!