Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obiektywnie o prawiczkach.

prawiczki sami pozbawiają się szansy na związek nie robiąc kroku do przodu

Polecane posty

"że w nowej pracy ładna dziewczyna do mnie zagadywała, ja oczywiście się wymigiwałem" tego to ja nigdy nie zrozumiem. po co robić takie cyrki? nie można normalnie pogadać jak z człowiekiem? kobieta, było nie było, poza funkcjami seksualnymi spełnia również inne.

Gość Zuzanna Amelia_...
offerma - w czym je zawiodles ? z tego co tu piszesz to spelniasz wymagania dzisiejszych kobiet , wiec w czym tkwi problem ?

Gość Zuzanno Amelio dlaczego ciebie
ciężko mi powiedzieć. nie sposób wyłapać oryginału od falsyfikatu, a tematy i tak się pojawiają. nie odpowiedziałaś mi. dlaczego interesujesz się tak prawiczkami

Nie nie często. 🖐️ Hmmm ale ja się wymiguję od rozmowy z każdym, nie tylko ładnymi dziewczynami :D Po prostu wiem, że rozmowa nie będzie się kleiła i standardowo wyląduje w kategorii dziwak, a to niezbyt przyjemne. 🖐️ No a ta na siłę chce gadać i teraz już wie czemu unikałem. 🖐️

"z tego co tu piszesz to spelniasz wymagania dzisiejszych kobiet , wiec w czym tkwi problem ?" no to widocznie źle piszę albo ty źle czytasz bo sądząc po tym że jestem 37 letnim prawikiem to coś nie bardzo spełniam.

"prostu wiem, że rozmowa nie będzie się kleiła i standardowo wyląduje w kategorii dziwak, a to niezbyt przyjemne." wymigując się od normalnego pogadania z kimś z pracy na pewno nie pomagasz sobie uniknąć "kategorii dziwak".

Gość Zuzanna Amelia_...
Prawiczek bez wiary - jakie masz relacje z matka ?

""prostu wiem, że rozmowa nie będzie się kleiła i standardowo wyląduje w kategorii dziwak, a to niezbyt przyjemne." wymigując się od normalnego pogadania z kimś z pracy na pewno nie pomagasz sobie uniknąć "kategorii dziwak"." produkując się na forum na pewno poprawisz swoje życie🖐️

Gość Zuzanna Amelia_...
offerma - spelniasz , mimo wszystko musisz robic pewien błąd ktory notorycznie powtarzasz , jak myslisz co to moze byc ?

więc po co doradzasz innym matując swoje?

"offerma - napisz dlaczego zawiodles sie na kobietach , co Ci robily ?" raczej - czego mu nie robiły :D

marnując gr.

Gość Zuzanna Amelia_...
Argen - jestes sztywniak , musisz troche popracować , masz jakies kolezanki ?

Aktualnie nie mam żadnych koleżanek. Były jak czegoś potrzebowały ode mnie. kolejny biedny wykorzystany🖐️

Argen nie mogłem, byliśmy zamknięci w pojezdzie, wracalismy w tym samym kierunku więc już nie mogłęm się wymigać i tak ciągnąłem na siłę te rozmowe głównie o pracy bo nic innego nie przychodziło mi do głowy. 🖐️ Offerma pewnia tak ale to mniej bolesne niż próby pogadania i przekonanie się, że nie potrafie, wiec wolę już unikać. 🖐️

Gość Zuzanna Amelia_...
Argen - czyli syndrom darkera , byles chlopcem na posyłki , dlaczego kobiety nie widza w Tobie partnera seksualnego ? a moze widzą tylko Ty tego nie dostrzegasz i wykonujesz tylko te czynności o ktore Cie prosiły po czy uciekasz ?

Gość Zuzanna Amelia_...
02:35 [zgłoś do usunięcia] Prawiczek bez wiary Argen nie mogłem, byliśmy zamknięci w pojezdzie jakim pojeździe ?

rany wiara jak ty smęcisz. jak nie wychodzisz z domu i z nikim nie gadasz, to oczywiste, że nie umiesz. kompetencje społeczne też trzeba ćwiczyć.

"Offerma pewnia tak ale to mniej bolesne niż próby pogadania i przekonanie się, że nie potrafie, wiec wolę już unikać" musimy pozostać jednak przy ustaleniu że ja tego nigdy nie zrozumiem. skoro potrafisz gadać tutaj to potrafisz i gdzie indziej. po prostu wyluzuj, przestań się napinać, przestań próbować zrobić wrażenie na ludziach.

"skoro potrafisz gadać tutaj to potrafisz i gdzie indziej." Offerma skoro tutaj potrafisz przyciągać kobiety, to i w realu :D Jednak sam wiesz, że real się trochę rózni od kafe. 🖐️ W realu nie mogę zacząć gadać o byciu przegranym prawiczkiem i o całym swoim przegranym życiu, tzn. mogę jak najbardziej ale efekt będzie ten sam co podczas nieudanej rozmowy o niczym. :D

Gość Zuzanna Amelia_...
offerma - Ty jestes gadułą a jednak jestes samotny , moze kobietom jawisz sie tylko jako kolega i nic wiecej ?

"Były jak czegoś potrzebowały ode mnie. " np ja nie mam tego nikomu za złe. też tak to z niektórymi wyglądało ale to była dla mnie okazja żeby pogadać sobie z fajną laską która inaczej nawet splunąć by na mnie nie chciała. oczywiście nie robiłem rzeczy które były by dla mnie jakimś wielkim wysiłkiem.

"W realu nie mogę zacząć gadać o byciu przegranym prawiczkiem i o całym swoim przegranym życiu" no tak, to fakt. ale czy tylko na te tematy potrafisz gadać? "Offerma skoro tutaj potrafisz przyciągać kobiety, to i w realu" no nie bardzo bo jednak kobiety tutaj widzą na ekranie tylko literki a nie mnie, moje zachowanie, ruchy, głos. a to właśnie powoduje że ktoś się podoba (albo nie) a nie treść tego co się mówi.

Gość Zuzanna Amelia_...
02:42 [zgłoś do usunięcia] !offerma "Były jak czegoś potrzebowały ode mnie. " oczywiście nie robiłem rzeczy które były by dla mnie jakimś wielkim wysiłkiem. to co robileś ? o co Cie prosily ? a gdyby kazały dźwigać np siebie to bys sie zgodzil ?

"to co robileś ? o co Cie prosily ? a gdyby kazały dźwigać np siebie to bys sie zgodzil ? " he he :D tak, wziąłbym ją na plecy i zapierdalał przez miasto :D

Gość Zuzanna Amelia_...
offerma - to bardzo miło z Twojej strony , kobiety lubia byc noszone na rekach

Gość Zuzanna Amelia_...
02:44 [zgłoś do usunięcia] !offerma no nie bardzo bo jednak kobiety tutaj widzą na ekranie tylko literki a nie mnie, moje zachowanie, ruchy, głos. a jaki masz glos ? bardziej jak filip bobek czy może jak szwajceneger ?