Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość umndra

zaginiona Madzia

Polecane posty

Gość REMIQ
Ja Ci nazwiska nie napiszę na forum, bo nie można! Poszukaj w artykułach. Wpisz w google "porwanie sosnowiec bartłomiej" to powinno Ci wyskoczyć nazwisko... na W.

Gość =75256GVFG
kouo90o9 A PO CO CI ICH PROFIL?? co chcesz popatrzec na czyjeś nieszczescie

Gość REMIQ
=75256GVFG a co Ciebie to obchodzi, niech robi co chce :O ja pierdole... idź sie przewietrz

Gość =75256GVFG
sama idz sie przewietrz idź dzieckiem się zając w domu posprzataj

Gość REMIQ
nie jestem matkiem polkiem ;)

Gość polecajaca
a ja radze wszystkim tu zebranym bez wyjątku dobrze przytulic swoje dziecko i powiedziec mu jak bardzo jest kochane! mozecie juz jutro nie miec tej okazji

Gość faffafafafaf
Dziwna ta matka zadnych zdjec dziecka w profilu.Jak mi sie dziecko urodzilo to cala mase powstawiam.

Gość =75256GVFG
remiQ na pewno dziecko chodzi zostawione samo sobie a ty cały dzień na kafeterii biedne dziecko

Gość a własciwie to
dlaczego w tych artykułach podaja nazwisko? Czy tak wolno? Co do zdjęć na nk to ja nie rozumiem ludzi, którzy wstawiaja tam zdjęcia swoich dzieci i każdy zboczeniec może ogladać.

Gość REMIQ
=75256GVFG - no rozszyfrowałas mnie detektywie ;) ojojoj :O faffafafafaf - nie rozumiem co w tym dziwnego

Gość JulaOpole
faffafafafaf Chyba jesteś nienormalna, pomyśl ile zboczeńców może patrzyć na zdjęcia TWOJEGO dziecka i robić sobie do nich DOBRZE !!! IDIOTKO TY.

Gość kouo90o9
juz znalazłam,wypowiedzi tej matki tez,słuchajcie no dziwne to troszke,ja im bardzo wspólczuję ale piszecie ze ona sie tak bez emocji wypowiada bo jest na lekach,pamiętam pogrzeb mojego wujka i maja babcia była na lekach,nie dosc ze byla pół-przytomna bo jakby w jakim s transie,nic nie mówiła,nia miala siły juz płakac,napewno by nie dała rady o tej tragedii opowiadac.ta cała matka,ma drżacy głos i co z tego?Jak mówi to zeby jej Madzie oddali to jakby mówila zeby jej ksiązkę oddali czy cos...dajcie spokój takie rzeczy sie wyczuwa.

Gość a własciwie to
dajcie już spokój tej matce. Co wy możecie wyczuwać? To tragedia dla rodziny...detektywi się znależli.

Gość edyttta87
Modlę sie aby Madzia sie znalazła cała i zdrowa. Aż mi sie niedobrze robi jak czytam zawistne komentarze na temat rodziców. Zamiast ludzi wspierac, pomagac, wysylac znajomym za granica zdjecia Madzi to wy siedzicie i plujecie jadem. Gdyby to wasze dziecko zostało porwane a spoleczenstwo szkalowalo was zamiast pomagac jakbyscie sie czuli? ROdzinie dziewczynki zycze duzo sily aby to przetrwac i oby sprawa zakonczyla sie pomyslnie a nie jak w przypadku Iwony wieczorek

Gość edyttta87
DO faffaffa Ja mam córke i nie mam ani jednego zdjecia na jej profilu, moja kolezanka natomiast zamieszcza zdjecia córki na golasa, w kapieli itd az mi slabo zwrocilam jej uwage ale sie obrazila. Żal mi takich idiotek

Gość kolka123456
oj niektorzy to chyba powinni powiesci pisac, jak jest nie wie nikt z nas, spekulacje to juz rzecz normalna, szczegolnie na kafe wiec nie ma sie co dziwic, ale z tymi zdjeciami na nk/fb to chyba juz zakrawa na paranoje, zdjecia zdjeciami, a jak dziecko ma 8 lat i chodzi samo do szkoly to co? zamknac w domu? tez moze zostac porwane, skrzywdzone czy cokolwiek innego, czasem nawet przy zachowaniu najwiekszych srodkow ostroznosci nie mamy wplywu na niektore rzeczy niestety... Niemniej jednak mysle ze to straszne doswiadczenie dla calej rodziny Magdy, wiem ze sa rozni ludzie ale nie miesci mi sie w glowie zeby sprzedac swoje dziecko albo cos mu zrobic.

Gość lgio4tg
pieprzyć brzozę, pieprzyć mgłę... obstawiam że tym zamaskowanym napastnikiem był sam putin!

Gość rfvykik
a w wywiadzie słychać w 2 minucie szczały

Gość szmit
sluchajcie ta matka jest wykonczona nerwowo to co jej sie dziwic i nie zalezy od tego ile ma lat kazda matka przerzywa szok jesli ja to spotyka ja to bym w warjatkowie skonczyla

Gość latooo
Jak mozna nie dac wywiadu w mediach?Jezu jak by mi dziecko ktos porwal to bym we wszystkich wiadomosciach wystapila nie rozumie...to jakies dziwne schowac sie nikomu nie pokazywac,ojciec tylko wystapil totalnie opanowany jak by opowiadal scene z jakiegos filmu!Dobrze ze sie ta sprawa zajeli policjanci z Katowic moze prawdziwi experci przesluchaja rodzicow i do czegos wkoncu dojada.Dzieci nikt nie porywa w takich okolicznosciach bez przyczyny itp....

Gość stara ale jara :)
Pierdolicie jak potłuczone debilki! Taaa... jasne... Każda z Was na miejscu tej matki byłaby szlochającą, ale świetnie zorganizowaną kobietą biegającą od stacjoi do staacji w celu udzielenia wywiadu na temat swojej rozpaczy i zaginionej córki. Żałosne kretynki bez uczuć spragnione sensacji :-0

Gość mamammamaamma
Cos w tym musi byc faktycznie..jednak cala Polska jest podzielona na temat Madzi ,czas pokaze i rozwieje pytania ktore dzis nie znamy odpowiedzi.

Gość mamammamaamma
Stara Jara pamietam jak zaginela corka Wieczorek,kobieta wszystkimi mozliwymi drogami probowala odszukac corke wiec nie wyzywaj ludzi od kretynow bo kazdy ma prawo do wlasnego zdania,jak przejrzysz inne fora to tam jest tak samo pol na pol ..jedni wierza matce inni uwazaja ze to ona miala cos z tym wspolnego czemu az polowa??bo szuka sensacji??nie sadze!!!

Jasne. Czas pokaże, a my sobie posiedzimy z tyłkami w fotelach i poczekamy, co to z tej historii wyjdzie... No, ciekawe... Znajdzie się, czy się nie znajdzie? Może zaczniemy obstawiać zakłady??? Co za muły tu się wypowiadają ! :-0 Słów brak!

Gość wylogowalam sie zeby nie
było ze mącę.. Tak jakby ktos porwal mojego syna to zaraz bym leciala uruchomic policje,stacje tv i wszystko cos sie da.Wiem jak zachowac sie w kryzysowch sytuacjach bo mialam takie 2 w zyciu i trzeba bylo dzialac szybko.Na pewno nie dałabym sobie wcisnac lekow-bo wiem ze opozniaja dzialanie,to nie smierc tylko porwanie i trzeba dzialac a nie uspokoic sie i isc spac...Po za tym po co zakrywac twarz jak ktos ukradl moje dziecko-czy to ja jestem winna...sory ale nie wierze tym rodzica-mysle tez ze to jakis wypadek,moze dziecko upadlo niefortunnie i chcieli to jakos zatuszowac... Coz okarze sie

do wylogowałam się.. jedż do Sosnowaca i pomóż skoro tak świetnie wiesz, jak powinna się zachować matka, której porwano maleńkie dziecko! Grzejesz dupsko w fotelu i się wymądrzesz na temat, o którym pojęcia kobieto nie masz :-0 Widocznie dla Ciebie, to temat na ploty, a nie tragedia rodzionna.

pamietacie o tej dziewczynce z angli ktora ukradli z pokoju hotelowego , gdzie byla na wczasach z rodzina w portugali????????? z pokoju ja wyciagli,brat spal a rodzice byli w hotelu na kolacji,matka lekarka ojciec tez jakis wyksztalcony.Postawili caly interpol na nogi, juz mija czwarty rok i nic, watek z gazety: Jedenasty dzień trwają poszukiwania dziewczynki porwanej w Portugalii dp 15.05.2007 , aktualizacja: 14.05.2007 19:20 Trwają poszukiwania 4-letniej brytyjskiej dziewczynki porwanej z eleganckiego hotelu w znanym portugalskim kurorcie. O pomoc apelują gwiazdy popkultury. Madeleine McCann spędzała wakacje na południowym wybrzeżu Portugalii z rodzicami i rodzeństwem - dwuletnimi bliźniakami. 3 maja cała trójka spała w pokoju hotelowym, a rodzice jedli kolację w hotelowej restauracji 50 metrów od pokoju. Rodzice co pół godziny wracali do pokoju, by sprawdzić, czy dzieci śpią. Gdy zjawili się ok. 22, okiennice pokoju na parterze i drzwi były otwarte, a w pokoju były tylko bliźniaki....ujawniały już przecieki ze śledztwa, m.in., że podejrzanym jest Brytyjczyk, którego widziano, jak fotografował dzieci w okolicy. Nikt nie zgłosił się do rodziców w sprawie okupu, co sugeruje, że porwania mogła dokonać siatka pedofilska lub handlująca dziećmi do adopcji.

Gość kjyufgiuk
stara ale jara :) - powiedziała ta która z koleżaneczkami od rana okupuję kafeterie żeby się kłócić z innymi ludźmi ale nawet dupy do kiblka nie chce ruszyć :O żałosne baby :O