Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Beliar

Pogada ktoś?

Polecane posty

piecucha - wino juz jest? :) beliar - ja ciagle mam watpliwosci i jakos ciezko mi uwierzyc w to, co piszesz :P no i jak to seks nie skonczyl sie orgazmem ? :( to lekko przykre :P

PB, błąd w pierwszym zdaniu zapodałem. Miało być że cokolwiek się stało o 7 rano, nie miało tu już znaczenia w nocy. Taka długa przerwa przecież odgrywa znaczącą rolę.

"Bezedury, masz na myśli disco polo?" No se chyba żarty stroisz. Nigdy se głowy nie zaprzątałem nazwami zespołów i tytułami piosenek ale masz tutaj kilka co słucha w tej chwili: La Bouche Alexia alice Dj captain jack DJ Bobo

hugona - no przegladam ten Twoj link. Powiem Ci, ze zdjecia interesujace :D

Gość Kicia mala
ha haa..dyskomul...fajna zazwa!! a przy jakiej muzyce sie bawiles?? ....jakies ....szczegoly!! Zostawmy , prosze," zycie seksualne" w spokoju dzisiaj...bo ! prawde mowiac!! to sie juz uszami przelewa....tu na kafe!!

glitch, no niestety. Łącznie może z 40 minut posuwania i nic. Niezbyt wiele czułem. Przez jakiś czas bzykałem siłą samego podniecenia widokiem, potem jakby mi się to zaczęło nudzić i zamiast bliżej finału było dalej. Żenada 🖐️

Nie mam się czym w tej kwestii pocieszać ale w takim stanie w jakim jestem teraz powinienem wygrać każdą zabawę w słoneczko. I to pewnie nie jedną pod rząd. O ile by znowu coś innego nie wysiadło. 🖐️

Gość fanka Beliara
dałabym ci dała Beliarku, z przodu i z tyłu, kręcą mnie twoje wypowiedzi na forume:p

Gość Kicia mala
Beliar....slyszalam ze tak dziala "wiagra" ha ha....

Gość fanka Beliara
lub na ostro:)

Gość Kicia mala
nic mi to nie mowi...bo ja raczej, ku muzyce klasycznej sie mam...

Beliar - bo Ty moze bardzo uczuciowy, co? No bo jak wytlumaczyc kwestie - zaczelo mi sie nudzic..? Skupiles mysli na czyms innym. To tez zawsze jakies wyjscie. No i co? To byl ten raz i koniec? Innych prob brak?

Nigdy w życiu nie szprycowałem się żadnymi prochami na potencję. Ale za to od 9 roku życia nałogowo się masturbowałem. Wstyd i hańba, ale podejrzewam że nie tylko ja coś takiego mam.

Klasyczną też lubię słuchać ale zabij mnie a nie powiem ci autora ani wykonawcy - słucha tego co w ucho mi ładnie wpada

Gość fanka Beliara
beliar

Bezedury - fakt. ;) rozluznijmy sie. Moze zabawmy sie w cos? Ja Was zupelnie nie znam. Jeszcze. Z checia poznam. Moze ktos cos powie mi o sobie, tyle ile chce :P albo wymyslcie cos :P po ile w ogole macie lat?

glitch, uczucia jeśli chodzi o seks to ja mam szczątkowe. Zakochany nie byłem jeszcze. Jakiś czas myślałem o pewnej dziewczynie, myśleć o niej przestałem nie wiem dokładnie kiedy. Jak dotąd nie podejmuję żadnych nowych prób. Może za jakiś czas. Rzecz jasna zupełny odwyk od masturbacji. Ktoś tam dobrze pisze, to lużny topik a nie topik o przegranych stosunkach.

Gość fanka Beliara
Beliar, zapomniałeś mi dopłacić wychodząc ode mnie:)

Beliar - boże kochany, chłopie, jakbym miał rozpamietywać nieudane stosunki seksualne z kobietami to bym dawno w depresję wpadł. Raz jest fajnie raz jest do dvpy - człowiek nie maszyna. Masz zły dzień, zestresujesz się i dvpa nie stoi. Ja już swoje latka mam i sporo sytuacji się przeszło i mam na to wszystko wywalone.

pomarańczo, jeśli to znowu ty ismail to oby ci wrzód w doopie pękł 🖐️

Gość Kicia mala
Beliar... ha ha...odwazny jestes!!...szacuneczek ha ha...

Bezedury, ja też mam na to wyebane. Jedyne co mnie interesuje to wyciągnięcie odpowiednich wniosków. Chciałbym żeby grono niezadowolonych ze mnie kobiet było jak najmniejsze. Najlepiej żeby skończyło się na jednej, bo ta jedna totalnie nic nie znaczyła. :)

Gość fanka Beliara
jak klient ma malego to zawsze dopłaca a ty chłoptasiu uciekałeś mając nie naciągnięte gacie🖐️

Kurcze on ma 18 lat. Zacząłeś chłopie dopiero. Że, ci nie stanął, wina tylko stresu - cała twoja potencja siedzi w głowie, jesteś typem, który się przejmuje to się odbija na wzwodzie. /tylko i wyłącznie doświadzczenie pozwolli ci się odstresować (stała partnerka).