Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lidka m

co sądzicie o rodzicach tej zaginionej dziewczynki?

Polecane posty

Gość Pytam, bo dla mnie to ważne
Dlatego mi się to kupy nie trzyma, może to swir porwał bez zastanowienia...

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuu
NAWET TE KOMENTARZE POD ARTYKUŁEM NA WP http://wiadomosci.wp.pl/title,Sa-swiadkowie-w-sledztwie-dot-porwania-Magdy-Co-moga-powiedziec-policji,wid,14210469,wiadomosc.html

Gość ale słuchajcie
a ja mam pytanie, czy ktoś słyszał o tych badaniach DNA? Mówili w tv czy pisali gdzieś, że to nie biologiczny ojciec? Bo nie wiem, czy to plotka z komentarzy, czy fakt

Ja nie czytalam o badaniach DNA

Gość badanie dna
badanie dna jest potrzebne do wyrobienia dziecku paszportu dna , nie wymyslajcie bzdur z ojcem

Gość ale słuchajcie
na poprzedniej stronie ktoś napisał o tym, że na innych portalach pisali o ponownych dna na ojcostwo ale nie wiem ja nie widziałam

podano gdzies ze maja byc badania DNA? Przeciez kazdy duren moze napisac, ze dziewczyna ma dziecko z kims innym:O Jak mozecie w to wierzyc? Nic dziwnego, ze w tym kraju jest jak jest skoro swoja inteligencja wiekszosc powalilby przecietny amerykanin:O

Badania robią by utworzyć paszport genetyczny Małej Magdy

co do ojca pisze po raz setny na tym forum do wielbicielek sensaqcji i telenoweli Klan:P na konferencji powiedziono wyraznie, ze nie ma innego ojca biologicznego. po to min. byla konferencja by zamknac geby takim kretynom:O ale jak widac debilom nigdy nie da sie nic wytlumaczyc. pewnie nawet jakbyscie mialy te badania DNA przed nosem to byscie jojczyly, ze sfingowane:D Kretynki:O

Gość krups
posłuchajcie mnie przez moment i znowu się tu wtrącę pomimo, że mnie tu wyganiano z tego forum, kazano mnie spadać moja córka ma skończone dwa miesiące i byłem przy urodzinach córki , widziałem jak moja żona byla zmęczona po porodzie, pomagałem żonie i starałem się być pomocny żonie i córce i teraz gdyby ktoś moją córkę porwał to nie uroniłbym nawet jednej łzy ale byłbym wściekły na cały świat i chciałbym zatłuc tego bydlaka, który dla kasy to zrobił ale wiedziałbym, że bez Policji sobie nie poradzę i bez prochów na uspokojenie , pod wpływem prochów i z pomocą psychologa który uspokaja można na chwilę zapomnieć o tragedii ale uważam, że temu Bartkowi nic nie pomagacie takim prześladowaniem i ubzduraliście sobie aby podważać to co zostało prawnie już udowodnione i powiedział o tym pan Rutkowski, że Bartek W. jest ojcem biologicznym, więc zakończcie te bzdury i głupoty, nic tu nie pomagacie a cały czas szkodzicie, niczego nowego , tylko wałkujecie te same plotki i bzdury , napiszcie coś nowego związanego ze sprawą a nie wieszajcie tych ludzi bo za chwilę sami się powieszą z bólu psychicznego, czy tego chcecie aby się oboje targnęli na własne życie ? mnie łzy ciekną z oczu, że jest aż taka bezsilność i rozumiem Kasię i Bartka, posłusznie słuchają Policję a pan Jackowski powiedział wprost, żeby przesłali jakieś ubrania Magdy aby poczuł dziecko, nie odmówił pomocy ale nie czuje tego dziecka w swoich wizjach , nie bądźmy jak stado wilków i do tego namawiam

Gość ale słuchajcie
EwelinaEwa a ty co taka pewna tego ojcostwa? To, że mówili na konferencji nic nie znaczy, mówili też, że rozpaczają a jakoś NIJAK tej rozpaczy nie dostrzegałam. A uwierz mi, wiem co to rozpacz po stracie dziecka.

Gość ominelo mnie cos???
albo porwal je ojciec ciecka-prawdziwy- jesli ten nim nie jest, albo jakas niezrownowazona psychicznie kobieta, ktora nie moze miec lub naj[prawdopodobniej stracila dziecko,ktorej maz pomogl w porwaniu. takie sa moje typy.

Gość beznadziejnie zakochana:D
a matka ma tez profil na fb?

Gość Boze ludzie potwory sa
krups dobrze napisales. ja placze czytajac te komentarze tutaj. nie rozumiem ze jest tyle zlych ludzi na swiecie.:-(

nie jestem pewna ojcostwa, bo przy robieniu dziecka nie bylam:O ale idac tym tropem mozna stwierdzic, ze moze ona nie byla matka:O Konferencja byla po to by media nie rozsiewaly plotek, a debile ich nie ulepszali i powtarzali. Tak ciezko ci to zrozumiec? Nie uwazam by matka zachowywala sie podejrzanie. Zaginelo ci dziecko? Domyslam sie, ze nie wiec nie wiesz jak to jest i jak w danej sytuacji bys sie zachowala. Ja tez nie wiem. Moze bym wyla non stop i odganiala kamery (wtedy by napisali ze mam cos do ukrycia pewnie, bo nie chce patrzec w kamere:O), a moze po lekach uspokajajacych staralabym sie rzeczowo opowiedziec jak bylo by ludzie nie dopowiadali sobie wraz z mediami bzdurnych historyjek. Bo z pewnoscia nie fajnie jest im to czytac. Widac, ze matka jest zalamana, blada, zapuchnieta od placzu, a ze nie wrzeszczy i scen nie urzadza przed kamerami? Tak to dowod, ze jest winna:O

Gość I dont wanna live on this
Będzie tak samo jak z małą Maddlene :o zobaczycie :o

Gość krups
ludzie, czy Wy naprawdę jesteście aż tak durni i pojebani , że nie rozumiecie co się do Was mówi , pokończyliście szkoły średnie i wyższe , macie różne dyplomy magistrów i udajecie pojebów, czy jesteście naprawę pojebami z dyplomami ?

cytat z WP Ta sprawa śmierdzi na odległość! Czy kamery, które "zarejestrowały" matkę widzą dziecko??? Czy sami rodzice nie sprzedali maluszka? Czy ojciec wyznawca dziwnych zboczeń nie oddał własnego dziecka w "ofierze"? Co z ich bilingami? O co chodzi z niejakimi e-mail do matki? Zbyt dużo pytań, i zbyt mało odpowiedzi! Jaśnie ojciec jeszcze ma pretensje do mediów, że musi się przebierać. Powiedzcie sami, czy to nie dziwne? Osobiście mam 3,5 letnią córkę i gdyby nie daj losie coś by się przytrafiło mojemu oczku w głowie, to walił bym na swój wizerunek i za wszelką cenę po trupach odzyskał bym dziecko! a ten jełop jeszcze się bulwesuje! Sprzedali dzieciaka i tyle! Zachowanie samo mówi za siebie! Ona wielce zapłakana "barmanka" (jak pisaliście) On niby twardziel niby skruszony, po którym jakoś nie widać żalu! Osądźcie sami moje spostrzeżenia. Jednym słowem ŚMIERDZI SPRAWA NA ODLEGŁOŚĆ!!!!!!!!!!!

Gość EDabrowska83
kurwa.... niektórzy to tutaj tanio sie karmią cz czyjaś tragedią.... wstyd i zenada współczuje rodzicom, którzy o moga to przeczytać proszę moderatora o usunięcie tematu

uważa się za jakiegoś wampira czy innego wilkołaka :o

coś w desen Noxy

Gość jakijanos
słuchajcie przegladałam profil matki na nk i zastanawia mnie jedno dlaczego wsrod 30 zamieszczonych zdjęć,swojego dziecka ma tylko jedno? potem ma pełno zdjec ze slubu i wczesniej tez z jakiegos "czuwania" a dziecka tylko 1. ja jak urodziłam moje to tak się cieszyłam ze pomimo zmeczenia jak tylko wrociłam ze szpitala to w tym samym dniu wrzuciłam juz pare. oczywiscie to tylko moje spostrzezenia i wcale nikogo nie osądzam ale to conajmniej dziwne. tak jakby wcale nie cieszyla się z dziecka.

Gość krups
I dont wanna live on this , czy masz własne dziecko ? czy tylko chcesz zabłysnąć na chwilę na forum cytujac cudze pytanie z innego forum głupolu ?

Gość ale słuchajcie
Jest coś takiego jak kobieca intuicja, moja odzywa się rzadko, ale jeśli już to trafia w punkt. Gdy pierwszy raz usłyszałam o sprawie, nie uwierzyłam w nią. bez żadnych danych, jeszcze przed pierwszą wypowiedzią ojca do kamery. Potem zobaczyliśmy tego ojca gdy ze spokojem (TAK SPOKOJEM) mówił "nie mamy długów, ani wrogów" to mój tata (mocno starszy człowiek) powiedział "nie wiem czemu ale nie wierzę w to porwanie", a potem podobne zdanie słyszałam i czytałam setki razy, od młodych i starych, prostych i wykształconych, kobiet i mężczyzn. Wszyscy się mylą? A co do wyglądu matki dziecka, nawet jeśli jest blada i ma spuchnięte oczy (ja tego nie widziałam, ale spoko), to nie przyszło ci do głowy, że boi się, że prawda wyjdzie na jaw bo sprawa się mocno rozdmuchała?

Nie kazdy dodaje setki fotek na nk swojego dziecka:O Ja jak mialam nk to nie mialam zadnego zdjecia dziecka. Pewnie podpadam pod patologie w takim razie:O Bo tylko sweet mamusie dodaja po 100 fotek swego sweet bobaska i ona sa idealnymi matkami. A jak ktos nie upublicznia wizerunku swojego dziecka w internecie to jest zlym rodzicem:O

Gość krups
jakijanos a może nie ma własnego aparatu cyfrowego ponieważ nie pracuje i nie ma pieniędzy na cyfrówkę , cyfrówkę na moment pożyczyła od koleżanki, mowi Ci to coś tępa strzalo ?

Gość Boze ludzie potwory sa
jakijanos ty pizdo piedolona :-O umieszczenie jednego zdjecia na NK a nie kurwa 1000 to dla ciebie oznacza, ze kobieta sie z dziecka nie cieszy?????? kurwa skad sie biora tacy tepi ludzie:-O dla mnie tylko IDIOCI wklejaja 1000 swoci idiotycznych zdjec i w dzisiejszych czasach zdjecia wlasnych dzieci do ineternetu !!!!!! malo pedolfilow jest??????? kurwa ludzie sa tak tepi ze sie rzygac chce :-O ja nie mam anijednego zdjeciaw internecie a zdjec moich dzieci w zyciu bym nie wrzucila w internet i na pewno nie na NK!!!

KRUPS SPIERDALAJ!!!! Mam dziecko wiec mnie nie oceniaj tłuku :o myslisz, ze to co powiesz jest świete? mi szkoda tej dziewczynki bardzoooo ale nie jestem przekonana o niewinnosci rodziców, ojciec agresywny matka jakaś dziwna no DNO totalne cała Polska chce im pomóc a im jeszcze żle!! I nie mowcie, ze jackowski to wrózka bo on pomógł tyle razy ze szok a wy dalej pierdolicie smutki idioci!!

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuu
EwelinaEwa - wręcz przeciwnie