Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lidka m

co sądzicie o rodzicach tej zaginionej dziewczynki?

Polecane posty

Gość a po co ten koles
dziecko sie nie dowie ze jest porwane wiec i tak (jakbby co) bedzie szczęśliwe cierpią jedynie rodzice, dziecko za male i szybko przyzwyczai sie do innych

Gość jakos nie widac
tej milosci do dzieci na ulicach :O mnie ta sprawa wogule nie rusza :O nie ma dziecka to nie ma , zrobia sobie nastepne 🖐️

Gość Iza.W32
cos mi wewnętrznie podpowiada,ze za tym wszystkim stoją rodzice Magdy intuicja mnie jeszcze NIGDY nie zawiodła szczególnie matka wydaje mi sie podejrzana-cos musiała zrobic dziecku,ma cos niepokojącego w oczach,jakiś fałsz-ale to są moje osobiste przemyslenia,mam nadzieje ze tym razem sie myle.

Gość tez nie wierze
tej matce wyglada jakby grala :O potrafie takie rzeczy wyczuc

Gość Moim zdaniem to..
uprowadzenie na handel. dwanaścioro dzieci dziennie ginie. Tak sobie myśle że dobrze że nie zyje jak inni ludzie i mimo iż jestem zameldowana gdzieś tam i takie dane wzioł odemnie szpital w którym rodziłam-to ja dziecko wywiozłam i tak tam gdzie nikt mnie nie zna różne nazwiska itd. I moje dziecko kiedy miało pół roku mieszkało już zupełnie gdzie indziej... Ja myślę że jak u nas już sobie mafia tak poczyna z tymi uprowadzeniami i ma swoich ludzi wszędzie tam gdzie powinniśmy być chronieni to coraz nam bliżej do ameryki tyle że tej południowej! Ja jasnowidzem nie jestem ale wiem że odkąd PO rządy swe sprawuje to my sukcesywnie dążymy do upadku.

Gość zuz anna
Ale łatwo jest nam oceniać innych.Mam nadzieję,że dziecko jest zdrowe i szybko się odnajdzie.

Gość wypowiem się też
epatuje takim slownictwem tym wiecej ma na sumieniu, sprawdzone und potwierdzone , matka mojej kolezanki która byla alkoholiczka tez zawsze w towarzystwie zdrobaniala jej imie chcac chyba przez to pokazac jaka to nie jest dobra matka chociaz matka byla ch*jowa , byla bo juz śp Nie chcę generalizować, ale z mojego punktu widzenia muszę Ci przyznać rację. Moja "matka" jest kanalią, osobą zdolną do wszystkiego. Dodam, że mnie uwielbia krzywdzić, a jakoś z synem się liczy... i też nieraz nazywała mnie "perełką", zdrobniale, na rózne inne sposoby udawała/ udaje dobrą matkę... :o

Gość jakijanos
ten bartłomiej zablokował komentarze do swojego profilu na nk

Gość nana olana
wiecie,ze podobno ojcem dziewczynki jest ksiądz?jakas laska sie wygadala na czacie na wp,ze była przesłuchiwana przez policje,i dali jej zdjecia trzech księzy:O

Gość Pytam, bo dla mnie to ważne
Co ksiądz?!!!

A oni tak mówili, o tym ze poznbali sie na oazie itp :o to kto wie....MASAKRA

Gość nana olana
tak:O i powiedziala,ze jeden z nich miał bardzo podobne oczy do dziewczynki.

Na erotycznym, tyle sie czyta o tych romansach ksieży że to możliwe...

Gość nana olana
porażka!wiedziałam,ze cos tu nie gra:O

Ja wczoraj czytałam o tym ze oni tacy porządni, że planowali ślub koscielny, że sa bardzo związani z Kościołem, że chodzili na jakieś spotkania młodzieży od liceum itp

Gość nana olana
przeciez ja tego nie wymysliłam! laska napisala,ze mieszka w okolicy i była przesłuchiwana.sama sie zdziwilam,ze powiedziala o przesłuchaniu:O

Gość inna dziefczynka
ale wierzysz w to? ktoś wszedł, może sobie jaja na czacie robi, a ty przyłazisz tu i rozsiewasz ploty

Gość inna dziefczynka
jakaś laska w komentarzach wp napisała coś takiego: "Boze czy wy jestescie tacy glupi, wszedzie trabia, na innych portalach,ze dziecko nie jest Bartka, tylko domniemanego ksiedza, to czemu dzis w wiadomosciach podali ponowne badanie dna na ojcostwo i okazalo sie,ze Bartek nie jest biol. ojcem? Moze upozorowal porwanie gdy sie dowiedzial,ze zajmowal sie cudzym dzieckiem a Kasia go caly czas oklamywala??? taka opcja tez jest brana pod uwage." więc koleżanko wyżej zwracam Ci trochę honor, ale nie łykaj wszystkiego...

Gość gdzie są bogobojni?
sory dopiero zaczynam czytać a to było na pierwzej stronie, nie są bogobojni mają dziecko bez ślubu kościelnego, a tyo największy grzech, chcała , gdyby tacy bogobojni byli to nie spali by ze sobą rpzed ślubem

Nie wiadomo jak to było. Faceci są różni... jeżeli on dowiedział sie że nie jego diziecko, być może mógł to zrobić, tylko co z dzieckiem w takim razie ? :(

30.01.2012] 22:01 [zgłoś do usunięcia] gdzie są bogobojni? sory dopiero zaczynam czytać a to było na pierwzej stronie, nie są bogobojni mają dziecko bez ślubu kościelnego, a tyo największy grzech, chcała , gdyby tacy bogobojni byli to nie spali by ze sobą rpzed ślubem Też mam dziecko bez ślubu, i nie uważam tego za największy grzech ;)

Gość I dont wanna live on this
Mnie tylko zastanawia czemu ojciec tak wydarł ryja na kobiete, która zapytała czemu nie chce skorzystać z pomocy jasnowidza? Wydarł ryja, ze nigdzie nie pojedzie? czyzby jakieś obawy? Nie rozumiem tego, myśli, ze siedzenie na dupie i rozklejanie plakatów da mu wiecej niż Jackowski? Boi się, ze on odkryłby jakieś niewygodne fakty? Ja bym na koniec świata pojechała jakbym wiedziała, ze mogę sie czegoś nowego dowiedzieć!

Gość ale słuchajcie
czy to nie dziwne, że tyle osób (nas obserwatorów) od początku nie ufa tym rodzicom? Na każdym portalu mnóstwo ludzi pisze, że im nie wierzy, że od początku coś nie gra itd... czy to nie dziwne? Tyle obcych ludzi czułoby to samo? przecież jak zaginęła np ta Iwona Wieczorek, czy ktokolwiek napisał, że nie wierzy jej mamie, że nie wróciła z imprezy? Czy ktokolwiek uważał, że rodzice coś jej zrobili i kłamią o zaginięciu? NIE! Więc z tym niemowlakiem coś jest na rzeczy, tyle ludzi się nie myli...

Gość ale słuchajcie
tak, z tym jasnowidzem, też podpadające. pewnie zasłaniałby się wiarą, ale kurwa, czy ktokolwiek z nas rodziców nie sprzedałby swojej duszy diabłu za uratowanie własnego dziecka?

Gość ale słuchajcie
I ostatnia, rzecz - oglądaliście tą konferencję prasową? Koleś chciał niby się rozpłakać w pewnym momencie ale nie dał rady, to było tak strasznie widoczne!

Gość nasturcja lis
tez wlasnie tak sądze,ze juz za duzo osób mówi,ze cos w tej sprawie nie gra.mam nadzieje,ze wszystko sie wyjaśni

Nie wiadomo, bo jak on sie dowiedział ze to nie jego dziecko mógł zrobić wszystko :o

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuu
czy to nie dziwne, że tyle osób (nas obserwatorów) od początku nie ufa tym rodzicom? Na każdym portalu mnóstwo ludzi pisze, że im nie wierzy, że od początku coś nie gra itd... czy to nie dziwne? Tyle obcych ludzi czułoby to samo? przecież jak zaginęła np ta Iwona Wieczorek, czy ktokolwiek napisał, że nie wierzy jej mamie, że nie wróciła z imprezy? Czy ktokolwiek uważał, że rodzice coś jej zrobili i kłamią o zaginięciu? NIE! Więc z tym niemowlakiem coś jest na rzeczy, tyle ludzi się nie myli... CHYBA SIE Z TOBA ZGODZE

Ale co zmonitoringiem? Niby wszedzie jest... i mnie dziwi do dziś DLACZEGO PORYWACZ który przeciez w ciemnosci chce sie wtopić w tło miał białą kurtke? Uważam ze gdyby to zaplanowane było byłby na ciemno ubrany