Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lidka m

co sądzicie o rodzicach tej zaginionej dziewczynki?

Polecane posty

na konferencji widac, ze jest blada i zapuchnieta. A teraz pomysl, zaginelo ci dziecko, masz zapuchniete oczy od placzu, a ktos pisze, ze to dlatego, ze sie boisz, bo pewnie krzywde wlasnemu dziecku zrobilas. Jak sie z tym czujesz?

Gość ja się wypowiem
Wasze wypowiedzi są doskonałym przykładem na to jak ludzie na siłę szukają sensacji. Dlaczego źle oceniacie rodziców Magdy nie znając ich? Bo co? Bo ojciec nie ryczał przed kamerami tylko był opanowany? Niby każdy człowiek doskonale zna siebie, a nigdy nikt nie wie jakby się zachowywał w takiej sytuacji. Może byśmy panikowali, a może staralibyśmy się zachować spokój. Po co pokazujecie tutaj jakieś profile? Może pokażcie swoje, popatrzymy, poczytamy, zaczniemy krytykować co tam macie. Jesteście nienormalni, jesteście debilami.

Gość krups
ale słuchajcie jak urodzisz swoje to się wypowiadaj śmiało i bezstesowo , na razie Twoje słowa idą z mrozem do pieca

Gość wolę pod pomarańczą
dla każdego kto myśli logicznie i obserwuje sprawę oczywistym jest, że coś tu nie gra, rodzice są totalnie niewiarygodni, aż dziwne, że sprawa nabrała takiego rozgłosu, to temat nr 1 od kilku dni

Gość ale słuchajcie
jakijanos Znam jedną "mamusię' co ma na nk około 200 zdjęć własnych i z ze swoim facetem i ANI jednego 7 letniej córki, w ogóle o niej nie pisze, jakby nie istniała. Wiesz jaka jest prawda? Zaraz po urodzeniu wywiozła ją na wieś do rodziców, wysyła na nią kasę i widuje sporadycznie, dziecko mama mówi na babcię. I myślę, że każda kobieta, która kocha swoje dzieciaki zamieszcza ich fotki wszędzie gdzie się da, zwłaszcza jak są takimi słodkimi niemowlakami.

Gość wolę pod pomarańczą
ograniczone mamuśki, które tu naskakują na każdego, kto wyrazi jakąś wątpliwość co do wiarygodności rodziców są po prostu mało spostrzegawcze 🖐️

powtarzam nikt z nas nie wie jakby sie zachowal w takiej sytuacji. Dlaczego narzucacie rodzicom zachowania, ktore tak naprawde nawet dla was powinny byc i sa w sumie abstrakcja?

Gość ale słuchajcie
krups urodziłam i to troje, są już dorosłe. Nie ośmieszaj się.

Gość I dont wanna live on this
akurat to, ze nie dawała fotek dziecka do neta dobrze o niej świadczy i tu tez popieram, ze to jest argument z dupy 🖐️ A matki które daja fotkę dziecka jak sra jak je jak spi jak szczy to sa kompletne debilki 🖐️

Gość ja się wypowiem
I myślę, że każda kobieta, która kocha swoje dzieciaki zamieszcza ich fotki wszędzie gdzie się da, zwłaszcza jak są takimi słodkimi niemowlakami. Matko Boska, i tacy ludzie mają odwagę krytykować innych. Powieś zdjęcia swoich dzieci na Wieży Mariackiej.

I myślę, że każda kobieta, która kocha swoje dzieciaki zamieszcza ich fotki wszędzie gdzie się da, zwłaszcza jak są takimi słodkimi niemowlakami. lepiej nie mysl- nie wychodzi ci to:P Nie kazda kobieta chce by jej dziecko stalo sie pozywka wirtualna dla pedofilii:O

Gość Boze ludzie potwory sa
matka ktora kocha CHRONI SWOJE DZIECKO I NIE WYSTAWIA ZDJEC DO INTERNETU Z IMIENIEM NAZWISKIEM I MIEJSCEM ZAMIESZKANIA WY POPIERDOLONE SUKI!!! wielkie mi hallo wstawic 1000 zdjec dzieci do internetu..no normalnie rece opdaja :-O w zyciu bym ani jednego zdjecia ani mojego ani moich dzieci nie udostepnila w internecie :-O uwazajcie aby waszym dzieciom sie nic nie stalo !!

Gość Ganta
DO KURWY NĘDZY, DEATH NOTE TO ANIME BĄDŹ MANGA!

Matko Boska, i tacy ludzie mają odwagę krytykować innych. Powieś zdjęcia swoich dzieci na Wieży Mariackiej. DOKLADNIE !!! Z IMIENIEM NAZWISKIEM I DOKLADNYM ADRESEM TO NA TO SAMO WYJDZIE TEPA STRZALO JAK UMIESCZANIE SWOCIH ZDJEC W INTERNECIE!

Gość krups
I dont wanna live on this Ty tępa dzido mnie rozkazujesz abym z tego forum spierdalał skoro się przyznaję , że mam dziecko w wieku dwóch miesięcy , czego nie chcesz tępa strzało , rozmowa z ojcem dziecka Ciebie odrzuca wymiotnie ?

Gość wolę pod pomarańczą
matka mówi o swojej ,,madziulce" JUŻ w czasie przeszłym, ,,była naszą gwiazdeczką", pomijając żenuę tych wypowiedzi warto zauwazyc, ze rodzice zaginionych wiele lat temu dzieci wciaz uwazaja ich za zyjacych i zawsze mówią o nich jak by zyli

Gość ale słuchajcie
EwelinaEwa na konferencji widac, ze jest blada i zapuchnieta. A teraz pomysl, zaginelo ci dziecko, masz zapuchniete oczy od placzu, a ktos pisze, ze to dlatego, ze sie boisz, bo pewnie krzywde wlasnemu dziecku zrobilas. Jak sie z tym czujesz? Gdy mi zaginęło dziecko, miałam w dupie co o mnie mówią, jak wglądam i co o mnie myślą, SZUKAŁAM własnego dziecka, przekopałam pół kraju i znalazłam. Nawet gdyby wtedy był net i ktoś by mi coś zarzucał, nawet bym o tym nie wiedziała BO SZUKAŁABYM DZIECKA a NIE SIEDZIAŁA W NECIE

Gość cynamonowe lulu
moim zdaniem prawdziwy bol, zal i strach o los Madzi okazywala jedynie babcia-a to daje domyslenia,ojciec i matka to takie dwa wycofane, zalęknione dziwolągi,a po takich mozna sie wszystkiego spodziewac:O kazda normalna matka oczy by wyplakala, wlosy wyrwala z glowy i zrobila WSZYSTKO zeby dziecko sie znalazlo:O a te pokurcze siedza i tylko obserwuja spode łbów:O

odnosnie czasu przeszlego w jakim wypowiada sie matka dziecka to przyznam, ze pierwszy raz slyszac "byla nasza perelka" tez mnie to zdziwilo, ale przez sekunde, bo po chwili zrozumialam, ze ona jest na prochach, zalamana, targaja ja emocje wiec co sie dziwic? Ty jestes pewna co bys powiedziala w takiej sytuacji?

Gość ja się wypowiem
warto zauwazyc, ze rodzice zaginionych wiele lat temu dzieci wciaz uwazaja ich za zyjacych i zawsze mówią o nich jak by zyli Tak? A skąd wiesz, jak o swoich zaginionych dzieciach ci rodzice mówili np. tydzień po zniknięciu? Ja widzę, że teraz zaczyna się rozkładnie każdego wypowiedzianego zdania przez rodziców Magdy na czynniki pierwsze. Żenua, jak to się pisze.

ale słuchajcie tobie dziecko zgnielo buhahahaaaaaaaaaaaa :D leze i kwicze kurwa :D bohaterka kafeterii ja pierdole :-D idz spac idiotko jutro szkola 🖐️

Gość jakijanos
ale słuchajcie dokladnie ja tez jak tylko pierwszy raz trafilam na tą wiadomosc to od razu mialam mieszane odczucia i wydało mi sie to mocno podejrzane, i podobnie uwazam jak ty. i ktos tu napisał ze jak zaginela Iwonka wieczorem to nikt nie podejrzewał matki a w tym przypadku za duzo jest niedowiarków. oni mają takie podejrzane zachowania,jakby cos chcieli ukryc a ten Bartłomiej od rauz się rzucił na kogos kto zaproponował jasnowidza,itd... z tymi fotkami to tez dziwne,wsrod moich znajomych jak tylko urodzi sie dziecko to od razu pojawiają sie dziecka fotki,radosc rodziców i komentarze z gratulacjami a tu tylko jedno zdjecie jeszcze w fazie płodu,a wkoncu Madzia ma 6 miesiecy. ale kazdy czyni według swojego uznania i oczywiscie wcale nei uwazam ze to patologia czy dowód zbrodni,haha,to tylko poszlaki a poszkaki mają to do siebie ze sa domysłami i mogą się nie sprawdzic,niejednokrotnie jednak,zebrane w logiczną całość prowadzą do odkrycia prawdy.

ale słuchajcie mam wiec rozumiec, ze ktos porwal ci dziecko, a ty je znalazlas? Czy wypowiadasz sie czysto hipotetycznie?

Gość wolę pod pomarańczą
to że sporo osób się nabrało na tę historyjke o porwaniu nie dziwi, wszak poziom zmatolenia społeczenstwa jest wysoki, Policja jednak na pewno wie swoje, wyjaśnienie sprawy jest kwestią czasu, Rutkowski się polansuje po czym nastąpi chwila prawdy

Gość ale słuchajcie
Drogi plebsie, galerie na NK czy FB są blokowane, można tak ustawić, żeby widziały je tylko wybrane osoby. Ale jak rozumiem, w waszych rodzinach są pedofile, dlatego boicie się pokazać własne dzieci. Jesteście żenujący. I na koniec wam powiem, już niedługo wyjdzie prawda co się stało z tym dzieckiem, a wtedy przypomnicie sobie moje słowa - NIE BYŁO ŻADNEGO PORWANIA I RODZICE DOSKONALE WIEDZĄ CO SIĘ STAŁO. a wtedy będzie wam łyso. bez odbioru

ale słuchajcie gdybys ty stracila dziecko i je sama znalazla to bys sie tak infantylnie nie zachowywala kretynko beznadziejna.

jesli chodzi o Iwonke to nikt matki nie podejrzewal, gdyz Iwonka byla dorosla pannica, ktora pod wplywem alkoholu w kusej mini przemierzala kilometry do domku. trudno tu podejrzewac matke skoro za raczke jej nie prowadzila:O

Gość ja się wypowiem
Gdy mi zaginęło dziecko, miałam w dupie co o mnie mówią, jak wglądam i co o mnie myślą, SZUKAŁAM własnego dziecka, przekopałam pół kraju i znalazłam. Nawet gdyby wtedy był net i ktoś by mi coś zarzucał, nawet bym o tym nie wiedziała BO SZUKAŁABYM DZIECKA a NIE SIEDZIAŁA W NECIE Uważam, że tu nie ma co czekać. Po prostu szoruj do rodziców Magdy i wesprzyj tych ludzi. Wiesz jak to jest, doradzisz im jak mają się zachowywać. Twoje rady mogą być bezcenne.

ale słuchajcie plebsem to jestes ty bo tylko tak moze sie zachowywac wlasnie plebs. normalny czlowiek z sercem i sumieniem, ktory niby sam stracil dziecko zachowywalby sie zupelnie inaczej. jestes zalosna :-O wstyd mi za ciebie :-O

Gość ja się wypowiem
I na koniec wam powiem, już niedługo wyjdzie prawda co się stało z tym dzieckiem, a wtedy przypomnicie sobie moje słowa - NIE BYŁO ŻADNEGO PORWANIA I RODZICE DOSKONALE WIEDZĄ CO SIĘ STAŁO. A tu z kolei uważam, że skoro masz tego typu informacje to powinnaś zgłosić się na Policję jak najszybciej. Chodzi o życie dziecka.