Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lidka m

co sądzicie o rodzicach tej zaginionej dziewczynki?

Polecane posty

Gość heyyyy
o co chodzi z tymi likanami ?????

Gość nie patrzy w kamere
Jasnowidz to nie wróżka. Pomógł wielu ludziom.Znam osobiście takie osoby, którym pomógł.

Gość im bardziej ktos
smieszy mnie ten wyolbrzymiony przez media wierunek matki cierpiaca matka co stracila dziecko - no klekajcie narody :O a ile to matek wyskrobuje swoje dzieci? ile sprzedaje ? do burdeli do niewoli? ile wysyala zeby pracowalo na swoje utrzymanie ? wiekoszosc kobiet lubi budowac na tym swoj wizernek :O

Gość krups
natomiast dlaczego łykacie wszystko co Wam podadzą na tacy jak pelikany , dlaczego nie potraficie samodzielnie myśleć ? posłuchajcie, czy któreś z Was zadało sobie trud aby pomyśleć, że Kasia w dniu porwania dziecka czuła się niepewnie i rozmawiała z bratem, dlaczego brat nie podbiegł aby Kasi pomóc i odebrać wózek , dlaczego nie wyszedł na spotkanie, gdy Kasia się ocknęła, czy miała telefon komórkowy z którego dzwoniła, czy miała torebkę , szalik , czapkę ? pomyślcie jak pomóc a nie bzdurami się zajmujecie, które już dawno pan Rutkowski zdementował !

Gość heyyyy
wie ktos o co chodzi? Bartlomiej na jednym ze zdjec jest w przebraniu wampira, siedzi na cmenatrzu a pod zdjeciem jest wpis "Likanie... - przy nas wampiry są niczym." .

Gość a po co ten koles
btw- tego dziecka już peewno dawno nie ma w Polsce bo jesli porwał je ktoś 'trzeci', to nie po to, zeby zabic ale po to, zeby sprzedac

Gość im bardziej ktos
Likanie to ludzie, którzy mają coś wspólnego z wilkołakiem. Są zranieni przez wilka lub mają charakter podobny do wilkołaka.

Gość a po co ten koles
bez sensu z tym przebraniem :P zawsze myślałam, że Likanie, to wilkołaki :P ale skoro on w prebraniu wampka, to nie kapuje ;)

Gość krups
a po co ten koles coś podobnego, sam na to wpadłeś, czy przeczytałeś w gazecie ?

Gość heyyyy
i w jednym oku ma soczewkę imitującą oko wilka ... :O

Gość a po co ten koles
Laura- niektorzy jasnowidze są w stanie pomóc-- mogą nakierowac na miejsce albo okreslic czy dana osoba zyje jeszcze

Gość mamamałejmłodej
Matka dziewczynki wydaje się już wykończona, ojciec raczej też tzn chyba ojczym z tego co słyszałam. Ja zawsze dlatego zabieram na spacer moją małą w towarzystwie naszego wiernego labradora , z nim jakoś czuję się bezpieczniej, dodam , że mieszkam na podobnym osiedlu. Polecam wystraszonym mamom i rodzicom Madzi również. Pies najlepszy przyjaciel i obrońca.

Gość ptasiek nastroszony
polska to jebany dziki kiraj a szczegolnie te pierdolone pismaki , na miejscu tych rodzicow sprawe po wyjasnieniu bym wytoczyl lachudrom dziennikarskim za oszczerstwa i pomowienia i ich frajerskie przy takiej tragedii ujadanie medialne.

Gość im bardziej ktos
krups wtf ?:D o co ci czlowieku chodzi? a ty na co wpadłes sam? ze do kasi ( ?! :O,to twoja rodzina ? :D ) zadzwonil brat ? ja pierdole :D sam głosisz o rzeczach o których uslyszales w mediach a komus zarzucasz:D

Gość a po co ten koles
krups- jestem kobietą, o czym pisałam wczesniej a do czego konkretnie pijesz? bo nie odniosłaś sie do żadnej z moich wypowiedzi, które kieerowałam do Ciebie

co za detektywi z niektorych:O Nie wiem o co chodzi z ankieta, bo nie mam facebooka, ale nie wydaje mi sie by to bylo cos co swiadczy na niekorzysc rodzicow. To, ze matki morduja dzieci, sprzadaja to tez nie argument przeciwko rodzicom. Policja wylkuczyla rodzicow jako sprawcow wiec co? Wy jestescie madrzejsci od policji, wiecie lepiej? Oczywiscie wedlug was to, ze matka nie patrzy w kamere, ze nie wsiada w pociag by jechac do jasnowidza oznacza, ze na pewno jest podejrzana. Cos jeszcze? Bo na macierzynski to nawet dywan na scianie w ich mieszkaniu swiadczyl na ich niekorzysc- tak zawyrokowaly madre mamuski;) Nikt z was nie ma pojecia jakby sie zachowal w obliczu takiej tragedii wiec nie osadzajcie innych. Oczywiscie do pseudo detektow taka gadka to jak grochem o sciane- wiecie lepiej:O Ale jak sie pytam co swiadczy o tym, ze sa podejrzani wedlug was to jakos nikt rzeczowych argumentow nie potrafi przytoczyc.

likanie: "Antyczne korzenie. Samo słowo wilkołactwo czyli likantropia pochodzi od greckiego słowa "likos" - wilk i "antropos" - człowiek. Już w czasach antycznych podlegający przemianie czy ulegający metamorfozie człowiek, stał się tematem wielu greckich legend. Jeden z mitów greckich opowiada o Likanie, który złożywszy w ofierze dziecko na ołtarzu Zeusa Lykajosa, został przez niego zamieniony w wilka. Platon, objaśniający znaczenie tej powieści, twierdzi, że przemianę spowodował fakt spożycia mięsa człowieka złożonego w ofierze. Zeus bowiem zamieniał kanibali w wilki za kosztowanie ludzkiego ciała. Taki właśnie los spotkał króla Likaona, który składając w ofierze dziecko zasmakował jego krwi"

Gość krups
mogę spadać oczywiście ale mądrzejszy i tak nie będziesz a myśleć się już nie nauczysz

Gość a po co ten koles
ewelinaewa- skoro nie wiesz o co chodzi z ankietą, to sie nie wypowiadaj na ten temat, bo jej nie widzialaś

Gość im bardziej ktos
krups- wyrocznia :D alfa i omega :D jak mnie smiesza takie chłopczyki pseudowszechwiedzace rzucajace pseudomadrymi i inteligentymi sloganami :D

i dodam jeszcze, to nie jest ojczym dziewczynki:O Ilez razy mozna walkowac ten temat? Zostalo wyjasnione, ze jest on ojcem biologicznym.

Gość a po co ten koles
niech ktos ci zrobi prtscreena, ja nie mam czasu na pierdy

Gość im bardziej ktos
Oby Znalzła sie Jak Najszybciej:( Dużo siły życze;/ 71 głosów. * Modle sie o powrot wASZEj coreczki.Jestem z wami myslami 47 głosów. * Będzie dobrze ,znajdzie się Madzia .. 19 głosów. * Miejmy nadzije ze sie szybko odnajdzie ...trzymajcie sie 11 głosów. * Jestem z Wami, modle sie o szybki powrót Waszej córeczki :(

Gość im bardziej ktos
ale ta ankieta chyba zostala zrobiona przez pomylke bo wyglada na komentarze

Gość heyyyy
no jest taka ankieta, rzeczywiście...

Gość oddajcie dziecko oddajcie e
Nie jestem w stanie wyobrazić sobie jaki ból mają rodzice. Szok, płacz, niepewność. Mama widać spuchnięta od płaczu, on jakby bardziej opanowany ale ktoś musi być siła. Nie mogą się załamać, muszą wierzyć ze ich córka wróci niebawem. Mam dziecko na sama myśl ze mógłby zaginać czy ktoś ukradlby mi go doprowadza do szaleństwa. Nie mogłabym spać i pewnie chodziłabym i szukała go. większośc osób tu wypowiadających się nie ma dziecka i nie możecie nawet przez sekundę poczuć jak to jest być rodzicem, kochać, dziwne domysły padają, zajmijcie się lepiej swoim życiem jeśli nie macie nic mądrego do napisania. Życzę szybkiego powrotu córki do domu wierze w pozytywne zakończenie. Dziecko musi być z biologicznymi rodzicami. Jeśli ktoś to dziecko porwal to za grosz nie ma jakichkolwiek uczuc a ci co ewentualnie kupili beda żyć cierpieniem innych.