Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

M o d l i s z k a

Muzulmanki a higiena

Polecane posty

Gość dziewczyna bez tatuazu
Nie bój się mam zajebiaszcze skarpetki ocieplajace. Pozatym niedaleko idę.

Modliszka prezes to przede wszystkim niewychowany cham. Ktos uwaza inaczej niz on od razu jest zwyzywany. Brak mu argumentow to probuje w ten sposob. Prymitywne, no ale skoro inaczej nie potrafi...

Gość Grapeseed Milk
Do tego Prezes ma strasznie ubogi zasób słów i po prostu widac braki w edukacji.Te jego ''poszłem'' i weszłem''.MASAKRA,widać,że prostak z niego.

Gość do Autorki M.
Pewnie, że masz rację, nie rozumiem najazdu na Twoją osobę. Banda oszołomów, pewnie ich wkurza, że ich słowa nie mogą Cię dotknąć. Nie cackasz się z nimi i jak na 17 lat nieźle jesteś wygadana, też taka byłam - tylko jeszcze bardziej wulgarna;)) I co? Wyrosłam, teraz jestem kulturalna, uprzejma i uczciwa, szczerość też mi pozostała i pozostanie. Amen:D P.S. A oni niech dalej sobie wierzą w "tolerancję", buhaha, ale bzdura. A jak ktoś śmierdzi to śmierdzi i nie trzeba stosować eufemizmów, tylko można nazwać po imieniu.

Ciesz sie ze jeszcze sa tacy ludzie ktorym to co pisze sie podoba. A innych odsylam do mojej stopki. :D aha i jeszcze cos, wygadana jestem i nie boje sie mowic tego co mysle. jak sie komus nie podoba to: PATRZ MOJA STOPKA.

Gość tak sobie pacze...
A kto by się przejmował opinią 17 letniej gowniary? Wiadomo że jakas opuszczona przez rodziców i przyjaciół, inaczej by na kafe nie wymyslala Modliszka! Na sanki dziecko! :D

Gość tak sobie pacze...
Ps. Miałbym inna opinię dziecko ( i miałem przez jakiś czas) ale wtedy napisalas powyższy post. Jeśli tylko co ty uważasz jest właściwe a opinia innych się nie liczy bo jak rozwydrzona lala masz wszystko w dupie...to sorry ale jak ktoś ma słuchać twoich racji? Chyba tylko ludzie bez swojego zdania (prezes)

tak sobie pacze... - D O K L A D N I E Modliszka - serio odsylasz ludzi do swojej stopki? waskie poglady, ot co. :) jesli komus sie nie podobo to co piszesz to chociaz badz w stanie wysunac argumenty popierajace twoje poglady, uszanuj ze ktos ma inne a gadanie ze masz wszystko w dupie jest takie.... dziecinne.

ni nie wierze ze temat sie ciagnie ;-/ co do osoby Modliszki to ot rozwydrzona nastolatka ktora stara sie zaimponowac tym ze jest wulgarna i taka 'kool' Dostanie w tylek w zyciu raz, drugi , trzeci to MOZE troszke spokornieje

Gość amnieto....
Modliszka, to ta twoja doopa musi byc wielkich rozmiarów

Gość jsibsdidhh
Wertyp jełopku :D nie znasz słowa ironia? A tak e ogole to nikogo nie obchodzą pedofilskie zachwyty nad tą gowniara :)

Gość numerowaaa
z modlishiki taka jest Angielka jak z koziej dupy traba

zamknij ryj. to zadne zachwyty. ale takie dzieciaki ze zw. mieszanych, sa naprawde fajne. nie dosc ze 2 jezyczne, to zdrowsze znacznie. jest to ciekawa osoba. z czasem takich osob bedzie wiecej widac, bo tam dopiero po 2004 nastapil boom na polki, a polki duzo dzieciakow im rodza.

Gość jdjahsah
Taaa....17latka że związku mieszanego i niby umie angielski? Dziwne że siedzi na kafe :D takie osoby nawet nie wiedzą o istnieniu tego forum. Znam nastolatki które tu przyjechały jako dzieci...uczyły się polskiego, ale nawet mimo tego że nadal umieją mówić to pisać za chooja. A ona tutaj niby gardzi Polakami, przyjechała tu jako dziecko i pisze super po polsku i to jeszcze slangiem którego odizilowany od polskiego kotla nie ma prawa znać? Haha Spierdalay? Tak piszą dzisiejsze gimgowna. Ktoś tu cię wkreca...:D

Gość niepowylamywany
ten madrala podpisujacy sie ,,do modliszka"..sluchaj dragalu...ona pisze tak, jak umie...sama poinformowala nas,ze wczesnie wyjechala z PL i od dziecinstwa mieszka w UK..i ona zna j. polski , angielski i pewnie jeszcze jakis inny jezyk ,a ty znasz tylko polski - ale tez nie za bardzo ,bo nie wiesz np. co to sa przecinki,no i nie potrafisz tez nic swojego sklecic tylko wklejac cudze mysli i cudza tworczosc, czyli np ten niby slownik , ktory podales w linku...ja bym chcial tak plynnie mowic po angielsku jak ona posluguje sie polski...pewnie jej zazdroscisz i stad ten twoj wpis...ale to typowe dla parafianina z PL!!

Gość cheery cola
Właśnie, znam dzieci że związków ang-pol i nawet jeśli mówią po polsku to na pewno nie spędzają czasu na polskich forach :D sorry ale życie w anglii jest zbyt atrakcyjne dla młodego człowieka żeby szukać kontaktu z ludźmi z Polski Znam też dziewczyny które wyjechały jako 9-10 latki...polska orrografia szwankuje, w ogóle nie brataja się z Polakami, chyba że jakiś nawinie się w towarzystwie Modliszka jest świeżo przyjechana i jeszcze się buntuje. I sciemnia

Gość ihahahaaa
Właśnie! Kto używa słów typu spierdalay? Niewyzyte gimgowna. Takie Poleczki udające Angielki bo mieszkają tu już 2 lata są najsmieszniejsze. I tak zawsze będziecie Polkami. A Modliszce słoma z butów wychodzi bo myśli że liznela troszkę świata :D

ale z was ciemnota. przeciez takie dziecko, ze zw. mieszanego latwo nauczyc jezyka obcego. to w zasadzie norma, ze jest 2 jezyczne, chyba, ze rodzice maja to w dupie, ale nie mieli. dziecko 2-jezyczne jest w ich interesie. ma wieksze mozliwosci.

Gość numerowaaa
Prezes Wertyp, ty sie mozesz na to nabrac, bo nie masz pojecia o swiecie i nie znasz zadnych rodzin mieszanych.

Prezes a od kiedy Ty jestes takim fanem zwiazkow mieszanych a dokladniej zwiazkow Polek z obcokrajowcami? dziwne ze jeszcze Modliszki nie zwyzywales od najgorszych nie wspominajac o jej mamie. Cos zmienny jestes chlopczyku...

nie wyzywam polek z anglikami,tylko zauwazylem, ze to status materilany czesto kieruje polki w rece anglikow. to nic zlego, jesli sie szczerze o tym mowi. mi chodzi o te ciapkow, i murzynow. je krytykuje.

Ja sie nie prosilam na swiat ani zeby mama wyszla za Anglika. Mama wychowywala mnie sama w Polsce bo nie mogla sie zdecydowac na wyjazd do Anglii tam gdzie ojciec mieszkal. A tate to ja widywalam od urodzenia ale nie caly czas. Rozmawial do mnie tylko w angielskim. W koncu mama zdecydowala sie wyjechac bo to bez przyszlosci taki zwiazek na odleglosc choc tata staral sie ile mogl byc tam dla nas w Polsce. Troche pomieszkiwal i tu i tam. A mama zalatwila mi tu sobotnia polska szkole rok potem jak przyjechalismy. I tak zdalam polskie gimnazjum i mam certyfikat. I nie czepiajcie sie prezesa bo go nie znacie poza forum i mnie tak samo. A to forum znalazlam sobie z nudow. A polskich znajomych mam duzo. Nawet mam ich w grupie. Tu jest wiecej Polakow niz Wam sie wydawa.

Kasza23 nie zycz mi zle. Nie dostane w tylek bo jest takie powiedzenie jak sobie poscielisz tak sie wyspisz a ja zrobie tak zeby w tylek nie dostac.

Gość sruti tuti
numerowaa - wlasnie, ten prosty czlowiek prezes chyba naprawde nie widzi jak laska go w konia robi. Ale czy ktos spodziewal sie czegos madrego po nim? :D tez znam rodziny mieszane, i chociaz nie wiem jakby sie starali to dziecko, zwlaszcza w tych czasach jezyk zapomni, nie wierze ze samo z siebie chcialo by sie uczyc polskiego, a jesli wyjechala wczesnie to tym bardziej. Realia sa jakie sa. Moge dac wiele przykladow ale niestety prezesik ma za maly mozg na to. Albo sam sobie wymyslil modliszke albo jest niezwykle glupi

Gość yamahaaa
serio nudzi ci sie w Anglii? jakim cudem jestes jakas niedorobiona? :) serio sie pytam,

Nie jestem imprezowiczka tak jak wszyscy moi znajomi i przyjaciele. Wole sie uczyc i tylko od czasu do czasu spotkac sie z kolezanka albo wyjsc na zakupy. I nie jestem rozwydrzona. To Wam sie tak wydawa ale tak nie jest. Jak mam czas to lubie poczytac forum i co jest w tym zlego?

Gość yamahaaa
Modliszka a idziesz na studia? czy raczej za drogie? bo ja chce isc ale strasznie podrozaly