Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość z laptopem na kolanach

zakochal sie we mnie facet, mily dobry, ulozony

Polecane posty

Gość autorka jest po prostu
młoda niedojrzałą idiotką :D Jak się wybawi z kozakami, dostanie 30 razy w dupę i miejmy nadzieję nie skończy jako samotna matka :classic_cool: to za 5-10 lat zmieni zdanie i przestanie mylić miłość ze swędzeniem cipy

Gość kochasz go mimo że
A ja miałam podobnie jak autorka..i co się okazało???on został moim mężem, po prostu się w nim zakochałam na zabój - bo to zazwyczaj tak się kończy. Każdy tzn. jak czytam to forum to stwierdzić muszę że PRAWIE każdy ma jakieś fajne cechy, które wychodzą dopiero przy bliższym poznaniu. Każdy ma jakichś przyjaciół no na tym forum to może PRAWIE każdy więc każdego da się lubić czy w prawie każdym zakochać. Takie spotykanie z kimś kto nie wyzwala jakichś głębszych uczyć to droga donikąd. Człowiek się zakochuje w kimś kto tak naprawdę wcale mu nie odpowiada i męczy się całe życie.

ladnie naczytalem sie o sobie w tym watku... ;) generalnie dostalem 4 maile z czego jeden to chyba facet :O ;) nie mam pojecia ktora fotka nalezy do autorki topiku, a ze ona sama nie miala czarnego nika to nie jestem w stanie zweryfikowac jej fotki. w sumie szkoda bo bylem ciekaw... w zwiazku z powyzszym na maile nie odpisze bo nie wiem komu... :O

Gość do zbereznik
Nie sciemniasz z tymi mailami ? ;) Ktos kiedys mi wstawial kity ze zadna do niego nie napisala kiedy ten zostawil maila na Kafe. :P

Gość fffik
taaa pewnie sam sobei wysłał 🖐️

Gość gregsgrdsgd
zberznik to cwelicho co dopy w realu wychaczyc nie potrafi i chce wyrwac idiotki na kafe :O siedzi czesto na dziale erotycznym jak pisaliscie :O

Gość brzydalete żmuszą jakoś sobie
radzić więc robią co mogą hahhaaaa

na kafe siedze jak pracuje, albo jestem w podrozy. laski poznaje na ulicy...