Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jagoda26

Nie wytrzymam!!:(jak patrzę na trumienkę Madzi to serce mi pęka!

Polecane posty

Gość mnie też serce pęka
Lekarze ni są zgodni. Jedni proponują właśnie pobranie wycinka, ale inni twierdzą żeby tego na razie nie ruszać i spróbować leczyć farmakologicznie tak trochę w ciemno na zasadzie natłuszczania i opatrunków regenerujących skórę. Mamy leki na tydzień (koszt bagatela 300 zł) i jeśli po tygodniu nie będzie żadnej poprawy albo chociaż nie przestanie się pogarszać to będziemy szukać innych rozwiązań. To nie takie proste bo tak na prawdę nikt nic takiego nie widział i nie wie co z tym zrobić i tak nas odsyłają od dermatologa do alergologa to znów do chirurga. Każdy się boi za to wziąć.

Gość Amelinka
ach ta madzia ja już nie moge wytrzymać:(

no ja rozumiem są różne "dziwne" przypadki ale bardzo wam współczuję i zal dzieciątka, bo nie wiadomo co je czeka kurcze, ale czy to jej wyszło teraz czy już od urodzenia coś tam miała?

Gość mnie też serce pęka
Wyszło kilka miesięcy temu. Zaczęło się od zranienia w plecy. Uderzyła się o szafkę i miała maleńką rankę 1,5 cm potem się ładnie zagoiło i strupek odpadł a na jego miejscu powstała biała plamka a potem ta plamka zaczęła rosnąć.

o kurcze dziwne moze to jakiś rodzaj zakażenia tylko bez gorączki no dziwne bardzo a co lekarze mówią, ze co to przypuszczalnie moze być, bo wim, ze nie widzieli takiego przypadku?

Gość Amelinka
madziu nieeee!!!

Gość ddddddddd2222
jagoda, ale Ty jesteś popierdol..... jak można byc taką tepą szmatą, takim głupim kurwiwszonem. no nie mogę poprostu. jak tak bardzo przezywasz ten pogrzeb to idź i gdzieś skocz na głowke, albo linke weź. ja pier... co za baba

dziewczyny, codziennie umierają dzieci - syn leżał w szpitalu, w salach dzieci chore na raka, mające przed sobą kilka miesięcy życia maksymalnie, i to w bólu i cierpieniu. to was nie wzrusza??? też będą miały małe, białe trumienki. i też ich rodziny często nie pokażą emocji, bo już wypłakali wszystkie łzy.

Gość Jagoda26
spieprzaj idiotko

xillox oczywiście, ze mnie wzrusza każdy przypadek mój syn też leżał w szpitalu jak miał 2 miesiące i widziałam dzieci chore na białaczkę masakra najmłodszy chłopczyk miał 15 miesięcy przy nas zmarł też 4 latek coś strasznego a to dziecko zgwałcone przez 46 latka - 2 miesięczne dziecko z zawałem przykładów jest na pęczki

Gość oleofarminka
moja córka tez ma azs i ma 5 mies

Gość ddddddddd2222
jagoda ty pusta lasko. pod latarnie nogi rozkładać

a mnie denerwuje, ze tylko tym tematem zyjecie, tylko Magda i Magda. Wiadomo , straszna tragedia, dziecka strasznie zal ale w tej sprawie jeszcze nic nie jest wyjasnione. A niedawmo byly tu tematy sprzed tyg, gdzie konkubent zgwałcił i zabił 2 miesieczniaka/Nikt mu wierszyków nie wklejał/. Albo o chlopcu z UK, miesiecznym ktorego zgwałcił ojcoec chyba, dzieciąztko zyje ale do szpitala trafiło z zawałem serca !! mnie to rusza za serce, jak facet gwałci noworodka, jak wykreca mu i łamie konczyny itd. A Magda zginęła prawdopodobnie przez nieszczęsliwi wypadek.Karmią nas media tymi bredniami a jedyna prawda jaka tam jest, to ze matka Madzi to emocjonalnie rozchwiana gówniara...cała reszta jest jeszcze do wyjasnienia.

Gość Mailnka35
mam nadzieje że nakreca film o Madzi żeby takie rzeczy już sie nie powtórzyły

Gość juz jest jeden film o identycz
nym temacie identyczna sytuacja, tylko odrobinke inne okolicznosci... mega wstrzasajacy, bo matka w tym filmie zachowywala sie b. podobnie do matki Madzi

Gość juz jest jeden film o identycz
w tym filmie jest prawie identyczny przyklad jak w historii z Sosnowca... Jesli ktos chce obejrzec, polecam, choc jest dosc mocny " kolor zbrodni" .. tylko ze to jest o chlopczyku 4 letnim ... i to, co zrobila matka...