Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ISTNA PARANOJA!!!!

SKANDAL!!!KATARZYNA W. JEST POD OCHRONA POLICJI!!!!

Polecane posty

Gość Jan Paweł
"Ten z was, któy jest bez grzechu, niech pierwszy rzuci w nią kamieniem".

Gość KASIA JEST NIEWINNA
ZOSTAWCIE JA W SPOKOJU ONA NIE ZABILA

Gość RUMOWE PUDLO
Wstyd mi za to ze jestem Polakiem i mieszkam w tak głupim kraju gdzie przestepców sie chroni i zapewnia luksusowe warunki !!! Z pieniedzy podatników oczywiscie. Panie Tusk pan juz sie szykuje do Europarlamentu i ma w du..nas czyli obywateli ....to widac po tych decyzjach jakie pan podejmuje ale szczytem wszystkiego jest to zeby kobiete oskarzona chronic i zapewniac z publicznych pieniedzy przewozy, dowozy i bezpieczne domy. Chyba ktos tutaj postradał zmysły !!!! Kupcie jej dom na kajmanach, zfinansujcie jej operacje plastyczna dla jej bezpieczenstwa i przyznajcie dozywotnia rente zeby miała za co zyc !!!! A ona bedzie sie z was bałwany smiała tak jak to własnie robi dzisiaj :-(

Gość jestem w kontakcie z Panem
Rutkowskim poniewaz chce wziac Pania Kasie do mnie za granice. dlatego nie czekajcie az ona wyjdzie po mleko bo zapewniam was,ze wyjedzie za granice.

Gość podpisuje sie pod tym postem!
i tyle w tym temacie

Gość Sodemija
własnie w tej chwili Kasia jest na necie na kafeterii i czyta te wasze posty-wypociny i się smieje z was

Gość kakaowe oko nko00
co z tego ze ja wypuscili ona i tak ma juz przerabane.Bedzie zyla do konca zycia z tym pietnem morderczyni

Gość kakaowe oko nko00
Wszystkie kobiety co są matkami niech se odpowiedzą na pytanie dziecko które im wypadnie z rąk ma rozbitą główkę i jest bezwładne czy mogą stwierdzić zgon i co robią wzywają pogotowie czy zakopują, ale bez udzielenia jakiej kol wiek pomocy i ukrywaniem prawdy to pozbawiło życia małej Madzi Jaka matka po kąpieli bierze dziecko na mróz jaki ojciec zezwala na to.Sąd wypuszczając ją na wolność popiera to że nie trzeba udzielać pierwszej pomocy i wzywać pogotowia tylko zakopać pod lasem kto tak robi to jest bezkarny.Modlę się za małego aniołka o imieniu Madzia sam jestem ojcem i dziadkiem bym uwierzył w wypadek jak by zaraz w domu wezwała pogotowie Magda mogła jeszcze żyć jak ją zakopywała i za to Rutkowski chce jej dać nagrodę ja zadaje proste pytanie to to się dzieje przecież za mniejsze przestępstwa zapadały surowe wyroki

Gość asiczka z elblaga
morderczyni. ludzie jakie prawo broni taka zbrodnie???

Gość mam 25 lat i co
a czemu jej nie postawiono zarzutu zbezczeszczenia zwłok ????? za to jest 2 lata....

Gość olaszenka
Biedni ludzie... Nagłośnili tak bardzo ta sprawę, że faktycznie nic tylko uciekać... Po wpisach tutaj widzę, ile jest kanalii, bandziorów.... Policja powinna się interesować wpisami, gdyby coś się tej pani stało, ktoś z internautów życzacych jej śmierci powinien być pod obstrzałem i kontrolą. Nie wiemy co działo się w głowie tej kobiety, jakie zadziałały mechanizmy że tak postąpiła. Strach...? Wierzę że można się bać aż do obłędu... Niech się nią zajmą lekarze, psycholog. Ona potrzebuje pomocy! Współczuję całej rodzinie, maleńkiej Madzi już nie ma, także płakałam po tym dziecku. Pora się zająć rodziną, pomóc tym ludziom. I niechże media się od nich odczepią, inaczej wpędzają ich w jeszcze większe tarapaty.

Gość olaszenka
szanowny panie krzysztofie prosze i mi zalatwic nowe zycie bo jestem po studiach i nie mam pracy i nie mam za co zyc i zdycham w tym kraju.. podobnie jak wiekszosc polakow. tusk nas wszystkich zniszczy. panie Rutkowski ponawiam prosbe prosze o nowe zycie i kasacje pamieci co zebym pozniej nie mial koszmarow o tej ochydnej i drogiej polsce.

Gość arkadiusz00000
szkoda gadac ,szkodA pisac na ten temat - niewiem co sie stalo i co pchnęło ta matkę do takiego kłamstwa.Ale mysle ze ze strachu wymyslila baje z porwaniem bopjac sie konsekwencji nieumyslnego spowodowania wypadku. a ze tak medialnie to wyszlo no to drugi ""brzeg rzeki "

Gość Zumba
Rzygam tematem!!!

Gość monisiaaaaa
Na wolność wyszła ,ponieważ jej winy nie udowodnili. Teraz da dyla do Angli,i nikt już jej nic nie zrobi.Ja tak bym zrobiła,cały czas zastanawiam się nad wyjazdem z tego chorego kraju,chociaż nic nie zrobiłam.Na jej miejscu 5 minut bym się nie zastanawiała,już dzisiaj bym bukowała bilet do Angli.To są młodzi ludzie,zawsze prace gdzieś znajdą.

Gość monisiaaaaa
Bartosz kocha Katarzyne,i jej wybaczy.Pojadą za granice i zaczną życie od nowa,do Polski nie przyjadą, nigdy.Rodzina zawsze może ich odwiedzać.

Gość lice a lice
w anglii tez ja zlinczuja jej ryj jest znany w calej unii europejskiej.A grob corki zostawi?????szmatlawiec niech zdechnie glupia kurwa

Gość lice a lice
oby tej morderczynii madzia snila sie co noc!!!!!niech drecza ja koszmary zwiazane z mala.Niech co noc slyszy jej placz.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość parszywa suka z tej wasniewski
kasienka i tak nie wytrzyma i sie powiesi albo zyly podetnie i tego jej zycze

Gość rymcajs z ....
Już raz tu pisałem, ale wp nie zamieściła mojego postu. Za pośrednictwem tej strony chciałem spytać się prokuratora prowadzącego śledztwo, dlaczego Katarzynie W. nie postawiono zarzutów za? 1. Nieudzielenie pomocy przedlekarskiej jak i fachowej pomocy lekarskiej (nie wezwała karetki pogotowia). 2. Bezczeszczenie zwłok. Każda osoba ma obowiązek udzielenia pomocy poszkodowanemu. Jedyną okolicznością zwalniającą z tego czynu jest zagrożenie życia osoby niosącej pomoc (ratownika). Po drugie Katarzyna W. nie jest lekarzem, nie mogła więc decydować o zgonie. Ja rozumiem, że utrata dziecka jest dla matki straszną rzeczą i że sąd odstępuje od wykonania wyroku, bądź stosuje nadzwyczajne złagodzenie kary, ale dla matki która zrobiła wszystko, aby ratować swoje dziecko. A w przypadku jej mataczenia nie może być mowy o wyroku w zawiasach. Pytam się więc, jako inżynier pracujący w sektorze prywatnym i łożący podatki na tych buców z prokuratory, gdzie są pozostałe zarzuty? Czemu prokuratura lakonicznie informuje opinię publiczną o tej sprawie? Zasłania się dobrem śledztwa? Gó..o, a nie dobro śledztwa. Jeśli Katarzyna W. wyjdzie na wolność to osobiście zgłoszę się do prokuratury w Katowicach i złożę doniesienie na prokuratora o domniemanie popełnienia przez niego przestępstwa i wzięcia korzyści majątkowej, w celu niepostawienia wszystkich zarzutów Katarzynie W. Dość mam tej całej prokuratury i płacenia na nich podatków.

Gość aniellllkk
W całej uni europejskiej nie mają lepszych tematów niż Katarzyna W,chyba juz was pogieło całkowicie.Jutro wyjeżdza ,pakują się na wyjazd,do sklepu po zakupy nie pujdzie.Nie dziwie się,ja też bym na jej miejscu nie poszła.

Gość ale nikt nie karze
Nie zostały jej jeszcze postawione zarzuty bo sprawa trwa. Nie ma jeszcze całej sekcji zwłok. a po za tym znowu była badana przez psychiatrów. I jeżeli nie była poczytalna w tedy to jest niewinna i kropka.

Gość ja tam się nie dziwię WCALE
Biorąc pod uwagę jak wielka jest na nią nagonka to wcale się nie dziwię że dziewczyna wymaga ochrony. Ludzie lubią wydawać własne osądy i bywają agresywni czego dowodem jest chociażby ten topik.

Gość za ochrone placi panstwo
ochraniaja te suke,a takim jak ja odbieraja pielegnacyjne!marne 153 zlote!wstyd!przyznaj sie co zrobilas z dzieciakiem ty krowo!i na czyje polecenie a zaraz po tym lepiej dla Ciebie zebys sie powiesila,bo zycia w tym kraju nie bedziesz miala!i takie cos mialo szanse urodzic dziecko!skandal!wysterylizowac to cos!!!

Gość katrin774
Ja kużwa zapierdzielam na dwie roboty,nie łapie się ani na fundusz alimentacyjny,ani na rodzinne.Państwo nic mi nie pomogło,wychowuje dwoje dzieci sama,ojciec sobie lekko dycha. A na ochrone maja,dla matki Madzi.Do mnie mówią naważyłaś piwa to teraz spijaj,wiedziałaś z kim się wiążesz. A matka Madzi naważyła i cała Polska płaci,rozumiem niewinna,ale ochrona za kużwa moją kase,gdzie cięko pracuje,i na nic się nie łapie.

Gość będzie odpowiadała
z wolnej stopy, nikt jej jeszcze nie uniewinnił. Nie umiecie czytać ze zrozumieniem? :O

Gość katrin774
ochrona z jakiej kasy? mojej,dla mnie samotnej matki nie ma na nic bo jestem samodzielna,a że zrobiłam błąd wiążac się z nieodpowiednią osobą,musze płacić.A Wiśniewska za swoje błędy nie musi?jest niewinna wierze ,ale zaraz ochrona.